Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama


 (Dalje)

Reklama


Mehdi Benani upisao je svoje ime u listu pobednika WTCC trke u Makauu.

 (Dalje)

Američka automobilistkinja Danica Patrik objavila je da će naredne godine, posle trka u Dejtoni 500 i Indijanapolisu 500 završiti karijeru.

 (Dalje)

Prodaja ruskih automobila u Evropskoj uniji poslednjih pet meseci beleži rast od 29%.

 (Dalje)

Sećate li se BMW C1 skutera, dizajniranog da ponudi dodatnu bezbednost i to do te mere da je imao pojaseve?

 (Dalje)Reklama


Jedna kratka vest iz Fiata koji je u fabrici Pomigliano d'Arco obeležio proizvodnju milionitog primerka aktuelne generacije modela Panda.

 (Dalje)

U dalekoj Australiji najbolji vozači sveta okupili su se na svom poslednjem ovosezonskom takmičenju.

 (Dalje)

TCR internacionalna serija dobila je novog šampiona trku pre kraja sezone.

Žan-Karl Verne je trećim mestom obezbedio dovoljnu bodovnu razliku u odnosu na prvog pratioca Atilu Tašija, koji je kroz cilj prošao kao peti i tako raspleo sezonu 2017.

 (Dalje)

Nakon niza teasera, kompanija Scuderia Cameron Glickenhaus je objavila fotografije novog modela 004S, superautomobila troseda sa centralno pozicioniranim sedištem vozača kao što je slučaj kod McLarena F1.

 (Dalje)

U svetu u kome su fudbaleri, makar najveći broj njih, postali obične barbike, koje zarađuju nedeljne plate u svotama godišnje zarade jedne male države, trenerski posao ponekada liči na ozbiljan pedagoški rad u predškolskom.

 (Dalje)

Ključni igrač ofanzive Opela “7 u 17” i poslednji model sa X oznakom, predstavljen je na Salonu automobila u Frankfurtu. Nekoliko dana kasnije, Grandland X, kojim je kompletirana familija X, izašao je i pred evropske novinare. Prezentacija je upriličena u Bulderhausu u Darmštatu, koji je i evropska prestonica digitalizacije.

 (Dalje)

Testiranje pouzdanosti uključuje brojna ponavljanja istih radnji, pa taj posao najbolje odrađuju roboti.

 (Dalje)

Nakon što je BMW pre nekoliko meseci i zvanično predstavio novi M5 sedan, jedan nezavisni dizajner je uradio set rendera kojima pokazuje kako zamišlja M5 u Cabrio izdanju.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs