home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat Toro Blackjack

24 Nov 2017 - 07:30 NovitetiLink

Fiat je prošle godine na Sao Paulo Motor Showu između ostalog prikazao i showcar Toro Blackjack, koji je sada ponuđen i u produkcijskoj verziji.

 (Dalje)

Moto GP vesti

24 Nov 2017 - 06:33 SportLink

Rekordnih 1126 'tumbanja' - ko je rekorder?

Završena je 69. sezona šampionata sveta na dva točka, a nesreće su još jednom oborile sve rekorde. Da li trke postaju opasnije ili sigurnije?

 (Dalje)

BMW M priprema hibride

24 Nov 2017 - 06:17 VestiLink

Ni bavarski sportisti više ne mogu izbeći elektrifikaciju

Da, došao je i taj dan za BMW, odnosno za M odeljenje. Turbo benzinci više neće biti usamljeni ispod poklopca motora.

 (Dalje)

VW Microbus iz 1960. godine sa "Samba" mekim krovom i 23 prozora će uskoro biti ponuđen na prodaju u aukcijskoj kući Sothebys

Što više prozora, to je cena veća. Takva su pravila bar kada je u pitanju VW Bus, tačnije putnička verzija čuvenog Volkswagenovog Typa 2, odnosno Transportera T1.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2018 Audi SQ5

24 Nov 2017 - 01:30 VideoLink


Sva specijalna izdanja automobila, izrađena povodom pedesetogodišnjice poslovanja kompanije u Americi, biće u istoj boji.

 (Dalje)

Predlažemo vam da vreme trošite na one u kojima nema ljudi

Internet je preplavljen snimcima saobraćajnih nezgoda širom sveta. Ima ih najrazličitijih – od onih benignih, kada su zbog greške (da ne kažemo, idiotluka) vozača nastradala samo kola, do onih u kojima zasigurno ima, nažalost, lakše ili teže povređenih.

 (Dalje)

VIDEO: 2018 Toyota C-HR

23 Nov 2017 - 23:45 VideoLink

 (Dalje)

Kako prenosi B92, pred izraelskim parlamentom će se naći predlog zakona kojim se predviđa da se zagrađivanje parkiranog vozila drugim automobilom tretira isto kao i vožnja u pijanom stanju u toj zemlji, odnosno kao krivično delo.

 (Dalje)

As Formule 1, Britanac Luis Hamilton, krajem septembra je zagolicao maštu svih ljubitelja motocikala jednom porukom na društvenoj mreži Twitter.

 (Dalje)