Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Narednih nedelju dana pravim pauzu u objavljivanju novih članaka na Auto.blog.rs. Nakon odmora rad nastavljam 23. septembra, a do tada komentari će se objavljivati bez prethodne provere.

Ivan Mitić – Auto.blog.rsReklama


Industrija baterija uzima sve više maha…

Samsung je sve češći izlagač na salonima automobila, a ove godine je u Frankfurt stigao s novim setom baterija za električne automobile.

 (Dalje)

Godinu dana nakon predstavljanja limitirane verzije Seven Sprint, kompanija Caterham lansirala je još jedan model koji proslavlja 60. godišnjicu retro automobila.

 (Dalje)


Redizajnirana „S-klasa“ je stigla sa osveženim izgledom, novim tehnologijama i kompletno izmenjenom gamom benzinskih i dizel agregata. Veliku promenu je doživeo i sportski model „AMG S 63”.

 (Dalje)Reklama


Nemački tjuner Startech je do sada više puta modifikovao Bentley Bentaygu, pri čemu je poslednja verzija prikazana na sajmu u Frankfurtu.

 (Dalje)

Baja Raptor je još jedan modifikovani Ford za koji je zaslužan američki Shelby, u ovom slučaju to je Fordov pick-up pojačan na 525KS i 825 Nm.

 (Dalje)

Tajvanski Thunder Power je na sajmu automobila u Frankfurtu prikazao tri električna vozila, i to u Sedan, Coupe i SUV formi.

 (Dalje)

Toyota je sajam u Frankfurtu odlučila da iskoristi za promociju Hiluxa Invincible 50, specijalnim show car-om kojom japanski proizvođač obeleževa 50-godišnjicu ovog pick-up vozila.

 (Dalje)

BMW i8 je konačno stigao u Srbiju nakon gotovo tri godine od početka proizvodnje. O njemu se priča kao o „automobilskoj revoluciji“! Prestižan imidž je stekao zbog plitkih džepova, provincijskog mentaliteta ili BMW i8 to realno zaslužuje?

 (Dalje)

Kineskim tržištem motocikla i dalje dominiraju jeftini električni skuteri i mašine male zapremine, koje se koriste za svakodnevni prevoz.

 (Dalje)

U nastavku i PR saopštenje uvoznika Minija za Srbiju

 (Dalje)

Više o Ferrariju Portofino pročitajte OVDE.
 (Dalje)

Jedno od prestižnijih priznanja u svetu automobilizma nosi naziv „Svetski automobil godine“ (World Car Awards).

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs