Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Američki startup Nikola već je predstavio svoj koncept električnog kamiona koji je pokretan strujom iz vodonikovih gorivih ćelija i baterija.

 (Dalje)

Reklama


Kako prenosi Tanjug, francuska vlada planira niz podsticaja i poreskih olakšica za postepeno “proterivanje” sa puteva automobila koji zagađuju životnu sredinu.

 (Dalje)

Bentleyev prvi električni model će u stvari biti produkcijska verzija konceptnog EXP12 Speed 6e EV koji je predstavljen ranije ove godine na ženevskom auto salonu.

 (Dalje)

Iako je Meksiko pogodio snažan zemljotres, neće biti odlaganja trke Formule 1 koja je zakazana za mesec dana.

 (Dalje)

Sve je krenulo 2013. godine kada je vlasnik odlučio da javno uništi svoj BMW M6 zbog problema s menjačem i lupkanjem u kabini koje u servisu, bar prema njegovim rečima, nisu uspeli da reše...

 (Dalje)

Nedavno predstavljeni redizajnirani Renault Captur počeo je da se prodaje i na domaćem tržištu.

 (Dalje)

Reklama


Autoklub Hercegovina na pomoćnoj pisti Aerodroma Mostar organizuje ovog vikenda "Auto-moto Street Show – Mostar 2017 part 2". Gledaoci će moći da vide brojne atrakcija, između ostalog i "Fiću" s dva motora vozača Damira Ožegovića.

 (Dalje)

Mnogo novina po praktično staroj ceni

Redizajnirani Nissan Qashqai donosi ne samo novi izgled prednjeg i zadnjeg kraja, već i nova sedišta, volan, bolju zvučnu izolaciju, automatsko kočenje sa prepoznavanjem pešaka.

 (Dalje)

Da bi obezbedili vrhunske uslove za sve aktuelne i potencijalne kupce HD motocikala od prošle nedelje, kompanija Harley-Davidson Beograd, svoje poslovanje preselila je na atraktivnu lokaciju u centru Novog Beograda, u Poslovni centar Merkator.DTM lider Matijas Ekstrem je na Red bul ringu došao do prve pobede u 2017, a na cilju je predvodio kolege iz Audija Džejmija Grina i Nika Milera, koji su obezbedili trostruki trijumf marke iz Ingolštata.

 (Dalje)

Izuzetna finansijska slika korejskog proizvođača automobila je dobra podloga za preuzimanje FCA grupacije (Fiat Chrysler Automobiles). Ako taj posao uspe da se realizuje, Hyundai Grupa bi postala najveći proizvođač automobila na svetu. Hyundai i FCA bi naime zajedno godišnje proizvodili oko 11,5 miliona vozila, što je više od dosadašnjih lidera Volkswagen Grupe i Toyote.

 (Dalje)

Nemački proizvođač premijum automobila otkrio je planove o novim i restilizovanim modelima za sledeću godinu.

 (Dalje)

Muzej Jugoslavije i Udruženje istoričara automobilizma organizovali su danas „Druženje sa fićom i vespom“ na platou ispred ovog muzeja.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, gradonačelnik Londona Sadik Kan poručio je građanima da za ukidanje licence transportne kompanije Uber za rad u britanskoj prestoni treba da okrive tu kompaniju.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, kompanija “Ford motor” planira da obustavi rad u pet fabrika na ukupno deset nedelja kako bi smanjila zalihe modela koji se slabo prodaju.

 (Dalje)

Nove tehnologije su čisti marketing koje ne trebaju nikome

Među kompanijama koji se bave proizvodnom luksuznih automobila u poslednje lete iskre na sve strane.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs