Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Seatov šef za istraživanje i razvoj Matthias Rabe je nedavno nagovestio da će njihov prvi električni automobil biti električni Mii, što je sada i potvrđeno. Seat je naime na Mobile World kongresu u Barseloni predstavio e-Mii, električno vozilo koje će testirati mogućnosti novog sistema "deljenja vozila" upravo u Barseloni. 

 (Dalje)

Reklama


Peugeot je objavio set novih zvaničnih fotografija i video priloga o svom novom koncept automobilu Instinct koji će promociju imati na predstojećem sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Nedavno najavljeni Partner Tepee Electric neće biti jedini novitet Peugeota na 87. sajmu automobila u Ženevi koji se za novinare otvara 7. marta (za širu javnost će biti otvoren od 9. do 19. marta).

 (Dalje)

Sem sportskog automobila Fittipaldi EF7, Pininfarina će početkom marta na sajmu automobila u Ženevi prikazati još jedan novitet.

 (Dalje)

Render: Rain PriskIndijski Tata Motors je u Mumbaju prikazao novo gradsko koncept vozilo koje će po nekim najavama možda završiti i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)

Južnokorejski SsangYong na sajam automobila u Ženevi stiže sa novom studijom, zvanično nazvanom XAVL concept ("eXciting Authentic Vehicle Long SUV").

 (Dalje)

Reklama


Toyota je nedavno već najavila neke od svojih noviteta za ovogodišnji sajam automobila u Ženevi, ali sada stiže potvrda da je u planu još jedna premijera. 

 (Dalje)

Od Mercedes-AMG do Lexus i Aston Martin kompanija, proizvođači automobilla su u konstantnoj potrazi za marketinškom vrednošću koja može da poveže njihov dizajn i imena sa brodskim kreacijama.

 (Dalje)

Kompanija NanoFlowcell iz Lihtenštajna je još jedna u nizu koja je za ovogodišnji sajam automobila u Ženevi najavila prezentaciju novog sportskog automobila.

 (Dalje)

Citroën će na Ženevskom salonu 2017. predstaviti jedinstveni koncept automobil: SpaceTourer 4X4 Ë Concept, interpretaciju posebne kolekcije „Ë“.

 (Dalje)

Volkswagen je predstavio avanturističko izdanje svog Atlasa na sajmu u Čikagu. Reč je o Weekend izdanju koje nudi prikaz toga na koje načine se može personalizovati najnoviji SUV ovog proizvođača.

 (Dalje)

Posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Čikagu će moći da vide i Titan XD Pro-4X, modifikovani pick-up za koji se pobrinuo Nissan Motorsports.

 (Dalje)

CITROËN je danas predstavio C-Aircross Concept, koncept automobil snažnog identiteta koji predstavlja novu viziju kompaktnog SUV-a i dokazuje sposobnost marke Citroën da se istakne, nezavisno od segmenta.

 (Dalje)

Saradnja između Smarta i u svetu priznate i popularne stilistkinje Veronike Heilbrunner poslužila je kao izuzetan model koji može da ilustruje šta sve program Smart „Brabus po meri“ može da ponudi kupcima.

 (Dalje)

Nissan je za predstojeći sajam automobila u Čikagu pripremio i zanimljivi koncept NV Cargo X, u osnovi off-road komercijalno vozilo. 

 (Dalje)

Automobilski dizajner Antonio Paglia je sa kompletom rendera pokazao kako zamišlja futuristički Alfin sportski model.

 (Dalje)

Francuzi zu pokrenuli redak pohod na tržište pikap modela sa dolaskom serije Renault Alaskan. PSA grupacija možda nije izabrala da prati taj trend, ali, ako ikada poželi da pokuša, Pariz obavezno mora pozvati Daglasa Fima.

 (Dalje)

Već je bilo reči o tome da Mercedes planira da proširi svoju porodicu kompaktnih modela, čiji članovi su trenutno A klasa, CLA, CLA Shooting Brake, GLA i B klasa.

 (Dalje)

Ponuda hiperautomobila je proteklih godina proširena, pa uz standardne igrače svoje adute pokazuju i velikoserijski brendovi.

 (Dalje)


1 2 3 ... 131 132 133  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs