Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Suzuki je za predstojeći 45. sajma automobila u Tokiju pripremio više noviteta, među njima i novo koncept vozilo.

 (Dalje)

Reklama


McLaren Ultimate Vision Gran Turismo je automobil koji će debitovati u virtuelnom svetu igrice Gran Turismo.

 (Dalje)

I Subaru se ozbiljno priprema za predstojeći sajam automobila u Tokiju, koji se za predstavnike medija inače otvara 25. oktobra.

 (Dalje)

Infiniti će na Salonu automobila u Detroitu u januaru predstaviti svoj električni koncept.

 (Dalje)

Kompanija Mitsubishi je počela sa teaser kampanjom za svoj novi koncept koji će biti predstavljen u oktobru na Sajmu automobila u Tokiju.

 (Dalje)

Još jedna od brojnih Toyotinih premijera na sajmu automobila u Frankfurtu je i studija na bazi crossovera C-HR.

 (Dalje)

Dok čekamo da u poslednjem kvartalu ove godine u Evropi krene prodaja njihovih SUV/crossover modela, Borgward je na ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu došao i sa novim koncept vozilom.

 (Dalje)

Reklama


Honda je na Salonu automobila u Frankfurtu predstavila interesantan koncept električnog gradskog automobila po imenu Urban EV, koji bi već 2019. godine u serijskoj formi trebao da stigne u Evropu.

 (Dalje)

Sem novog Megana RS, Renault je danas na sajmu automobila u Frankfurtu premijerno predstavio i svoj novi koncept.

 (Dalje)

Već neko vreme je poznato da Mercedes priprema i električni kompaktni model čiji naziv će biti EQA. S tim u vezi, Mercedes je EQA u formi studije pokazao na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu, dok serijski model treba da stigne za nekoliko godina (biće napravljen na novoj MEA platformi za električna vozila).

 (Dalje)

U BMW-u su se za ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu zaista ozbiljno pripremili, što potvrđuje da su tamo prikazali još jedan koncept automobil.

 (Dalje)

Škoda će predstaviti svoju prvu studiju sa čisto električnim pogonom i automatskim upravljanjem 3. nivoa – vozilo Škoda Vison E.

 (Dalje)

Kineski Wey je objavio nekoliko zvaničnih slika svog novog koncept vozila, ali u kratkoj vesti nije saopšteno mnogo detalja.

 (Dalje)

Uz novi crossover E-Pace, karavanski XF Sportbrake, kao i sportski sedan XJR575, Jaguar će na svom štandu u Frankfurtu izložiti i trkačku verziju električnog modela I-Pace.

 (Dalje)

Možda i najzanimljviji automobil na štandu Land Rovera u Frankfurtu biće ovaj Discovery SVX sa V8 motorom za koji se pobrinulo SVO odeljenje (Special Vehicles Operations).

 (Dalje)

Pored nove generacije luksuzne limuzine A8, Audi je za ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu pripremio još nekoliko noviteta, među njima i dve nove studije.

 (Dalje)

Volkswagen je do sada predstavio tri koncept vozila iz svoje serije I.D. električnih automobila, a na sajmu automobila u Frankfurtu videćemo i doteranu verziju I.D. Crozz concepta.

 (Dalje)

Italijanska dizajnerska firma Zagato je pripremila novi koncept automobil koji će se naći i u Gran Turismo igrici, ali o njemu trenutno nema konkretnijih detalja (sem najave da će imati "snažan motor").

 (Dalje)

Struja uzima sve više maha, evo još jednog dokaza...

Model koji se pojavio 1961. godine je svojevremeno i sam Enzo Ferrari proglasio najlepšim automobilom ikada.

 (Dalje)

Indijski Tata Motors je na izložbi LCV2012 u Velikoj Britaniji pokazao i koncept električnog vozila na bazi njihovog hatchbacka Tiago.

 (Dalje)


1 2 3 ... 139 140 141  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs