home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


GAC Enverge

Kineski GAC Motor (Guangzhou Automobile Group) se već nekoliko puta pojavljivao na NAIAS sajmu automobila u Detroitu, pa ne iznenađuje da je tamo prisutan i ove godine.

 (Dalje)Acura RDX Prototype

Acura je NAIAS sajam automobila u Detroitu iskoristila da javnosti prikaže i 2019 RDX Prototype.

 (Dalje)

Nissan Xmotion Concept

I Nissan je u proteklom periodu serijom teaser videa najavljivao svoj novi koncept koji je danas i zvanično promovisao na sajmu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Lexus LF-1 Limitless concept

Na NAIAS sajmu u Detroitu je prisutan i japanski premium brend Lexus, i to sa svojom novom studijom nazvanom LF-1 Limitless concept.

 (Dalje)

Infiniti Q Inspiration Concept

Nakon serije teaser fotografija i najava, Infiniti je danas na sajmu automobila u Detroitu konačno i zvanično predstavnicima medija prikazao svoj novi koncept automobil Q Inspiration.

 (Dalje)

Lexus je objavio još jedan kratki teaser video kojim za NAIAS sajam u Detroitu najavljuje novo koncept vozilo.

 (Dalje)

nissan concept

Nakon serije teaser videa, Nissan je objavio i najavnu sliku svog novog koncept vozila koje će uskoro predstaviti na sajmu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Acura RDX Prototype

Sem već najavljenog Insighta Prototype, Honda će na predstojećem NAIAS sajmu automobila u Detroitu prikazati i Acuru RDX Prototype.

 (Dalje)

renault kwid climber

Podstaknut uspehom cenovno pristupačnog Kwid modela, Renault je odlučio da lansira još jedan mali i jeftin SUV, namenjen Indiji i drugim rastućim tržištima.

 (Dalje)

General Motors Cruise AV

Kompanija General Motors predstavila je u petak samovozeći automobil Cruise AV, baziran na Chevrolet Boltu, koji bi na putevima mogao da se pojavi već početkom 2019.

 (Dalje)

Infiniti Q Inspiration Concept

Infiniti je objavio još jednu fotografiju svog novog koncept vozila koje će kasnije ovog meseca predstaviti na sajmu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Toyota GR Super Sport Concept

Toyota na ovogodišnjem Tokyo Auto Salonu tjuenra nije prisutna samo sa brojnim modifikovanim verzijama svojih dobro poznatih modela, već pažnju privlači i konceptom hibridnog superautomobila GR Super Sport Concept.

 (Dalje)

Subaru Viziv Performance STI Concept

Nakon što je u oktobru prošle godine predstavio Viziv Performance Concept, Subaru je danas na Tokyo Auto Salonu prikazao i njegovu novu verziju.

 (Dalje)

LvChi Auto Urano

Pojavio se još jedan kineski auto brend, i to LvChi Auto, a koji najavljuje da će u ponudi imati samo električne modele.

 (Dalje)


1 2 3 ... 192 193 194  Sledeći»