Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Seat je otkrio najnoviji Leon Cristobal koncept model na Smart City Expo sajmu automobila u Barseloni.

 (Dalje)

Reklama


Honda je objavila novi komplet fotografija na kojima je njihov Sports Vision Gran Turismo, pripremljen za Gran Turismo Sport igricu.

 (Dalje)

Devel Sixteen je koncept hipersportskog automobila predstavljenog još 2013. godine, ali sada ipak kreće ozbiljnije pa je najavljena premijera proizvodne verzije. Održaće se na ovogodišnjem salonu automobila Dubai Motor Show, a prezentacija je potvrđena za 14. novembar.

 (Dalje)

Francuski proizvođač automobila Renault demonstrirao je novi nivo tehnologije autonomne vožnje sa automatskim izbegavanjem prepreka, koje vozilo obavlja na nivou profesionalnih test-vozača.

 (Dalje)

Italijanski proizvođač supersportskih automobila predstavio je futuristički koncept Terzo Millennio nastao u saradnji sa američkim Institutom za tehnologiju Masačusets (MIT).

 (Dalje)

Ovi projekti su stvarani sa ciljem da udahnu novu snagu sovjetskoj automobilskoj industriji, ali zbog pada SSSR-a nisu stigli do serijske proizvodnje. Russia Beyond predstavlja najbolje koncepcije sovjetskih automobila.

 (Dalje)

Polestar 1 neće stići do svojih kupaca još nekoliko godina, ali Aksynov Nikita odlučio je da zamisli ovaj kupe kao trkački automobil.

 (Dalje)

Reklama


Era automobila s drvenim elementima se nije završila u sedamdesetim godinama.

 (Dalje)

Ruski novinari izabrali su tri najimpresivnija konceptualna automobila koje su razvili sovjetski inženjeri u periodu od 1984. do 1988, a koji zapravo nikada nisu ušli u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Manje od godinu dana bilo je potrebno članovima dalekoistočnog konstruktorskog biroa „4232” da naprave projekat letećeg automobila Furia N1. On je na IT forumu „Ruski MeetUp” u Vladivostoku predstavljen u obliku minijaturne makete.

 (Dalje)

Kompanija Nissan je demonstrirala potpuno autonomni model Infiniti Q50 na ulicama Tokija, prikazujući tehnologiju za koju se nada da će biti predstavljena 2020. godine.

 (Dalje)

Yamaha je poznata po pravljenju motocikala. Plan je da, u bliskoj budućnosti, počne i sa automobilima, a sada je na Salonu automobila u Tokiju predstavila i vozilo koje je na pola puta između ove dve forme.

 (Dalje)

* Na sajmu automobila u Tokuju je prisutna i Yamaha, i to sa zanimljivom studijom u formi pick-up vozila

 (Dalje)

Italijanska dizajnerska firma Zagato je pripremila novi koncept automobil koji će se naći i u novoj Gran Turismo igrici.

 (Dalje)

Lexus je skinuo veo tajne s izgleda pete generacije modela LS početkom ove godine, da bi na kraju godine, na salonu automobila u Tokiju, prikazao novi koncept koji nosi naziv LS+.

 (Dalje)

Nakon promocije Urban EV Concepta na poslednjem sajma automobila u Frankfurtu, Honda je na 45. sajmu u Tokiju održala prezentaciju još jednog koncept automobila.

 (Dalje)

Nissan bi mogao imati SUV sa pogonom na svim točkovima i više snage od sportske perjanice, modela GT-R

 (Dalje)

I Subaru se ozbiljno pripremio za sajam automobila u Tokiju, a posetiocima će najverovatnije biti najzanimljiva nova studija nazvana Viziv Performance Concept.

 (Dalje)

Kompanija Mitsubishi je objavila set zvaničnih slika svog novogi koncepta koji će biti predstavljen na Sajmu automobila u Tokiju.

 (Dalje)


1 2 3 ... 141 142 143  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs