Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kineski Zotye je za ovogodišnji sajam automobila u Šangaju potvrdio i prezentaciju studije novog SUV-a.

 (Dalje)

Reklama


Na slikama je koncept sportskog automobila za koji je zaslužna američka kompanija Aria Group, a takođe je i omaž preminulom GM-ovom dizajneru Edu Tayloru.

 (Dalje)

Honda je u Ženevi, između ostalog, predstavila NeuV koncept (čita se “njuvi”), a ime mu je skraćenica od “New Electric Urban Vehicle”. Ovo je njegov evropski debi, pošto je svetsku premijeru imao na CES-u u Las Vegasu početkom ove godine.

 (Dalje)

Chevrolet je za sajam automobila u Ženevi pripremio i Camaro Track concept, za koji je po svemu sudeći kao baza poslužio Camaro SS, uz opcioni 1LE paket.

 (Dalje)

Land Rover Special Vehicle Operations je razvio ‘Project Hero’, specijalnu verziju novog Discoverya, transformisanog u napredno komando vozilo za potrebe austrijskog Crvenog krsta.

 (Dalje)

Da li nekada razmišljate o tome kako će u ne tako dalekoj budućnosti izgledati automobili? Ukoliko pitate Italijane (ali i neka od uglednijih imena u ovoj oblasti), odgovor je sledeći.

 (Dalje)

Na 87. Internacionalnom sajmu automobila u Ženevi, kompanije Italdizajn (Italdesign) i Erbas (Airbus) predstavile su Pop.Up, prvi modularni, u potpunosti električni i ekološki koncept prevoznog sistema koji je dizajniran da smanji saobraćajne gužve u megalopolisima. Pop.Up predviđa sistem za multimodularni prevoz koji u potpunosti koristi i kopneni i vazdušni prostor.

 (Dalje)

Reklama


Emerson Fittipaldi, dvostruki F1 šampion i pobednik trke Indianapolis 500, u saradnji sa italijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina i nemačkom kompanijom HWA, u Ženevi je održao promociju supersportskog vozila nazvanog Fittipaldi EF7 Vision Grand Turismo.

 (Dalje)

Ovogodišnji sajam automobila u Ženevi je i mesto promocije električnog supersportiste iz Singapura, nazvanog Dendrobium.

 (Dalje)

Sem sportskog automobila Fittipaldi EF7, Pininfarina je na sajmu automobila u Ženevi prikazao još jedan novitet.

 (Dalje)

Južnokorejski SsangYong se na sajmu automobila u Ženevi predstavlja novom studijom, zvanično nazvanom XAVL concept ("eXciting Authentic Vehicle Long SUV").

 (Dalje)

Kao lider u prodaji električnih vozila i trostruki osvajač Formula E šampionata, Renault je na sajmu automobila u Ženevi predstavio uzbudljivi ZOE e-Sport Concept.

 (Dalje)

Hyundai je u Ženevi predstavio svoj novi koncept model sa vodoničnim gorivim ćelijama koje mu omogućavaju autonomiju od oko 800 km.

 (Dalje)

Bentley Motors nas je danas počastio novim konceptnim luksuznim električnim sportskim automobilom koji polako definiše i uređuje svoj segment.

 (Dalje)

Audi je na ženevskom auto salonu predstavio studijski model Q8 Sport Concept, a reč je o nastavku na raniji detroitski model i najava budućeg produkcijskog automobila. Dok je detroitska studija bila nešto odmerenija, ženevski automobil je uvid u potencijalni izgled S ili možda čak i RS verzije budućeg Q8.

 (Dalje)

Volkswagen je sem novog serijskog modela Arteon za ovogodišnji sajam automobila u Ženevi pripremio i promociju svoje nove studije.

 (Dalje)


Mercedes je do sada najavio brojne premijere koje je pripremio za ovogodišnji sajam automobila u Ženevi, ali je najatraktivniju ipak sačuvao za kraj.

 (Dalje)

Dizajnerski studio Sbarro će i ovog puta na Sajmu automobila u Ženevi privući pažnju svojim konceptima.

 (Dalje)

Jedna od zanimljivijih premijera na prošlogodišnjem sajmu automobila u Los Anđelesu je bio i električni Jaguar i-Pace Concept, koji će sledeće nedelje moći da vide i posetioci sajma u Ženevi. Ipak, postoji jedna razlika, ovaj za ženevski sajam je ofarban u upadljivu crvenu boju ("Photon Red").

 (Dalje)

Mercedes je do sada najavio brojne premijere koje je pripremio za ovogodišnji sajam automobila u Ženevi, ali je najatraktivniju ipak sačuvao za kraj.

 (Dalje)


1 2 3 ... 132 133 134  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs