Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Iz Škode stiže koncept vozilo nazvano Element, a za čiji nastanak su inače zaslužni polaznici Škoda Akademije.

 (Dalje)

Reklama


Infiniti je zaintrigirao celokupnu javnost predstavljanjem svog Project Black S koncept modela na sajmu automobila u Ženevi pre nekoliko meseci.

 (Dalje)


Odmah nakon promocije standardne verzije, Hyundai je prikazao i specijalno izdanje svog novog crossovera Kona.

 (Dalje)

z kompanije nisu mogli puno toga da nam kažu u vezi ove studije, ali fotografije sugerišu da će trkački automobil biti opremljen većim prednjim spliterom, bočnim izduvnim granama i velikim repnim krilom.

 (Dalje)

Poput Nissana sa Frontier Attack conceptom, i Chevrolet na sajmu u Buenos Airesu prikazuje studiju na bazi svog pick-up modela.

 (Dalje)

Nissan je na sajmu automobila u Buenos Airesu pažnju privukao i novom koncept verzijom pick-up modela Frontier (u Evropi kao Nissan Navara).

 (Dalje)

Brutal S1 je slovački sportski automobil težak samo 800 ili 860 kg (u zavisnosti od izabranog motora), gullwing vratima i brojnim komponentama preuzetim direktno iz trkačkih automobila.

 (Dalje)

Reklama


Sem više tjuniranih Golfova, Volkswagen grupacija na tradicionalnom Worthersee GTI okupljanju prikazuje i Audi A5 Sportback g-tron.

 (Dalje)

Volkswagen je na Wörthersee okupljanju izložio još jedan modifikovani Golf, i to Golf GTE Performance concept.

 (Dalje)

DOPUNJENO: Nove slike sa sajta Autotijd.be

Nakon prvog teaser crteža, pred nama je i nekoliko zvaničnih slika BMW-ovog koncepta nove Serije 8, koji će promociju imati na događaju Concorso d’Eleganza Villa d’Este, od 26. do 29. maja.

 (Dalje)

Shelby American predstavlja Mustang Super Snake, zvanično nazvan Widebody Concept.

 (Dalje)

Na tradicionalnom Wörthersee GTI okupljanju Volkswagen će između ostalog prikazati i specijalni Golf GTI First Decade concept za čiji nastanak su zaslužni pripravnici u toj komaniji (njih 13, starosti od 18 do 23 godina).

 (Dalje)

Po uzoru na koncept Vmotion 2 (na slici), koji je predstavljen na salonu automobila u Detroitu, a koji je predstavio budućnost električnog sedana iz Nissanove perspektive, sada je na redu novi koncept koji će pokazati kako izgleda njihova vizija električnog crossovera budućnosti.

 (Dalje)

Sudeći prema određenim izvorima koji tvrde da su upućeni u temu, kompanija Maserati razvija novi hiperautomobil koji je baziran na LaFerrari modelu.

 (Dalje)

Kompanija Volkswagen predstavila je nove koncepte specijalno za SOWO festival koji se održava u Džordžiji.

 (Dalje)

Dacia model sa ultimativnim dizajnom predstavlja nešto za šta niko nije čuo, ali klasična 1300 serija dobila virtuelni redizajn i izgleda prilično lepo.

 (Dalje)

U Volkswagenu su najavili da će još uvek konceptni model up! GTI svoje produkcijsko izdanje dobiti već naredne godine.

 (Dalje)

Na tradicionalnom Wörthersee GTI okupljanju Volkswagen će između ostalog prikazati i doterani Golf GTI za čiji nastanak su zaslužni pripravnici u toj komaniji (njih 13, starosti od 18 do 23 godina).

 (Dalje)

Povodom 100-godišnjice Mutsubishija koja će biti obeležena kasnije ove godine, dizajner Gabor Farkas je uradio set rendera kojim pokazuje kako vidi budućnost ove japanske kompanije.

 (Dalje)

Kao što je nedavno i najavio, Seat je na sajmu automobila u Barseloni pored Atece FR prikazo i specijalni Seat 600 BMS.

 (Dalje)


1 2 3 ... 135 136 137  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs