Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ovde prvo podsećanje da je Mercedes prošle godine na Pebble Beach Concours d’Elegance događaju u Kaliforniji promovisao novu studiju pod njihovim pod-brendom Maybach, a radilo se o ultra-luksuznom 2+2 coupeu nazvanom Vision Mercedes-Maybach 6. Sada, tačno godinu dana kasnije i na istom mestu, stiže i Cabrio izdanje.

 (Dalje)

Reklama


Hyundai je u Seulu predstavnicima medija predstavio svoje novo koncept vozilo Next Generation FCEV.

 (Dalje)

Nešto pre njegove zvanične premijere najavljene za događaj Pebble Beach Concours d’Elegance u SAD-u, u javnosti su se pojavile prve fabričke fotografije BMW-a Z4 Concept.

 (Dalje)

Oslanjanjući se na tradiciju Country Syncro verzije legendarnog Golfa II, jedan entuzijasta je prikazao kako bi mogla da izgleda nova, ekstremna off-road varijanta uvek popularnog nemačkog kompakta!

 (Dalje)

Krug proizvođača koji dolaze iz doline italijanskih superautomobila, prostora između Modene i Bolonje, sastavljen je od velikana kao što su Ferrari, Maserati, Lamborghini i Pagani.

 (Dalje)

Volkswagen je pripremio koncept izdanje svoje najnovije "kuće na točkovima" koja će, ako uđe u proizvodnju, svojim karakteristikama zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

 (Dalje)

Nakon nekoliko teasera od pre dva dana, Infiniti je objavio i prve zvanične fotografije svog novog koncept vozila koje će zvanično predstaviti na predstojećem događaju Pebble Beach Concours d’Elegance u SAD-u.

 (Dalje)

Reklama


Posetioci sajma u Džakarti mogu da vide i atraktivniju verziju Datsunovog modela Go.

 (Dalje)

Suzuki je za sajam automobila u Džakarti pripremio i off-road verziju novog Ignisa, naravno u formi koncept vozila.

 (Dalje)

Renault na sajmu automobila u Džakarti pažnju privlači studijom Kwid Extreme u Ice Cool White boji, kojim francuska kompanija pokazuje mogućnosti personalizacije ovog pristupačnog vozila.

 (Dalje)

Pored Mitsubishija Expander o kome je nedavno već bilo reči, na sajmu automobila u Džakarti ima još nekoliko zanimljivih automobila, među njima i dva Daihatsuova koncept vozila.

 (Dalje)

Infiniti je sa nekoliko teaser slika najavio da će na predstojećem događaju Pebble Beach Concours d’Elegance u SAD-u predstaviti i novo koncept vozilo.

 (Dalje)

* ovu dizajnersku kreaciju potpisuje Leonardo Nitole MoreiraZamislite Audi R8 sa najmoćnijim vozilima na Dakar reliju. Nije nemoguće, bar u mašti dizajnera Mo Aoun koji je napravio rendere mašine iz snova.

 (Dalje)

Automobil kao što je ovaj iM2 koncept može, ako je suditi prema njegovim tvorcima, popuniti prazninu u ponudi kompanije BMW i stati između modela M2 i i8.

 (Dalje)

Ford je nedavno, specijalno za promociju američkih vazduhoplovnih snaga, napravio unikatni F-150 Raptor, posvećen borbenom avionu F-22

 (Dalje)

Sve dok se ne pojavi Teslin pikap nećemo znati koliko je ova kompanija Ilona Maska u mogućnosti da napravi vozilo koje će znati da se snalazi na nepristupačnim terenima. U međuvremenu možemo maštati i uživati u renderima kao što su ovi dizajnera Moa Aouna.

 (Dalje)

Taksiji poput autonomnog Johnny Caba iz Total Recalla mogli bi kroz nekoliko godina da postanu naša svakodnevnica. Za takvu vrstu vozila posebno su zainteresovani hi-tech giganti poput Ubera i Googlea.

 (Dalje)

Automobilski proizvođači često vole da se razmeću frazom da je neki model trkački bolid za put, ali šta to u stvari znači u praksi? Najbolji prikaz je Mazda MX-5 Miata Halfie. Upravo taj dodatak Halfie označava da je reč o Mazdi MX-5 koja je koktel serijskog i trkačkog automobila.

 (Dalje)

Aston Martin Valkyrie će po svemu sudeći biti impresivan automobil, a mnogi se nadaju i konkurenciji iz McLarena i Ferrarija.

 (Dalje)


1 2 3 ... 137 138 139  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs