Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Jeep je objavio zvanične slike svog novog koncept vozila koje će premijerno prikazati sutra na sajmu automobila u Šangaju.

U pitanju je Jeep Yuntu Concept, a najavljuje budući serijski model sa tri reda sedišta koji će se na početku nuditi samo kineskim kupcima. Prodaja u Kini će startovati početkom 2018. godine, dok će se za njegovu proizvodnju brinuti Guangzhou-Fiat.

Yuntu Concept će imati plug-in hybrid pogonski sistem (to pokazuje i PHEV oznaka na prednjem blatobranu), dok će serijski model najverovatnije dobiti i benzinske motore.

Na vozilu se ističu prednja LED svetla, veliki alu točkovi, crni A stubovi, panoramski stakleni krov, takozvana samoubilačka zadnja vrata, kvalitetni materijali u unutrašnjosti, digitalna instrument tabla, high-tech infotainment sistem...

Kao što je pomenuto, serijski model će se prvo nuditi samo Kinezima, ali će se u budućnosti najverovatnije ipak izvoziti i na druga tržišta. Glasine kažu da bi engleski naziv za produkcijsku verziju mogao da bude Commander.

U svakom slučaju, ovaj Jeep će u Kini konkurisati modelima kao što su Volkswagen Teramont, Ford Edge i Toyota Highlander.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 458

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs