Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Tokom pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, proizvođači i dizajneri automobila često su se bavili pitanjem kako će automobili izgledati u budućnosti. Neki od njih su leteli, drugi su imali solarni pogon, a nijedan zapravo nije izgledao poput današnjih automobila.

Iako je još uvek teško zamisliti kako će izgledati GT visokih performansi u 2049. godini, dizajner Frančesko Gastaldi odlučio je da napravi svoju verziju budućeg Maserati Hommage-a.

Za razliku od mnogih sadašnjih vozila koja imaju prave linije i oštre ivice, Gastaldijev Maserati Hommage izgleda veoma atraktivno, a oble linije dizajna i samo jedan sloj stakla koji služi kao vetrobran, krov i zadnji prozor čine ga posebno upečatljivim.

Iako deli neke sličnosti sa aktuelnim modelima Maseratija, ovaj Hommage ne podseća konkretno ni na jedan njihov automobil. To ne umanjuje lepotu njegove spoljašnjosti, a da li ćemo nekada videti slično vozilo na ulicama, otkrićemo tek u budućnosti.

Izvor: Totalcar.rs
  čitanja : 404

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs