Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Aston Martin Valkyrie će po svemu sudeći biti impresivan automobil, a mnogi se nadaju i konkurenciji iz McLarena i Ferrarija.

Već je poznato da će Valkyrie imati više od 1.000KS i da će biti težak svega 1.029 KS, ali će uz to biti legalan za većinu javnih puteva. Fanovi automobila priželjkuju i dolazak rivala iz McLarena i Ferrarija.

Dizajner Alex Imnadze Baldini je zamislio Ferrarijev automobil koji bi bio rival Aston Martinovoj "zveri". Svoj najnoviji projekat je nazvao Concept P3/Scuderia Baldini, a njegov hiperautomobil je inspirisan legendarnim Ferrarijem P3 koji je bio na stazama krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina. Naravno, Baldini se pobrinuo za futuristički dizajn.

Prednji deo pomalo podseća na originalni P3, ali, tanka LED svetla i staklom zatvoreni kokpit mu daju moderan izgled. Karoserija je izuzetno aerodinamična, a točkovi agresivnog izgleda. Na zadnjem delu su dva agresivna difuzora, kao i par stražnjih svetala.

Za ovakav automobil bi Ferrari verovatno izabrao hibridni pogon, a isporučivao bi više od 1.000KS.

Za sada Ferrari nema planove za hiperautomobil ovog kalibra, ali se nikad ne zna šta budućnost donosi.

Izvor: Klix.ba

Renderi: Alex Imnadze Baldini
  čitanja : 232

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs