Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Automobil kao što je ovaj iM2 koncept može, ako je suditi prema njegovim tvorcima, popuniti prazninu u ponudi kompanije BMW i stati između modela M2 i i8.

Ali, da li će kupci bavarskog brenda biti spremni da žrtvuju maksimalnu brzinu radi ubrzanja i ekonomičnosti potrošnje goriva, ostaje da vidimo.

Kreiran od strane Dejvida Olivaresa, futuristički potpuno električni sportski automobil fokusira se na ponudu veoma lepog iskustva iza upravljača - sve dok ne njegovi vozači ne požele da se trkaju sa nekim na dugačke staze.

iM2 Concept takođe može žrtvovati i nešto luksuza, maksimalne brzine i opsega pređenih kilometara kako bi dostigao savršeno ubrzanje, izbalansirane i takmičarske karakteristike.

Pošto je ovo potpuno električni sportski automobil, njemu nije potrebna maska hladnjaka, iako i dalje dolazi sa dva panela koji izgledaju kao prepoznatljive mreže kompanije BMW. Ostale karakteristike uključuju xDrive pogon na svim točkovima, kratak prednji i uvećan zadnji deo, dok je model postavljen na točkove od 20 inča.

Sa svim ovim na umu, koncept zvuči više nego zanimljivo, međutim, i dalje će svim potencijalnim kupcima biti potrebna velika nada kako bi se upustili u trku sa njegovim benzinskim rivalima na duže staze. Opet, sprint do sto ili trka na 400 metara ne bi trebala ovom automobilu da predstavlja nikakav problem.

Izvor: Autoexclusive.rs
  čitanja : 193

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs