Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Škoda će predstaviti svoju prvu studiju sa čisto električnim pogonom i automatskim upravljanjem 3. nivoa – vozilo Škoda Vison E.

Dizajn je od svetske premijere u Šangaju prošao dalje modifikacije.

Studija predstavlja sledeći korak u digitalnu budućnost i preuzima ulogu pionira u oblasti on-line povezivanja.

Najzanimljiviji detalj je da ne postoji B stubić i vrata koja se otvaraju jedno naspram drugih. Tipično za vozila marke Škoda je unutrašnja prostranost, moderni sistemi asistencije i mnogobrojna Simply Clever rešenja.

Sa dužinom od 4668 mm, širinom 1924 mm i visinom 1591 mm, Studija Škoda Vision E će biti veoma atraktivna na putu.

Elektro motori snage 225 kW(306 KS) pokreću sva četiri točka, radijus kretanja od 500 km na jedno punjenje akumulatora i maksimalna brzina 180 km na čas, parametri su koji ostavljaju jak utisak. Škoda Vision E omogućava automatsko upravljanje 3. nivoa. Zahvaljujući sistemu Autopilot, vozilo na auto putu ubrzava, koči i obilazi prepreke. Car park auto pilot naći će slobodno parking mesto i automatski parkirati vozilo.

Škoda Vision E će biti predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu. Konferencija za štampu brenda Škoda će biti organizovana 12. septembra 2017. godine u 12h u Hali 3.

Tekst: Skoda-auto.rs
  čitanja : 301

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs