Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Iako je možda teško zamisliti kako će izgledati automobili za dvadeset godina, to se ne bi moglo reći sa umetnike koji svojim renderima pokušavaju da nas pripreme na ono što nosi budućnost.

Pred vama je Vision Grand Tourer, luksuzni i hipotetički BMW-ov koncept koji bi mogao da prelazi velike razdaljine pri ogromnim brzinama uz nultu emisiju štetnih gasova.

Umetnik Glorin Tsiourea, tvorac rendera, kaže da kabina ima četiri različita operativna moda: Work (Rad), Fun (Zabava), Resting (Odmaranje) i Traveling & Sighting (Putovanje i razgledanje).

Ukoliko bi ovo bio pravi BMW-ov koncept, verovatno bi se zvao Gran Tourer, a ne Grand, pošto je to BMW-ova tradicija.

Automobil izgleda futuristički, možda čak i previše za 2040. godinu, ali su na njemu ipak vidljive karakteristične BMW-ove linije dizajna. Na primer, rešetka je produžena verzija one koju je nedavno imao i Vision Dynamics koncept, dok su zadnja svetla moderna interpretacija onih u konceptu Serije 8, kao i na Z4 konceptu.

Izvor: Totalcar.rs

Renderi: Glorin Tsiourea
  čitanja : 270

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs