Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nakon promocije Urban EV Concepta na poslednjem sajma automobila u Frankfurtu, Honda je na 45. sajmu u Tokiju održala prezentaciju još jednog koncept automobila.

U pitanju je Honda Sports EV Concept, kompaktni sportski coupe sa retro-futurističkim elementima i koji po navodima japanske fabrike "ujedinjuje električni pogonski sklop i veštačku inteligenciju".

Automobil inače ima mesta za dva putnika, a odlikuju ga i stakleni krovi, uski A stuboiv, kao i moderna rešenja poput kamera umesto konvencionalnih retrovizora.

Ostaje da se vidi da li će Honda ovaj Sports EV Concept možda kasnije ponuditi u serijskom izdanju, kao već pomenuti Urban EV Concept koji stiže 2019. godine.

Na sajmu u Tokiju Honda između ostalog izlaže i Urban EV Concept, japansku verziju CR-V crossovera i NeuV Concept koji je prvi put promovisan u januaru ove godine na CES sajmu u Las Vegasu.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 248

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs