home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Porsche je za ovogodišnji, 81. Salon automobila u Ženevi najavio više zanimljivih automobila, ali je pre toga pažnju privukao i njihov Boxster E, izložen nedavno u Štutgartu u Nemačkoj.

 (Dalje)Sem koncepta hibridnog Yarisa HSD i Priusa +, Toyota će predstojeći Salon automobila u Ženevi iskoristiti i za promociju modela iQ sa elektropogonom.

 (Dalje)

BMW je objavio prvi set zvaničnih fotografija njihovog novog koncept vozila koji će svetsku premijeru doživeti početkom marta, na 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Renaultov novi šef dizajna Laurens van den Acker je prošle godine najavio hrabriji dizajnerski pravac francuske marke, što je u formi koncepta DeZir (predstavljen na Salonu automobila u Parizu 2010.) i potvrđeno.

 (Dalje)

Suzuki je za ovogodišnji 81. Salon automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta) najavio premijeru nove studije nazvane Swift S-Concept.

 (Dalje)

Esflow je novi koncept automobil sportskog modela koji stiže iz japanskog Nissana, a radi se o automobilu sa elektropogonom koji će biti predstavljen na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Opel je objavio sliku Zafire Tourer Concept, nove studije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem 81. Salonu automobila u Ženevi a koja najavljuje buduću, serijsku verziju (trebalo bi da se pojavi u septembru, na Salonu u Frankfurtu).

 (Dalje)

Objavljen je teaser crtež novog Infinitijevog koncept automobila čija će premijera biti održana 1. marta, na press konferenciji japanske marke na 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

I korejski Ssangyong će imati svetsku premijeru na ovogodišnjem, 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Nemački EDAG će početkom marta, na tradicionalnom Salonu automobilu u Ženevi, izložiti Light Car koncept vozilo, viziju gradskom automobila sa elektropogonom.

 (Dalje)

Sem Race Touareg 3 Qatar Concepta, Volkswagen na Qatar Motor Showu izlaže i Toaureg Gold Edition.

 (Dalje)

Race Touareg 3 Qatar Concept je još jedna Volkswagenova premijera na ovogodišnjem Qatar Motor Showu koji se u Dohi održava od 26. do 29. januara.

 (Dalje)

Toyota je ovom teaser slikom i kratkim saopštenjem najavila da će predstojeći Salon automobila u Ženevi iskoristiti da publici predstavi novu, predprodukcijsku verziju svog budućeg sportskog kupea.

 (Dalje)

Volkswagen je pripremio još jednu studiju štedljivog automobila – Volkswagen XL1 concept.

 (Dalje)

Objavljena su dva zvanična crteža novog koncept vozila japanske Mazde čija je premijera zakazana za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta).

 (Dalje)