home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Švedski Electroengine je Volvo kabriolet C70 pretvorio u elektroautomobil, nazvan C70-TE4WDD (C70-True Electric 4 Wheel Direct Drive).

 (Dalje)Toyota U.S.A., Inc. na Salonu u Los Anđelesu premijerno predstavlja i SUV model RAV4 sa elektropogonom, napravljen u saradnji sa američkom kompanijom Tesla Motors.

 (Dalje)

Honda Fit EV Concept

18 Nov 2010 - 08:50 Concept cars Link

Nakon hibridne verzije na poslednjem Salonu u Parizu, Honda je u Los Anđelesu promovisala i električnu verziju svog malog modela Fit (u Evropi Jazz).

 (Dalje)

Subaru je za ovogodišnji Salon automobila u Los Anđelesu pripremio premijeru novog koncept automobila, i to pod novim sloganom "Confidence in Motion".

 (Dalje)

Ford je i za Salon automobila u Los Anđelesu pripremio nekoliko atraktivnih verzija novog Focusa, a među njima i Focus Race Car Concept.

 (Dalje)

Hyundai Grandeur HG

17 Nov 2010 - 17:15 Concept cars Link

Dok se čeka na zvaničan početak prodaje (od januara 2011. godine u Južnoj Koreji), Hyundai je objavio nekoliko zvaničnih rendera nove generacije limuzine Grandeur (na nekim tržištima kao Hyundai Azera).

 (Dalje)

Cadillacova svetska premijera na ovogodišnjem Salonu u Los Anđelesu je studija malog gradskog automobila Urban Luxury Concept, koji je dugačak samo 3835 mm.

 (Dalje)

Mercedes-Benz je za ovogodišnji Los Angeles Design Challenge (cilj je bio napraviti što lakši, bezbedniji i komforniji automobil za četiri putnika) pripremio koncept automobil Biome, koji predstavlja kreaciju Mercedesovog dizajn centra u Kaliforniji.

 (Dalje)

Britanski Ecotricity je na bazi Lotusa Exige napravio sportski elektroautomobil Nemesis koji pokreću dva elektromotora i koji je od pomenutog Lotusa nešto duži i niži.

 (Dalje)

dok-ing dx concept topless

Hrvatska firma Dok-Ing Automotiv je predstavila i topless verziju XD Concept električnog vozila powered by Lenovo.

 (Dalje)

Volkswagen je prošle nedelje u Minhenu prikazao i prototip nove Jette sa 3,6 litarskim V6 benzinskim motorom.

 (Dalje)

Na EICMA Salonu u Milanu Piaggio Group predstavlja i četvorotočkaš nazvan NT3, koji bi u serijskoj verziji mogao da se nudi u tri verzije.

 (Dalje)

Forte Hybrid Concept, koji je predstavljen na ovogodišnjem SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu, delo je Kinetic Motorsportsa i kombinuje 1,6 litarski četvorocilindrični motor (sa pogonom na TNG), elektromotor i lithium-polymer baterije.

 (Dalje)

Kia na SEMA Salonu u Las Vegasu, pored nekoliko modifikovanih verzija novog Sportage-a i Soula, predstavlja i Forte Koup Type R Concept.

 (Dalje)

subaru concept 2010

Subaru je jednom teaser slikom i kratkim saopštenjem najavio da će ovog meseca na predstojećem Salonu automobila u Los Anđelesu predstaviti novi koncept automobil, i to pod novim sloganom "Confidence in Motion".

 (Dalje)