home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Na Salonu u Parizu će izlagati i francuski Exagon Motors, a posetioci će biti u prilici da vide njihov sportski auto Furtive eGT.

 (Dalje)Jaguar će sa proslavom 75-godišnjice nastaviti i na Salonu automobila u Parizu, i to novim konceptom C-X75.

 (Dalje)

Prvi automobil iz Infinitijeve nove IPL linije modela (Infiniti Performance Line) je IPL G Coupe (premijeru je imao prošlog meseca na događaju Pebble Beach Concours d´Elegance u Kaliforniji), a na predstojećem Salonu u Parizu pojaviće se i IPL G Cabrio Concept.

 (Dalje)

Sa dve svetske premijere i nekoliko novih uzbudljivih modela Opel će na predstojećem Salonu automobila Mondial de l’Automobile 2010 u Parizu (2.–17. oktobra, za novinare počinje 30. septembra), pokazati budućnost prevoza, estetike i e-mobilnosti.

 (Dalje)

Nakon prvih slika Smartovog eScooter koncepta, i Mini je objavio zvanične fotografije svog skutera sa elektropogonom.

 (Dalje)

Minijevom Scooter E-Conceptu će se na Salonu u Parizu (2. – 17. oktobar) pridružiti još jedan skuter, i to Smartov električni eScooter.

 (Dalje)

Opelova premijera na predstojećem Salonu komercijalnih vozila u Hanoveru (od 23. do 30. septembra) biće i koncept električne verzije modela Vivaro.

 (Dalje)

Peugeot je objavio zvanične fotografije i prve detalje o svom novom koncept vozilu EX1 koji će premijeru imati na domaćem terenu Salona automobila u Parizu i koji takođe predstavlja deo obeležavanja 200-godišnjice francuske kompanije.

 (Dalje)

Peugeot EX1

21 Sep 2010 - 12:28 Concept cars Link

Dok čekamo da Peugeot objavi zvanične fotografije i detalje o svom novom koncept vozilu EX1 (koji će premijeru imati na domaćem terenu Salona automobila u Parizu), evo njegovih prvih slika skeniranih iz najnovijeg broja francuskog magazina l'Auto-Journal.

 (Dalje)

Pored novih verzija Evore (Evora S sa 3,5 litarskim V6 motorom od 350KS i Evora IPS sa automatskim menjačem), Lotus će ovogodišnji Salon automobila u Parizu iskoristiti i za promociju novog modela Elite.

 (Dalje)

Citroen na Salonu u Parizu neće predstaviti samo novu generaciju modela C4, zatim DS4, pa obnovljeni C4 Picasso i konačnu verziju električnog C-Zera, već i koncept automobil Lacoste, napravljen u saradnji sa brendom Lacoste.

 (Dalje)

BMW je objavio prve zvanične slike svoje nove studije pripremljene za predstojeći Salon automobila u Parizu.

 (Dalje)

Nemački Auto Bild za Salon automobila u Parizu (2. -17. oktobra) najavljuje još jedno iznenađenje iz Audija.

 (Dalje)

Sem modela 9-3 i 9-5 sa osveženom paletom motora, Saab (sada u vlasništvu holandskog Spykera) će predstojeći Salon automobila u Parizu iskoristiti da prikaže i studiju automobila sa elektropogonom.

 (Dalje)

BMW je odlučio da najavi svoj novi koncept sajtom sa zanimljivim imenom www.dontblogaboutthis.com ili u slobodnom prevodu "ne pišite o ovome".

 (Dalje)