home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


U decembru ove godine državni univerzitet „Lobačevski” planira da predstavi kompletnu maketu prvog automobila u Rusiji sa neurokompjuterskim interfejsom, koji omogućava upravljanje vozilom pomoću misli.

 (Dalje)

Seat je otkrio najnoviji Leon Cristobal koncept model na Smart City Expo sajmu automobila u Barseloni.

 (Dalje)Honda je objavila novi komplet fotografija na kojima je njihov Sports Vision Gran Turismo, pripremljen za Gran Turismo Sport igricu.

 (Dalje)

Devel Sixteen je koncept hipersportskog automobila predstavljenog još 2013. godine, ali sada ipak kreće ozbiljnije pa je najavljena premijera proizvodne verzije. Održaće se na ovogodišnjem salonu automobila Dubai Motor Show, a prezentacija je potvrđena za 14. novembar.

 (Dalje)

Francuski proizvođač automobila Renault demonstrirao je novi nivo tehnologije autonomne vožnje sa automatskim izbegavanjem prepreka, koje vozilo obavlja na nivou profesionalnih test-vozača.

 (Dalje)

Italijanski proizvođač supersportskih automobila predstavio je futuristički koncept Terzo Millennio nastao u saradnji sa američkim Institutom za tehnologiju Masačusets (MIT).

 (Dalje)

Ovi projekti su stvarani sa ciljem da udahnu novu snagu sovjetskoj automobilskoj industriji, ali zbog pada SSSR-a nisu stigli do serijske proizvodnje. Russia Beyond predstavlja najbolje koncepcije sovjetskih automobila.

 (Dalje)

Polestar 1 neće stići do svojih kupaca još nekoliko godina, ali Aksynov Nikita odlučio je da zamisli ovaj kupe kao trkački automobil.

 (Dalje)

Era automobila s drvenim elementima se nije završila u sedamdesetim godinama.

 (Dalje)

Ruski novinari izabrali su tri najimpresivnija konceptualna automobila koje su razvili sovjetski inženjeri u periodu od 1984. do 1988, a koji zapravo nikada nisu ušli u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Manje od godinu dana bilo je potrebno članovima dalekoistočnog konstruktorskog biroa „4232” da naprave projekat letećeg automobila Furia N1. On je na IT forumu „Ruski MeetUp” u Vladivostoku predstavljen u obliku minijaturne makete.

 (Dalje)

Kompanija Nissan je demonstrirala potpuno autonomni model Infiniti Q50 na ulicama Tokija, prikazujući tehnologiju za koju se nada da će biti predstavljena 2020. godine.

 (Dalje)

Yamaha MWC-4 koncept

27 Okt 2017 - 07:30 Concept cars Link

Yamaha je poznata po pravljenju motocikala. Plan je da, u bliskoj budućnosti, počne i sa automobilima, a sada je na Salonu automobila u Tokiju predstavila i vozilo koje je na pola puta između ove dve forme.

 (Dalje)

* Na sajmu automobila u Tokuju je prisutna i Yamaha, i to sa zanimljivom studijom u formi pick-up vozila

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 190 191 192  Sledeći»