Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Hyundai je najavio da će na predstojećem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu posetiocima pokazati i novo koncept vozilo na bazi modela Santa Fe.

 (Dalje)

Reklama


Kompanija Nissan je objavila set fotografija druge generacije modela Leaf u Nismo izdanju.

 (Dalje)

Nissan je najavio da će krajem ovog meseca na sajmu automobila u Tokiju između ostalog prikazati i Nismo verziju novog Leafa.

 (Dalje)

U Rusiji je predstavljen prvi ruski kabriolet „Krim“. Navedeno je da je uglavnom sastavljen od delova „Lade kaline“.

 (Dalje)

Naravno, reč je o modelu koji se koristi u sklopu opsežnih testiranja autonomne vožnje pa drugi volan dobro dođe zbog bezbednosti.

 (Dalje)

Nakon promocije Urban EV Concepta na poslednjem sajma automobila u Frankfurtu, Honda za predstojeći 45. sajam u Tokiju najavljuje prezentaciju još jednog koncept automobila.

 (Dalje)

Da duh legendarnog Pontiaca još uvek živi, uprkos tome što je kompanija ugašena pre nekoliko godina, potvrđuju i brojni entuzijasti i njihove kreacije, kao što je ovaj Firebird TT Concept

 (Dalje)

Reklama


Suzuki je za predstojeći 45. sajma automobila u Tokiju pripremio više noviteta, među njima i novo koncept vozilo.

 (Dalje)

McLaren Ultimate Vision Gran Turismo je automobil koji će debitovati u virtuelnom svetu igrice Gran Turismo.

 (Dalje)

I Subaru se ozbiljno priprema za predstojeći sajam automobila u Tokiju, koji se za predstavnike medija inače otvara 25. oktobra.

 (Dalje)

Infiniti će na Salonu automobila u Detroitu u januaru predstaviti svoj električni koncept.

 (Dalje)

Kompanija Mitsubishi je počela sa teaser kampanjom za svoj novi koncept koji će biti predstavljen u oktobru na Sajmu automobila u Tokiju.

 (Dalje)

Još jedna od brojnih Toyotinih premijera na sajmu automobila u Frankfurtu je i studija na bazi crossovera C-HR.

 (Dalje)

Dok čekamo da u poslednjem kvartalu ove godine u Evropi krene prodaja njihovih SUV/crossover modela, Borgward je na ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu došao i sa novim koncept vozilom.

 (Dalje)

Honda je na Salonu automobila u Frankfurtu predstavila interesantan koncept električnog gradskog automobila po imenu Urban EV, koji bi već 2019. godine u serijskoj formi trebao da stigne u Evropu.

 (Dalje)

Sem novog Megana RS, Renault je danas na sajmu automobila u Frankfurtu premijerno predstavio i svoj novi koncept.

 (Dalje)

Već neko vreme je poznato da Mercedes priprema i električni kompaktni model čiji naziv će biti EQA. S tim u vezi, Mercedes je EQA u formi studije pokazao na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu, dok serijski model treba da stigne za nekoliko godina (biće napravljen na novoj MEA platformi za električna vozila).

 (Dalje)

U BMW-u su se za ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu zaista ozbiljno pripremili, što potvrđuje da su tamo prikazali još jedan koncept automobil.

 (Dalje)

Škoda će predstaviti svoju prvu studiju sa čisto električnim pogonom i automatskim upravljanjem 3. nivoa – vozilo Škoda Vison E.

 (Dalje)

Kineski Wey je objavio nekoliko zvaničnih slika svog novog koncept vozila, ali u kratkoj vesti nije saopšteno mnogo detalja.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 140 141 142  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs