Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Po uzoru na koncept Vmotion 2 (na slici), koji je predstavljen na salonu automobila u Detroitu, a koji je predstavio budućnost električnog sedana iz Nissanove perspektive, sada je na redu novi koncept koji će pokazati kako izgleda njihova vizija električnog crossovera budućnosti.

 (Dalje)

Reklama


Sudeći prema određenim izvorima koji tvrde da su upućeni u temu, kompanija Maserati razvija novi hiperautomobil koji je baziran na LaFerrari modelu.

 (Dalje)

Kompanija Volkswagen predstavila je nove koncepte specijalno za SOWO festival koji se održava u Džordžiji.

 (Dalje)

Dacia model sa ultimativnim dizajnom predstavlja nešto za šta niko nije čuo, ali klasična 1300 serija dobila virtuelni redizajn i izgleda prilično lepo.

 (Dalje)

U Volkswagenu su najavili da će još uvek konceptni model up! GTI svoje produkcijsko izdanje dobiti već naredne godine.

 (Dalje)

Na tradicionalnom Wörthersee GTI okupljanju Volkswagen će između ostalog prikazati i doterani Golf GTI za čiji nastanak su zaslužni pripravnici u toj komaniji (njih 13, starosti od 18 do 23 godina).

 (Dalje)

Povodom 100-godišnjice Mutsubishija koja će biti obeležena kasnije ove godine, dizajner Gabor Farkas je uradio set rendera kojim pokazuje kako vidi budućnost ove japanske kompanije.

 (Dalje)

Reklama


Kao što je nedavno i najavio, Seat je na sajmu automobila u Barseloni pored Atece FR prikazo i specijalni Seat 600 BMS.

 (Dalje)

Seat će na predstojećem sajmu automobila u Barseloni pored Atece FR prikazati i specijalno vozilo nazvano 600 BMS Concept.

 (Dalje)

U očekivanju novog Teslinog modela mnogi se pitaju da li Elon Musk ima snage i želje da eventualno krene u razvoj prvog hipersportskog automobila.

 (Dalje)

Renault je saopštio da je Zoe E-Sport concept, koji je nedavno predstavljen na salonu automobila u Ženevi, do stotke brži od bolida Formule E.

 (Dalje)

Još jedan zanimljiv novitet sa sajma automobila u Šangaju je i ovaj koncept hibridnog crossovera koji stiže iz Havala.

 (Dalje)

Na sajmu automobila u Šangaju je izložena i nova vizija kompanije Qoros, i to u vidu futurističke studije K-EV, razvijene u saradnji sa Koenigseggom.

 (Dalje)

Tokom pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, proizvođači i dizajneri automobila često su se bavili pitanjem kako će automobili izgledati u budućnosti. Neki od njih su leteli, drugi su imali solarni pogon, a nijedan zapravo nije izgledao poput današnjih automobila.

 (Dalje)

Kineski Hybrid Kinetic Group je prošlog meseca na sajmu automobila u Ženevi prvo predstavio hibridni sedan H600 (dizajn potpisuje studio Pininfarina), dok su sada na sajmu u Šangaju svetlost dana ugledala još dva njihova modela.

 (Dalje)

Kao što je i najavio, Renault je na ovogodišnjem sajmu automobila u Šangaju prikazao i koncept trkačkog vozila.

 (Dalje)

Acura pažnju posetilaca na sajmu automobila u Šangaju privlači i produženom verzijom sedana TLX.

 (Dalje)

Chevrolet je za sajam automobila u Šangaju pripremio i promociju svog novog koncept vozila koji i nije daleko od serijske proizvodnje.

 (Dalje)

MG je i zvanično predstavio novi sportski model, za sada samo u formi studije.

 (Dalje)

Jeep je objavio zvanične slike svog novog koncept vozila koje će premijerno prikazati sutra na sajmu automobila u Šangaju.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 137 138 139  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs