Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Honda je na Salonu automobila u Frankfurtu predstavila interesantan koncept električnog gradskog automobila po imenu Urban EV, koji bi već 2019. godine u serijskoj formi trebao da stigne u Evropu.

 (Dalje)

Reklama


Sem novog Megana RS, Renault je danas na sajmu automobila u Frankfurtu premijerno predstavio i svoj novi koncept.

 (Dalje)

Već neko vreme je poznato da Mercedes priprema i električni kompaktni model čiji naziv će biti EQA. S tim u vezi, Mercedes je EQA u formi studije pokazao na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu, dok serijski model treba da stigne za nekoliko godina (biće napravljen na novoj MEA platformi za električna vozila).

 (Dalje)

U BMW-u su se za ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu zaista ozbiljno pripremili, što potvrđuje da su tamo prikazali još jedan koncept automobil.

 (Dalje)

Škoda će predstaviti svoju prvu studiju sa čisto električnim pogonom i automatskim upravljanjem 3. nivoa – vozilo Škoda Vison E.

 (Dalje)

Kineski Wey je objavio nekoliko zvaničnih slika svog novog koncept vozila, ali u kratkoj vesti nije saopšteno mnogo detalja.

 (Dalje)

Uz novi crossover E-Pace, karavanski XF Sportbrake, kao i sportski sedan XJR575, Jaguar će na svom štandu u Frankfurtu izložiti i trkačku verziju električnog modela I-Pace.

 (Dalje)

Reklama


Možda i najzanimljviji automobil na štandu Land Rovera u Frankfurtu biće ovaj Discovery SVX sa V8 motorom za koji se pobrinulo SVO odeljenje (Special Vehicles Operations).

 (Dalje)

Pored nove generacije luksuzne limuzine A8, Audi je za ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu pripremio još nekoliko noviteta, među njima i dve nove studije.

 (Dalje)

Volkswagen je do sada predstavio tri koncept vozila iz svoje serije I.D. električnih automobila, a na sajmu automobila u Frankfurtu videćemo i doteranu verziju I.D. Crozz concepta.

 (Dalje)

Italijanska dizajnerska firma Zagato je pripremila novi koncept automobil koji će se naći i u Gran Turismo igrici, ali o njemu trenutno nema konkretnijih detalja (sem najave da će imati "snažan motor").

 (Dalje)

Struja uzima sve više maha, evo još jednog dokaza...

Model koji se pojavio 1961. godine je svojevremeno i sam Enzo Ferrari proglasio najlepšim automobilom ikada.

 (Dalje)

Indijski Tata Motors je na izložbi LCV2012 u Velikoj Britaniji pokazao i koncept električnog vozila na bazi njihovog hatchbacka Tiago.

 (Dalje)

Audi je novinarima još u julu predstavio novu generaciju modela A8, ali će ova luksuzna limuzina bez sumnje privući veliku pažnju i na predstojećem sajmu automobila u Frankfurtu. Između ostalog, i svojim autonomnim sistemom vožnje nivoa 3.

 (Dalje)

Već neko vreme je poznato da Mercedes priprema i električni kompaktni model čiji naziv će biti EQ A.

 (Dalje)

Pored saopštenja da će elektrifikovati svaki novi automobil od 2020. godine, Jaguar-Land Rover (JLR) je danas za predstojeći sajam automobila u Frankfurtu najavio i Future-Type concept, njihovu viziju za 2040.

 (Dalje)

Kia Motors je razotkrila nove fotografije koncepta Proceed. Kijino novo konceptno vozilo doživeće svetsku premijeru 12. septembra na salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Dugo najavljivani BMW X7 je pred nama, doduše još uvek u formi koncept automobila, ali serijski model možemo da očekujemo tokom 2018. godine.

 (Dalje)

Volkswagen je do sada predstavio tri koncept vozila iz svoje serije I.D. električnih automobila, a na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu videćemo i doteranu verziju I.D. Crozz concepta.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 140 141 142  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs