Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kineski Geely će ovogodišnji sajam automobila u Šangaju iskoristiti da javnosti prikaže i koncept novog MPV modela.

 (Dalje)

Reklama


MG se priprema da uskoro na sajmu automobila u Šangaju predstavi novi sportski model, za sada doduše samo u formi studije.

 (Dalje)

Audi je pre nekoliko dana saopštio da će na sajmu automobila u Šangaju premijerno prikazati i svoju novu studiju, a tada je objavljeno i nekoliko najavnih video klipova.

 (Dalje)

Nakon promocije nekoliko novih modela (Giulia i Stelvio), Alfa Romeo će do 2020. godine predstaviti još nekoliko noviteta.

 (Dalje)

Volkswagen je odlučio da po prvi put javno izloži jednu svoju studiju nastalu još pre više od 20 godina.

 (Dalje)

I Hyundaijev luksuzni brend Genesis se pobrinuo za svetsku premijeru na sajmu automobila u Njujorku, i to u vidu GV80 fuel cell concepta.

 (Dalje)

Subaru je na sajmu automobila u Njujorku promovisao Ascent concept, novu studiju kojom je najavio svoj budući serijski SUV sa sedam sedišta.

 (Dalje)

Reklama


Volkswagen je do sada predstavio dva koncept vozila iz svoje serije ID električnih automobila, a na predstojećem sajmu automobila u Šanagaju videćemo i trećeg člana.

 (Dalje)

Kineski Zotye je za ovogodišnji sajam automobila u Šangaju potvrdio i prezentaciju studije novog SUV-a.

 (Dalje)

Na predstojećem sajmu automobila u Šangaju videćemo i novu viziju kompanije Qoros, i to u vidu futurističke studije K-EV concept, razvijene u saradnji sa Koenigseggom.

 (Dalje)

I kompanija BYD će imati nekoliko noviteta na predstojećem sajmu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Toyotina premijera na ovogodišnjem sajmu automobila u Njujorku je FT-4X Concept, baziran na TNGA platformi (na kojoj je napravljen crossover C-HR) i kreiran u Toyotinom dizajn centru u Kaliforniji.

 (Dalje)

Još jedna premijera ovogodišnjeg sajma automobila u Njujorku je i Infinitijev QX80 Monograph concept, kojim ova marka najavljuje novu generaciju modela QX80.

 (Dalje)

Kineska kompanija SAIC najavljuje da će na sajmu automobila u Šangaju između ostalog javnosti prikazati i koncept električnog SUV-a.

 (Dalje)

Kineska kompanija NIO je sa kratkim saopštenjem i jednom teaser slikom potvrdila da će na predstojećem sajmu automobila u Šangaju promvisati i svoje prvo produkcijsko vozilo.

 (Dalje)

* Pripremljen za sajam automobila u Njujorku, pokreće ga 2,5 litarski benzinac sa 170KS

 (Dalje)

Automobil razvijen za događaj Michelin Design Challenge 2017. dolazi sa ciljem stvaranja mašine potpuno spremne za trku 24 sata Le Mana.

 (Dalje)

I Chery će imati više premijera na ovogodišnjem sajmu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Još jedna premijera ovogodišnjeg sajma automobila u Njujorku biće i Infinitijev QX80 Monograph concept, kojim ova marka najavljuje novu generaciju modela QX80.

 (Dalje)

Kineski Geely je u oktobru prošle godine lansirao novi podbrend Lynk & Co. i njihov prvi koncept automobil, crossover nazvan jednostavno 01 (na CMA platformi na kojoj će biti i već najavljeni Volvo XC40).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 135 136 137  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs