Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Na predstojećem sajmu autombila u Šangaju videćemo i plod saradnje Qorosa i Koenigsegga, i to u vidu studije nazvane Qoros 9 QlectriQ concept.

 (Dalje)

Reklama


U Nissanu su, samo za potrebe ovogodišnjeg Sajma automobila u Njujorku, pokazali kako bi izgledao GT-R u službi policijskih snaga.

 (Dalje)

Jeep je pripremio više koncept vozila koje će promovisati fanovima ove marke na 51. izdanju događaja Easter Jeep Safari u Moabu u SAD-u.

 (Dalje)

Toyota je u saradnji sa američkim proizvođačem igračaka Tonka kreirala Hilux Tonka Concept, opisan i kao igračka iz snova za odrasle.

 (Dalje)

Škoda je objavila nove teaser crteže svoje nove studije koja će zvaničnu promociju imati sledećeg meseca na sajmu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Reklama


Kineski Zotye je za ovogodišnji sajam automobila u Šangaju potvrdio i prezentaciju studije novog SUV-a.

 (Dalje)

Na slikama je koncept sportskog automobila za koji je zaslužna američka kompanija Aria Group, a takođe je i omaž preminulom GM-ovom dizajneru Edu Tayloru.

 (Dalje)

Honda je u Ženevi, između ostalog, predstavila NeuV koncept (čita se “njuvi”), a ime mu je skraćenica od “New Electric Urban Vehicle”. Ovo je njegov evropski debi, pošto je svetsku premijeru imao na CES-u u Las Vegasu početkom ove godine.

 (Dalje)

Chevrolet je za sajam automobila u Ženevi pripremio i Camaro Track concept, za koji je po svemu sudeći kao baza poslužio Camaro SS, uz opcioni 1LE paket.

 (Dalje)

Land Rover Special Vehicle Operations je razvio ‘Project Hero’, specijalnu verziju novog Discoverya, transformisanog u napredno komando vozilo za potrebe austrijskog Crvenog krsta.

 (Dalje)

Da li nekada razmišljate o tome kako će u ne tako dalekoj budućnosti izgledati automobili? Ukoliko pitate Italijane (ali i neka od uglednijih imena u ovoj oblasti), odgovor je sledeći.

 (Dalje)

Na 87. Internacionalnom sajmu automobila u Ženevi, kompanije Italdizajn (Italdesign) i Erbas (Airbus) predstavile su Pop.Up, prvi modularni, u potpunosti električni i ekološki koncept prevoznog sistema koji je dizajniran da smanji saobraćajne gužve u megalopolisima. Pop.Up predviđa sistem za multimodularni prevoz koji u potpunosti koristi i kopneni i vazdušni prostor.

 (Dalje)

Emerson Fittipaldi, dvostruki F1 šampion i pobednik trke Indianapolis 500, u saradnji sa italijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina i nemačkom kompanijom HWA, u Ženevi je održao promociju supersportskog vozila nazvanog Fittipaldi EF7 Vision Grand Turismo.

 (Dalje)

Ovogodišnji sajam automobila u Ženevi je i mesto promocije električnog supersportiste iz Singapura, nazvanog Dendrobium.

 (Dalje)

Sem sportskog automobila Fittipaldi EF7, Pininfarina je na sajmu automobila u Ženevi prikazao još jedan novitet.

 (Dalje)

Južnokorejski SsangYong se na sajmu automobila u Ženevi predstavlja novom studijom, zvanično nazvanom XAVL concept ("eXciting Authentic Vehicle Long SUV").

 (Dalje)

Kao lider u prodaji električnih vozila i trostruki osvajač Formula E šampionata, Renault je na sajmu automobila u Ženevi predstavio uzbudljivi ZOE e-Sport Concept.

 (Dalje)

Hyundai je u Ženevi predstavio svoj novi koncept model sa vodoničnim gorivim ćelijama koje mu omogućavaju autonomiju od oko 800 km.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 134 135 136  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs