home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Italijanska dizajnerska firma Zagato je pripremila novi koncept automobil koji će se naći i u novoj Gran Turismo igrici.

 (Dalje)Lexus LS+ concept

25 Okt 2017 - 17:36 Concept cars Link

Lexus je skinuo veo tajne s izgleda pete generacije modela LS početkom ove godine, da bi na kraju godine, na salonu automobila u Tokiju, prikazao novi koncept koji nosi naziv LS+.

 (Dalje)

Nakon promocije Urban EV Concepta na poslednjem sajma automobila u Frankfurtu, Honda je na 45. sajmu u Tokiju održala prezentaciju još jednog koncept automobila.

 (Dalje)

Nissan bi mogao imati SUV sa pogonom na svim točkovima i više snage od sportske perjanice, modela GT-R

 (Dalje)

I Subaru se ozbiljno pripremio za sajam automobila u Tokiju, a posetiocima će najverovatnije biti najzanimljiva nova studija nazvana Viziv Performance Concept.

 (Dalje)

Kompanija Mitsubishi je objavila set zvaničnih slika svog novogi koncepta koji će biti predstavljen na Sajmu automobila u Tokiju.

 (Dalje)

Uz Kai concept koji služi kao najava buduće "trojke", Mazda je za sajam automobila u Tokiju pripremila još jednu studiju.

 (Dalje)

* Nastao saradnjom kompanija Lexus i Marvel, a inspirisan je Marvelovim Black Panther likom iz filma Black Panther (u bioskopima od februara 2018. godine).I Mazda će imati više premijera na predstojećem 45. sajmu automobila u Tokiju, a jedan od njih je i ovaj Kai concept koji smo u prilici da vidimo i pre promocije.

 (Dalje)

Iako je možda teško zamisliti kako će izgledati automobili za dvadeset godina, to se ne bi moglo reći sa umetnike koji svojim renderima pokušavaju da nas pripreme na ono što nosi budućnost.

 (Dalje)

Švajcarski tjuner i karoserijska radionica poznata po svojim zanimljiviim i veoma naprednim konceptnim vozilima je za CES u Las Vegasu, koji će se po običaju održati početkom sledeće godine, najavila premijeru studije Snap.

 (Dalje)

Napredak tehnologije nam je omogućio da sedimo u prvom redu automobilske revolucije, a koliko bi to moglo da bude zanimljivo potencijalno otkriva GM-ov najnoviji projekat autonomne platforme na gorive ćelije SURUS.

 (Dalje)

Još jedna u dugačkom nizu Toyotinih premijera pripremljenih za ovogodišnji 45. sajam automobila u Tokiju (od 25.oktobra do 5. novembra) je i ova studija nazvana Fine Comfort Ride.

 (Dalje)

I Hyundai modeli su na raspolaganju u Gran Turismo Sport igrici dostupnoj za Playstation 4.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 190 191 192  Sledeći»