Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Prodaja novih vozila u Srbiji, u maju, posle dužeg vremena krenula je silaznom putanjom. Prema podacima Srpske asocijacije uvoznika novih automobila, prodato je 2.543 vozila, što je za oko 25 odsto manje nego u aprilu, kada je registrovano 3.468 vozila.

 (Dalje)

Reklama


Kompanija Grand Motors sprovodi prodajnu akciju za modele Ford Focus i Ford Kuga uz veoma povoljne cene i načine finansiranja. Posebne pogodnosti za kupce Fordovih vozila važe i za ostale modele iz proizvodnog programa ovog proizvođača automobila.U Chevroleu su ponudili kratki video isečak u kome se na stazi Nirburgring čuje strašni V8, a uskoro će biti poznato koliko je Camaro ZL1 1LE brži od Camara ZL1, ali i nekih drugih automobila.

 (Dalje)

Ford Kuga sa popustom od 3.685 evra, Focus već za 9.990 evra, besplatno trogodišnje ili petogodišnje održavanje, beskamatni kreditni i povoljni lizing aranžmani

U Grand Motorsovoj i mreži Fordovih ovlašćenih prodajno-servisnih centara u Srbiji potencijalnim kupcima se nude posebne pogodnosti - da na godišnji odmor krenu u novom automobilu Kuga ili Focus. Istovremeno, vrlo atraktivni prodajni aranžmani su pripremljeni i za one koji Focus nameravaju da koriste kao službeno vozilo.

 (Dalje)

Uvoznik Renaulta za Srbiju je na svom zvaničnom sajtu nedavno objavio i cenovnik za restilizovanu verziju crossovera Captur.

 (Dalje)

Reklama


Auto kuća Kompresor i Renault tradicionalno su organizovali LCV karavan, gde su javnosti predstavljena vozila iz bogatog teretnog programa.

 (Dalje)

ŽIVOT ZNAČI PROMENE

Promene nas inspirišu. Promene nam oslobađaju maštu i otvaraju put ka novim idejama. Upravo je ta filozofija kreirala novi Tucson, a to ćete i videti.

 (Dalje)

Na akciji su modeli Ford Focus Trend 1.0 Ecoboost N1 (100 KS), Focus Trend 1.0 Ecoboost (100 KS) i New Kuga Trend 1.5 EcoBoost (120 KS).

 (Dalje)

Kompanija „Fijat Krajsler Srbija” započela je prodaju novog modela „500L” na našem tržištu sa početnom cenom od 11.990 evra.

 (Dalje)

Ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za Srbiju kompanija Avtonova KAB u saradnji sa Orbico d.o.o., generalnim uvoznikom Shell maziva za Srbiju, započeo je još jednu zanimljivu akciju u susret letnjim danima. Prilikom zamene Shell Helix ulja tokom promotivne letnje akcije svaki korisnik na poklon dobija 2 litre ekskluzivnog Shell sjaja za stakla. Akcija traje dok traju zalihe.

 (Dalje)

Kompanija NIS obezbedila je do 30 odsto popusta za više od 30 artikala iz asortimana NISOTEC ulja i maziva na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji.

 (Dalje)

Tvoje vreme je upravo stiglo
Audi A3 Sportback Relax 1.0 TFSI 116 KS
 (Dalje)

Po podacima koje objavljuje CUBE, u Srbiji su u maju prodata 2.543 nova vozila, od čega 2.092 putnička i 451 lako komercijalno vozilo. Za poređenje, u aprilu je plasirano 3.468 vozila.

 (Dalje)

Organizujemo, po drugi put, 25 sati neočekivano atraktivnih ponuda modela FCA Grupacije

 (Dalje)

25 sati čudesne ponude, od 16h 16. juna do 17h 17. juna.

 (Dalje)

BMW Srbija je pripremio specijalne ponude za svoje klijente tokom leta

Vlasnicima BMW i MINI vozila dostupno je čišćenje klima uređaja po specijalnoj ceni od 6.990 RSD kao i čišćenje uz osvežavanje klima uređaja po ceni od 8.990 RSD.

 (Dalje)


1 2 3 ... 195 196 197  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs