Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Prateći najnovije trendove u auto industriji, CITROËN po običaju ide korak napred, pa je  ulepšao svoj sajt www.citroen.rs i olakšao ga za korišćenje svim zainteresovanim posetiocima.

 (Dalje)

Reklama


Kako prenosi Tanjug, Vlada Srbije imenovala je na današnjoj sednici Jasminu Milošević za v. d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja i time je otklonjen zastoj u registraciji novih i polovnih vozila iz uvoza.

 (Dalje)

BMW X3 sa uštedom i do 12.039 evra.

 (Dalje)

Prema podacima MUP-a koje obrađuje agencija Smart + Research, tokom prošlog meseca je na našim putevima zablistalo 2.531 novo vozilo.

 (Dalje)

Kako piše Telegraf, Agencija za bezbednost saobraćaja je pre dve nedelje zbog isteka direktorskog mandata prekinula sa radom, što je izazvalo pravi kolaps, jer je nemoguće dobiti bilo kakvu potvrdu potrebnu za uvezena vozila

 (Dalje)

Beograd, 08. avgust 2017. – Uporedo s početkom prodaje na najvećim evropskim tržištima, sasvim nova Ford Fiesta od 8. avgusta je raspoloživa i potencijalnim kupcima u Srbiji: u Grand Motorsovoj i mreži Fordovih ovlašćenih prodajno-servisnih centara osnovna verzija tog tehnički i tehnološki vrlo modernog automobila se nudi po „startnoj“ ceni od 10.690 evra, u dinarskoj protivvrednosti (sa svim dažbinama).

 (Dalje)

Beograd, 02. avgust 2017. – Nikad jeftinija velika Fordova limuzina – pod tim motom Grand Motors i mreža ovlašćenih prodavaca od 1. avgusta nude retku mogućnost da se ograničena količina Mondea kupi po specijalnoj, za oko 5.000 evra nižoj ceni.

 (Dalje)

Reklama


Firma Hit Auto predstavlja lidera u prodaji i servisiranju Renault, Dacia i Nissan vozila na srpskom tržištu, a u dodatne usluge koje pružaju ubrajaju se i: servis za održavanje vozila, popravka vozila u garantnom i vangarantnom roku, prodaja opreme i originalnih rezervnih delova, ugradnja plinskih uređaja, prodaja i otkup polovnih vozila, kao i tehnički pregled i osiguranje vozila.Beograd 01. avgust 2017. – Onima koji priželjkuju da voze jedan od najmodernijih SUV modela na našem tržištu – Ford Kugu nove generacije, Grand Motors i mreža ovlašćenih prodavaca nude retku priliku da od 1. do 31. avgusta dve verzije tog sve popularnijeg vozila nabave po zaista povoljnim cenama - nižim za oko 2.000 evra.

 (Dalje)

Nakon dugog iščekivanja nedavno je u kompaniju British Motors stigao Velar, novi član porodice Range Rover. Velar je najprefinjeniji sportski terenac Land Rover brenda, srednjih gabarita sa izuzetnim performasama, dizajnom i tehnologijomUvoznik Seata za Srbiju je na svom sajtu objavio prve cene za novu generaciju Ibize; tačnije za sada je poznato da Ibiza 1.0 EcoTSI Style u Srbiji startuje po ceni od 15.474 evra (sa akcijskim popustom košta 12.996 evra).

 (Dalje)

Kompanija Grand Motors, uvoznik Forda za Srbiju, u periodu od 1. do 31. avgusta nudiće više modela ovog proizvođača po nižim cenama (u pitanju su ograničene količine).

 (Dalje)

Mazdina posebna ponuda za CX-3 se nastavlja

Za sve kupce Mazde CX-3 je pripremljena posebna ponuda: navigacija i metalik boja na poklon.

 (Dalje)

Grand Motors je na zvaničnom sajtu objavio kompletan cenovnik za novu generaciju Ford Fieste koja u Srbiji sa akcijskim popustom startuje po ceni od 11.600 evra.

 (Dalje)

Kako pišu Vrele Gume, kako se aktuelni mesec bliži svome kraju, svode se računi bar oni statistički o prodaji vozila u Srbiji za prethodni mesec.

 (Dalje)

Kako piše Auto magazin, Grand Motors je objavio zvaničan cenovnik za novu Ford Fiestu. Najavljen je i početak prodaje ST i Vignale verzije već od polovine septembra

 (Dalje)

Za mala i srednja preduzeća, kao i preduzetnike svih zanimanja, ulaganje u novo vozilo je investicija koja se dugoročno isplati. Jedan od razloga, zašto je kupovina novog službenog vozila mudra investicija, svakako je ekonomičnost. Novi automobili manje troše, ređe se kvare, a benefiti koje ćete imati sa novom opremom i tehnologijom olakšaće vam i uštedeti vreme provedeno u automobilu.

 (Dalje)

Beograd. Nova Opel Astra je još jednom potvrdila da je nosilac prodaje i tradicionalni bestseler ovog nemačkog proizvođača. Velika popularnost koju ovaj automobil uživa vidljiva je i kroz rezultate koji govore da je u junu sa 129 prodatih jedinica Opel Astra najprodavaniji automobil na srpskom tržištu u svim segmentima, a četvrti najprodavaniji model od početka godine.

 (Dalje)

Kako pišu "Novosti", prodaja novih automobila u Srbiji u junu porasla je za oko deset odsto u odnosu na prethodni mesec i dostigla je 2.816 automobila i lakih komercijalnih vozila.

 (Dalje)


1 2 3 ... 197 198 199  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs