Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

U subotu, 27.05.2017 od 09 – 15h organizujemo Open day, gde ćete imati mogućnost da iskusite udobnu vožnju sa novim Yarisom, kao i sa ostalim dostupnim vozilima za test vožnju.

 (Dalje)

Reklama


Originalni „Japanac“, novi Suzuki Swift, kreće u pohod na srpsko tržište: Euro Sumar, uvoznik, prodavac i serviser Suzuki vozila u Srbiji, upravo je formirao cene ovog automobila koji će, uprkos činjenici da dolazi pravo iz Japana, pa su u cenu ukalkulisana i carinska davanja (12,5%), ovdašnji kupci moći da kupe već za 9.900 evra, koliko, sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti), košta verzija 1.2 Dualjet 5v Comfort (90 KS). Reč je o verziji sa nemetalik bojom, dok je za metalik boju potrebna doplata od 450 evra.

 (Dalje)

Stigla je još jedna potvrda sjajne ponude koju kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila, ima u segmentu komercijalnih vozila.

 (Dalje)

Iako su izazvali veliko interesovanje, Suzukijevim modelima Swift i Ignis, nisu bile poznate cene na 53.Međunarodnom Sajmu automobila u Beogradu. Ali sada premijerno u našoj emisiji možete saznati koliko su pristupačni ovi modeli i izaberete svog favorita.Cene kreću od 23.290 evra, koliko košta CX-5 G165 Emotion, sa motorom od 121 kW/165KS i menjačem sa 6 brzina.

 (Dalje)

Od 15.5. so 16.6.2017.

Idealna je prilika da iskoristite našu prolećnu akciju i posle zahtevnih zimskih meseci temeljno proverite svoj BMW ili MINI. Pripremite se za proleće za 1.998 dinara.

 (Dalje)

2.0 TDI 150KS, manuelni 6 stepeni menjač 

 (Dalje)

Reklama


Uspešan nastup i odlična prodaja Toyota Yarisa na MSA 2017. u Beogradu kao i osvojena nagrada za najefektniji vizuelni nastup nisu sve što je Toyota pripremila ovog proleća za sve potencijalne kupce. Pogledajte koje pogodnosti nudi servisna akcija "100 dana proleća" koja važi do kraja juna.Dragi prijatelji, sugrađani, cenjeni klijenti, ljubitelji Hyundai brenda,

Pozivamo Vas da 27.05.2017 sa početkom u 11h posetite Hyundai centar na Novom Beogradu i budete naši gosti na Hyundai porodičnom danu.

 (Dalje)

U skladu sa do sada objavljenim podacima o broju registrovanih novih vozila u Srbiji tokom aprila 2017. dalja statistička analiza upućuje na solidan rast prodaje vozila fizičkim licima, odnosno privatnim korisnicima.

 (Dalje)

Želite novog Forda po posebno povoljnim uslovima? Najtraženiji modeli su Vam na raspolaganju po izuzetnim cenama.

 (Dalje)

Honda Srbija od 15. maja započinje tradicionalnu letnju servisnu akciju koja vozačima Hondinih automobila obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti kada je reč o održavanju i opremanju vozila.

 (Dalje)

Informacija koja se mesecima provlači kroz medije i društvene mreže i koju javnost uzima zdravo za gotovo - da je Srbija jedina zemlja u regionu u kojoj se ne može registrovati električni automobil, jednostavno nije tačna.

 (Dalje)

Nakon promocije u Japanu krajem prošle godine, nova generacija Suzukijevog Swifta je početkom marta predstavljena i evropskoj javnosti, i to na sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Iskoristite povoljniji način kupovine novih i korišćenih BMW i MINI vozila

Dan korišćenih vozila biće održan u subotu 20. maja od 10 do 14 časova u prodajnom salonu BMW Srbija u Radničkoj ulici broj 8 u Beogradu.

 (Dalje)

Golf 1,0 TSI Trendline 110 KS po ceni od 15.990 €

u saradnji sa Porsche Mobility 14.990 €

+ 4 zimske gume sa aluminijumskim naplacima

 (Dalje)

Lagani rast prodaje novih vozila u Srbiji uliva optimizam. Iako je plasman još uvek pretežno orijentisan prema firmama a manje prema pojedincu, pregled popularnosti pojedinih modela u Srbiji u aprilu mesecu nagoveštava da idu bolji dani.

 (Dalje)


1 2 3 ... 193 194 195  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs