Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Toyota Sajamska ponuda uz velike uštede i odlične uslove finansiranja

Važi od 20.2.2017 do 15.4.2017

 (Dalje)

Reklama


Land Cruiser Limited Edition sa automatik menjačem i navigacijom u ceni vozila

Važi od 22.2.2017. do 15.4.2017.

 (Dalje)

MINI Srbija premijerno je predstavio novi model Countryman na promociji u prodajnom salonu MINI u Radničkoj ulici u Beogradu

Model Countryman zauzima jedinstveno mesto među konkurencijom zahvaljujući veoma prepoznatljivom dizajnu, aerodinamički optimalno oblikovanoj karoseriji i izvanrednoj lakoći vožnje.

 (Dalje)

V40 D2 Edition

Bogato opremljena serija V40 D2 Edition

 (Dalje)

Gratis kasko osiguranje za prvu godinu, za fizička lica.

 (Dalje)

Specijalno opremljena Mercedes-Benz C-Klasa za 37.900 evra

 (Dalje)

Toyota hibridi uz eko subvenciju

Uz velike uštede i odlične uslove finansiranja

Važi od 24.2.2017. do 15.4.2017.

 (Dalje)

Reklama


Pripremljena je jedinstvena ponuda bogato opremljenih modela sa paketim uštede do 12.000 evra za modele: BMW Serije 1, BMW Serije 3 i BMW X3.

 (Dalje)

Kompanija British Motors, inspirisana Sajmom automobila, pokrenula je ekskluzivnu akciju za model Land Rover Discovery Sport „Adventure edition“.

 (Dalje)

Otvoren je novi ovlašćeni servis za BMW i MINI vozila, jedinstven u jugoistočnoj Evropi po tome što je namenjen BMW i MINI vozilima starosti 6 ili više godina.

 (Dalje)

Otkrivajući novi C3, brend Citroën obnavlja svoj «best-seller», koji je od 2002. godine proizveden u više od 3,5 miliona primeraka.

 (Dalje)

I ove godine Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila, organizuje svojevrsnu prodajnu kampanju FORDOMANIJA, tokom koje se potencijalnim kupcima nudi mogućnost da novi Fordov automobil nabave po osetno nižim cenama ili da na poklon dobiju sistem za navigaciju.

 (Dalje)

Opel Astra Enjoy, po ceni od 127€ mesečno

 (Dalje)

U Srbiju je tokom prošle godine uvezeno više od 115.000 polovnih putničkih automobila, što je za gotovo četvrtinu više nego u 2015. Prema podacima Uprave carina, samo pravna lica su uz korišćenje povlastica uvezla 47.000 automobila. Najviše je „polovnjaka” takozvane srednje klase, starosti između pet i deset godina, a uglavnom su to modeli francuskih, nemačkih i italijanskih proizvođača.

 (Dalje)

Naša zemlja je jedna od retkih u svetu koja uopšte ne stimuliše kupovinu ekoloških vozila. U Sloveniji subvencija iznosi do 7.500 evra, a u Hrvatskoj se kreće od 4.000 do 9.200 evra

 (Dalje)

Ukoliko zakon o oporezivanju vozila bude usvojen, vrednost vozila bi prilikom oporezivanja bila određivana ili na osnovu kataloga Auto-moto saveza Srbije ili tako da se umesto postojećih sedam, uvede devet ili više grupa vozila po kubikaži. Direktor Centra za motorna vozila AMSS-a Milan Božić smatra da bi ovakvo rešenje bilo mnogo bolje od postojećeg.

 (Dalje)


1 2 3 ... 185 186 187  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs