Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Razgovor sa direktorom prodaje Delta Motorsa, Zoranom Mihajlovićem o izložbenom prostoru na Beogradskom Sajmu i akcijama i finansijskim pogodnostima za kupovinu BMW i MINI vozila koje se nastavljajuReklama


U četvrtak 27.04. je u Požarevcu svečano otvoren novi prodajni salon kompanije Bibo Car, ovlašćenog distributera za prodaju i servisiranje Renault i Dacia vozila

 (Dalje)

U ponudi nekoliko verzija - najskuplja 13.250 evra u dinarskoj protivvrednosti

Uprkos činjenici da je cena novog modela Suzuki Ignis, koji je na nedavno održanom Salonu automobila u Beogradu pobudio ogromno interesovanje posetilaca, opterećena carinom od 12,5 odsto (s obzirom na to da ne stiže iz Evropske unije), novi automobil u ponudi uvoznika i servisera, beogradskog Euro Sumara, po svemu sudeći, ima sve šanse da postane hit na našem tržištu.

 (Dalje)

Restilizovani Golf već za 14.990 evra

Uvoznik Folksvagena u Srbiji, kompanija Porše SCG zvanično je počela prodaju restilizvovanog bestseler modela "golf" uz druženje sa specijalizovanim novinarima. U kraćoj probnoj vožnji upoznali smo se verzijama u ponudi, kao i sa svim promenama u odnosu na prethodnu verziju.

 (Dalje)

Razgovor sa predstavnicom prodaje, Irinom Adamović iz kompanije Auto Nena Still, ovlašćenog dilera Peugeot vozila, o odjecima MSA 2017. u Beogradu i interesovanju kupaca koje ne jenjava i nakon sajma.

 (Dalje)

Reklama


Uvoznik Toyote za Srbiju je na svom sajtu obajvio cenovnik za nedavno obnovljeni Yaris koji se i dalje nudi kao hatchback sa 3 i 5 vrata.

 (Dalje)

U ponudi su modeli Corsa, Meriva i Astra Sedan

 (Dalje)

Preuzeto sa: Polovniautomobili.com

Ovim putem bismo sa velikim ponosom hteli da vas obavestimo da će sajt Polovni Automobili biti generalni sponzor prvog sajma polovnih automobila u Srbiji.

 (Dalje)

Sajamski popust do 4.000 € zavisno od modela i specijalni sajamski uslovi finasiranja na lizing  sa kamatom 1,99%

 (Dalje)

Samo u martu ove godine registrovano je 2.611 novih putničkih i lakih komercijalnih vozila. Među 36 brendova putničkih vozila, najpopularniji su Škoda (registrovano 270 komada), Volkswagen (202) i Renault (190). Martovski podaci pokazuje da je novoregistrovan i jedan Rolls Royce. 

 (Dalje)

Salon automobila i motocikala je završen, ali mogućnost kupovine Suzuki vozila po sajamskim uslovima važi i dalje. Doduše, više se ne dobija besplatno kasko osiguranje, ali su zato cene ostale iste, baš kao i načini i uslovi kupovine.

 (Dalje)

Završeni su 53. Međunarodni salon automobila (član OICA - Međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila) i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i oprema "Motopassion". Tokom deset dana ovih manifestacija, najvećeg auto-moto hepeninga u tom trenutku u svetu, i jednog od najuspešnijih sajmova automobila u poslednjih dvadesetak godina, kroz kapije Beogradskog sajma je prošlo - 146.324 posetilaca.

 (Dalje)

Više od 140.000 ljudi posetilo je ovogodišnji 53. međunarodni salon automobila i 11. međunarodni sajam motocikala, koji je završen juče u Beogradu.

 (Dalje)

Od 2011. godine od kada se u Srbiji izdaju nove registarske tablice, prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, registrovano je ukupno 114 vozila na električni pogon i 90 hibridnih vozila.

 (Dalje)


1 2 3 ... 192 193 194  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs