home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


U specijalnoj ponudi uvoznika Renaulta za Srbiju (www.renault.rs) se nalazi i Clio Storia Voyage 1.2 16V, koji se reklamira kao "Auto za sva vremena."

 (Dalje)Nedavno je kompanija Vitro Group počela prodajnu akciju za svoje hit modele Citroen C1 i C3 sa sjajnim paketima opreme i još boljom cenom. Sada su napravili korak dalje i u saradnji sa Findomestic bankom ponovo ponudili neodoljive uslove kreditiranja u prodajnoj kampanji “NAPRAVITE RAZLIKU”.

 (Dalje)

Prilikom kupovine polovnog automobila kupac mora da dobije garanciju na najmanje godinu dana. Najkraće rečeno, ukoliko neko kupi polovan automobil, auto se pokvari u periodu kraćem od godinu dana od kupovine, kvar mora da otkloni onaj ko je taj auto prodao.

 (Dalje)

Podaci pokazuju da je u Srbiji čak 70 odsto prodatih četvorotočkaša uzeto na lizing. Glavne prednosti manje mesečne rate i znatno brža procedura

 (Dalje)

Sajamske cene vozila već od februara

I dalje se nude najpovoljniji uslove za kupovinu vozila na domaćem tržištu: dodatni popusti, subvencija "staro za novo" u iznosu od 600€, produžena garancija na 3 godine a uz atraktivne uslove finansiranja koje je omogućila Credit Agricole banka - Punto Classic može biti Vaš uz kamatnu stopu od samo 4.25% godišnje.

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije, kreće sa akcijom u toku koje će SUV model Hondine game, CR-V, biti prodavan uz 5% sajamskog popusta.

 (Dalje)

Najmlađi automobilski brend na srpskom tržištu, kineski “Čeri”, 21. januara isporučio je pet modela “čeri tengo hečbek 1.6” Komunalnoj policiji Beograda. Nepunih mesec dana ranije, beogradskim komunalcima su predati ključevi dva gradska džipa “čeri tigo 2.0” koji su zahvaljujući pogonu na sve točkove sa desetkom položili prve ispite na ulicama našeg, poslednjih nedelja, ledom okovanog glavnog grada.

 (Dalje)

Porsche SCG (Porschescg.rs), uvoznik SEAT-a za tržišta Srbije i Crne Gore, obezbedio je 5 godina garancije za kupce svih svojih modela. Ova nova garancija je počela važi od 15. februara i odnosi se na sve modele ove španske marke.

 (Dalje)

Fiat Grande Punto je na specijalnoj ponudi po ceni od 8.499 evra. A u nju su uključeni klima uređaj, airbag za vozača i suvozača, CD/MP3 sistem sa komandama na volanu, sedište za vozača podesivo po visini, servo volan podesiv po visini, el. podesivi retrovizori sa grejačem, deljiva zadnja klupa 60/40 i još mnogo toga.

 (Dalje)

Sem novog modela ix20, na naše tržište je i stigao i restilizovani Hyundai i10, koji je svetsku premijeru doživeo još početkom oktobra prošle godine na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Škodini modeli Fabia i Yeti trenutno se mogu kupiti po nižoj ceni.

 (Dalje)

Kraj prošle i početak ove godine u Srbiji je obeležen potpunim trijumfom Citroena C3 i DS3.

 (Dalje)

Jedini automobil u Srbiji sa ESP-om po ovoj ceni

U višegodišnjoj prodajnoj istoriji Fordovog modela Focus na našem tržištu nije bilo povoljnije ponude od one koju uvoznik Grand Motors ima od 14. februara: verzija Classic sa petora vrata, benzinskim motorom od 1,4 litra (80 KS) i bogatom opremom trenutno košta samo 9.990 evra u dinarskoj protivvrednosti, sa carinom, transportnim troškovima i PDV-om.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

I u ovoj godini nastavlja se pad prodaje novih vozila u našoj zemlji. U januaru upola manje interesovanje građana za kupovinu

 (Dalje)

Grand M, ovlašćeni prodavac i serviser Ford vozila za teritoriju Vojvodine, za sve zainteresovane kupce je pripremio specijalnu ponudu za model Focus. Cena za Focus sa motorom od 1.4 l i 80 KS u Ambiente paketu opreme i sa 5 vrata sada iznosi 9.990 EUR sa PDV-om, a isporuka vozila je predviđena za prvu nedelju aprila.

 (Dalje)