home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Uprkos ekonomskoj krizi i opštem padu prodaje putničkih vozila u Srbiji, Volvo je u prošloj godini kod nas postigao dvostruki uspeh: isporučio je više automobila nego u 2009-toj, a osetno je porastao i tržišni udeo te renomirane švedske marke.

 (Dalje)Delta Automoto predstavlja specijalnu ponudu korišćenih automobila Honda Accord, modela koji dugi niz godina važi za "best buy" u svojoj klasi. Uz to, svi kupci ovih automobila, koji se odluče za Intesa Leasing kao način plaćanja, dobiće na poklon Garmin navigacioni uređaj.

 (Dalje)

Ponuda zastupnika Mercedesa (Mercedes-benz.rs) za našu zemlju: Mercedes C200 CDI sa AMG paketom opreme za 30.990 evra.  

 (Dalje)

Pogledajte proširenu listu ovlašćenih SEAT dilera. 

Od 01.01.2011. dilerska servisno prodajna mreža SEAT-a veća je za dva nova člana.

 (Dalje)

Delta Automoto predstavlja specijalnu ponudu korišćenih automobila Honda Accord.

 (Dalje)

Grand Motors (www.ford.rs), generalni uvoznik i serviser Fordovih vozila za Srbiju, od 25. januara u ponudi ima ograničenu količinu dve verzije modela Focus koje su specijalno opremljene za naše tržište, a uz to imaju i za više od 4.000 evra nižu cenu.

 (Dalje)

U subotu 29. 1. 2011., od 10h do 14h će se u salonu GO.TA.CAR u Novom Sadu održati Toyota Open Day.

 (Dalje)

U kompaniji Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, su odlučili da održe obećanje dato na kraju protekle godine. Godinu počinju sa akcijom “SREĆAN VAM NOVI CITROEN” u koju su uključeni modeli Citroen C1 i C3.

 (Dalje)

Kupci najpopularnijeg modela imaće dodatne povoljnosti – produženu garanciju na tri godine i nižu kamatnu stopu od 4.25 odsto pri kupovini na kredit 

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Bankari koriste to što još nema zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga. Kamate se povećavaju po želji. Najnepovoljniji kurs pri obračunu rata

 (Dalje)

Luksuz je potreba. Audi A3 dokazuje ovu smelu tvrdnju. Zato i jeste namenjen onima koji su spremni da počnu život na visokoj nozi.

 (Dalje)

Uvoznik Renaulta za Srbiju (Renault.rs) do 28. februara (ili dok traju zalihe) ima specijalnu ponudu za više modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)

Od ove godine, svim kupcima Peugeota, Verano Motors (www.peugeot.rs) poklanja produženu garanciju.

 (Dalje)

Zahvaljujući velikoj popularnosti, na isporuku Dacijinog Dustera prošle godine se čekalo i do osam meseci.

 (Dalje)

Subvencije u finansiranju 

Uredba o subvencionisanoj kamatnoj stopi za kupovinu Punta Classic je produžena i na 2011. godinu i iznosi 4,5 odsto na godišnjem nivou, uz mogućnost kupovine vozila bez učešća i sa periodom otplate do sedam godina.

 (Dalje)