home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Auto Centar Papić, ovlašćeni prodavac i serviser Kia vozila, do kraja meseca uz kupovinu bilo kojeg modela iz porodice cee’d na poklon daje četiri zimske gume i navigacioni uređaj.

 (Dalje)Opel Insignia 4х4 savršeno objedinjuje snagu od 160 KS 2.0 DTH motora i najbolju 4x4 tehnologiju. Pogon na sva 4 točka održava stabilnost i sprečava proklizavanje pogonskih točkova.

 (Dalje)

Iako ukupan rezultat prodaje na domaćem auto-tržištu pokazuje da je u novembru prodato 8,37 odsto vozila više nego u prethodnom mesecu, oni koji su obeležili oktobar dobrim rezultatom sada predvode grupu koja je najviše zakazala.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Iako se trgovci na razne načine dovijaju da privuku mušterije, prodaja novih vozila i dalje veoma slaba. Procenjuje se da će u ovoj godini biti kupljeno ukupno 35.000 vozila

 (Dalje)

Hiljadu stvari koje je moguće uraditi u jednom danu. Zabava, razbibriga i odmor za porodicu i prijatelje. To je duh odmora koji je Chevrolet spakovao u svoj prvo evropsko višenamensko vozilo.

 (Dalje)

Sem Cruza 1.6 sa 124KS za 11.860 evra, domaći uvoznik Chevrolet vozila (www.gm-chevrolet.rs) kupcima nudi i Chevrolet Spark 1.0 sa 68KS sa klimom po ceni od 7.600 evra, sa PDV-om.

 (Dalje)

U beogradskom Supermarket Concept Storu promovisan je novi Nissanov model Juke, čime je počela i zvanična prodaja u Srbiji. Među zvanicama bili su i Anica Dobra i Gordan Kičić, promoteri ove japanske marke automobila.

 (Dalje)

Na prigodnoj svečanosti u poslovnom centru Grand Motorsa, uvoznika Fordovih vozila, ambasador SAD u Srbiji, Meri Vorlik, juče je gradonačelniku Vranja Miroljubu Stojčiću uručila ključeve ambulatnog vozila Ford Transit, koje su za potrebe hitne pomoći Zdravstvenog centra u Vranju donirali Ambasada SAD i Grand Motors.

 (Dalje)

Posle Lexusa, još jedan prestižni japanski brend namerava da se pojavi na srpskom tržištu. Ovoga puta, reč je o Infinitiju, marki za luksuzne Nissanove modele, a kako se nazvanično saznaje, njihova prodaja bi u Srbiji trebalo da startuje početkom naredne godine.

 (Dalje)


Stojanov doo, ovlašćeni prodavac i serviser Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila, nastavlja sa akcijama.

 (Dalje)

Država planira da uvede određivanje maksimalne cene tečnog naftnog gasa (TNG), koji se koristi u domaćinstvima i automobilima. Prodavci sada slobodno mogu da propisuju cenovnike za TNG, dok maksimalne cene ostalih vrsta goriva određuje država.

 (Dalje)

Delta Automoto i Credit Agricole banka su, povodom predstojećih praznika, pripremili specijalnu novogodišnju ponudu za 11 odabranih modela Fiat i Alfa Romeo automobila.

 (Dalje)

Domaći uvoznik Chevrolet vozila (www.gm-chevrolet.rs) kupcima nudi Chevrolet Cruze 1.6 sa 124KS po ceni od 11.860 evra, sa PDV-om.

 (Dalje)

Za kupljeni Chery automobil, mladenci dobijaju na poklon personalizaciju vozila po njihovoj želji i vaučer u vrednosti do 500€ za kupovinu u Home Centar marketima kao svadbeni poklon!*

 (Dalje)

Domaći uvoznik japanskog Nissana (Nissan.rs) je pokrenuo prodajnu akciju za Nissan Qashqai.

 (Dalje)