Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

BMW Srbija je pripremio specijalne ponude za svoje klijente tokom leta

Vlasnicima BMW i MINI vozila dostupno je čišćenje klima uređaja po specijalnoj ceni od 6.990 RSD kao i čišćenje uz osvežavanje klima uređaja po ceni od 8.990 RSD.

 (Dalje)

Reklama


Prvih junskih dana kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila u nasoj zemlji, kreće u prodajnu kampanju najnovijih modela C3 i C-Elysée.

 (Dalje)

Hyundai i20

Kompaktan po veličini, veliki po performansama. Nova generacija modela i20 moderna spolja, a prostrana unutra dizajnirana je posebno za evropsko tržište.

 (Dalje)

U subotu, 27.05.2017, na parkingu ispred Hyundai centra, Hyundai Srbija je organizovala Hyundai porodični dan. Ovaj događaj, bio je aktivnost za celu porodicu.

 (Dalje)

Honda Srbija pripremila je specijalnu ponudu za model CR-V, jedan od najprodavanijih SUV modela na svetu. Hondu CR-V sa 2.0 i-VTEC benzinskim agregatom od 155KS i pogonom na sva četiri točka možete kupiti po posebnoj ceni od 24.990 eura. Ova ponuda se odnosi na ograničen broj vozila.

 (Dalje)

Reklama


U periodu od  29.05. do 30.06. uz kupljene NISOTEC proizvode, kupci na poklon dobijaju nalepnicu koju treba da zalepe na svoj automobil. Na taj način postaju potencijalni dobitnici nagrade – NIS kartice za gorivo u vrednosti od 50 litara najskupljeg goriva.

 (Dalje)

U subotu, 27.05.2017 od 09 – 15h organizujemo Open day, gde ćete imati mogućnost da iskusite udobnu vožnju sa novim Yarisom, kao i sa ostalim dostupnim vozilima za test vožnju.

 (Dalje)

Originalni „Japanac“, novi Suzuki Swift, kreće u pohod na srpsko tržište: Euro Sumar, uvoznik, prodavac i serviser Suzuki vozila u Srbiji, upravo je formirao cene ovog automobila koji će, uprkos činjenici da dolazi pravo iz Japana, pa su u cenu ukalkulisana i carinska davanja (12,5%), ovdašnji kupci moći da kupe već za 9.900 evra, koliko, sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti), košta verzija 1.2 Dualjet 5v Comfort (90 KS). Reč je o verziji sa nemetalik bojom, dok je za metalik boju potrebna doplata od 450 evra.

 (Dalje)

Stigla je još jedna potvrda sjajne ponude koju kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila, ima u segmentu komercijalnih vozila.

 (Dalje)

Iako su izazvali veliko interesovanje, Suzukijevim modelima Swift i Ignis, nisu bile poznate cene na 53.Međunarodnom Sajmu automobila u Beogradu. Ali sada premijerno u našoj emisiji možete saznati koliko su pristupačni ovi modeli i izaberete svog favorita.Cene kreću od 23.290 evra, koliko košta CX-5 G165 Emotion, sa motorom od 121 kW/165KS i menjačem sa 6 brzina.

 (Dalje)

Od 15.5. so 16.6.2017.

Idealna je prilika da iskoristite našu prolećnu akciju i posle zahtevnih zimskih meseci temeljno proverite svoj BMW ili MINI. Pripremite se za proleće za 1.998 dinara.

 (Dalje)

2.0 TDI 150KS, manuelni 6 stepeni menjač 

 (Dalje)

Uspešan nastup i odlična prodaja Toyota Yarisa na MSA 2017. u Beogradu kao i osvojena nagrada za najefektniji vizuelni nastup nisu sve što je Toyota pripremila ovog proleća za sve potencijalne kupce. Pogledajte koje pogodnosti nudi servisna akcija "100 dana proleća" koja važi do kraja juna.Dragi prijatelji, sugrađani, cenjeni klijenti, ljubitelji Hyundai brenda,

Pozivamo Vas da 27.05.2017 sa početkom u 11h posetite Hyundai centar na Novom Beogradu i budete naši gosti na Hyundai porodičnom danu.

 (Dalje)

U skladu sa do sada objavljenim podacima o broju registrovanih novih vozila u Srbiji tokom aprila 2017. dalja statistička analiza upućuje na solidan rast prodaje vozila fizičkim licima, odnosno privatnim korisnicima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 195 196 197  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs