Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Nova komercijalna akcija pod nazivom “The Big Deal” počinje u ponedeljak, 16. oktobra.

Akcija u kojoj najbolja ponuda postaje još bolja, važi za vozila koja su odmah dostupna.

 (Dalje)

Poznate su i cene za novu generaciju Nissan Micre, koju će moći inače da vide i posetioci predstojećeg sajma automobila u Novom Sadu (od 25. do 29. oktobra).

 (Dalje)

U Srbiji je nova generacija modela i30 dostupna sa trocilindričnim turbo benzinskim motorom male zapremine 1.0T-GDi, koji je uparen sa šestobrzinskim manuelnim menjačem, koji obezbeđuje dinamičnu i efikasnu vožnju. Osim benzinskih motora, u ponudi su i novi dizelski agregati , zapremine 1.598 ccm.Reklama


Bogat izbor vozila odmah spremnih za isporuku

Suzuki automobili od nedavno se mogu razgledati i kupiti u novom salonu ovlašćenog uvoznika, kompanije Euro Sumar - na Novom Beogradu, u stambeno-poslovnom kompleksu WEST 65.

 (Dalje)

Kako smo već zajedno sa Smart Plus Research agencijom analizirali, prodaja novih automobila u prvih devet meseci 2017. je sa registrovanih 22.000 vozila u porastu od 5% u odnosu na prošlu godinu (20.890).

 (Dalje)

Nova Ford Fiesta je raspoloživa i potencijalnim kupcima u Srbiji: u Grand Motorsovoj i mreži Fordovih ovlašćenih prodajno-servisnih centara osnovna verzija tog tehnički i tehnološki vrlo modernog automobila se nudi po „startnoj“ ceni od 10.690 evra, u dinarskoj protivvrednosti (sa svim dažbinama)Specijalna ponuda Ford vozila sa lagera, sa popustima od 500 do 5.500 evra.

 (Dalje)

U Srbiju je stigla druga generacija SUV modela Volvo XC60.

 (Dalje)

Zahvaljujući kompaniji Reno-Nisan Srbija koja je bila sjajan domaćin, na putevima između Beograda i Novog Sada održana je regionalna prezentacija i test-vožnja novog Reno Koleosa u kojoj je učestvovalo oko 40 novinara iz zemalja regiona.Svaki treći novi automobil u Srbiji kupi fizičko lice, dok preostale dve trećine kupuju i registruju firme, pokazuje istraživanje agencije Smart Plus Research.

 (Dalje)


Automobil kakav niste videli do sada.

Novi Volkswagen Arteon doživeo je svoju svečanu premijeru u Srbiji.

 (Dalje)

Ova godina je izuzetno značajna za Hyundai u Srbiji. U 2017. godini, čak tri ovlašćena zastupnika za različite regione, proslavila su jubileje postojanja svojih kompanija i uspešnog poslovanja u zastupanju Hyundai brenda.

 (Dalje)

Za nove modele automobila novinari redovno koriste najlepše epitete, pa se neki put i pretera u pohvalama i slatkim rečima, medjutim posle prezentacije novog Volvo XC60 svi prisutni predstavnici medija (bilo nas je oko 30) bili su prosto rečeno oduševljeni automobilima koje su imali priliku da isprobaju na krivinama Košutnjaka, u Beogradu.

 (Dalje)

Preduzećima i preduzetnicima kojima je potreban ekonomičan, komforan i lako upravljiv ven s manirima modernih automobila, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila i mreža ovlašćenih prodajno-servisnih partnera u Srbiji, nude Ford Transit Courier s popustom većim od 13 odsto.

 (Dalje)

Osnovna, najjeftinija verzija u vrlo bogatoj opremi, između ostalog, ima klima-uređaj, servo u upravljačkom mehanizmu, putni računar, radio/CD/USB/AUX, kožom presvučeno kolo upravljača, kontrolu pritiska u pneumaticima itd.

 (Dalje)

Uvoznik Kije za Srbiju po akcijskoj ceni između ostalog nudi i novu generaciju modela Rio.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 202 203 204  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs