home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Preuzeto sa : Novosti.rs  

Za svega 20 dana plin za vozila je poskupeo za 12 dinara, a dizel goriva oko pet dinara po litru. Na cenu je najviše uticao štrajk francuskih radnika, koji je onemogućio punjenje rezervoara na vreme.

 (Dalje)Mercedes-Benz SCG d.o.o u svojoj ponudi ima više modela po povoljnim cenama i uslovima finasiranja, a akcija traje do kraja godine.  

 (Dalje)

Krećući se utabanim putevima prethodne tri generacije, i novi Suzuki Swift pokazuje da uspeh ovog modela na srpskom tržištu nije slučajan: mada je prodaja novajlije počela nedavno, uvoznik, beogradski Euro Sumar, bukvalno se bori da obezbedi dovoljne količine ovog automobila, jer je interesovanje prevazišlo očekivanja.

 (Dalje)

Na domaćoj premijeri novog modela Audi-ja - A7 Sportback, svečano su uručeni ključevi ove kupe limuzine poznatom kantautoru, Vladi Georgievu, koji je ujedno i prva osoba u našoj zemlji koja će je voziti.

 (Dalje)

Uvoznik Renaulta za Srbiju (Renault.rs) ima specijalnu ponudu za više modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)

Posetite nas u petak 19. novembra na Košutnjaku i otkrijte pogodnosti koje vam pruža Toyota Novi Beograd u saradnji sa Pireaus Leasing i Wiener Städtische osiguranjem.

 (Dalje)

Izaberite Vašu kombinaciju

0,00% učešće* ili 5,45% kamata* ili 99 evra mesečna rata*

 (Dalje)

Nova Opel Astra Sports Tourer stiže na naše tržište krajem godine po ceni od 15.243 evra. Nova Astra Sports Tourer unosi stil, praktičnost i ekološku tehnologiju u segment kompaktnih karavana, pružajući vlasnicima fleksibilnost kombinovanja profesionalne i privatne upotrebe vozila.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot automobila, počeo je sa prodajom automobila iz široke Peugeot game po vrlo povoljnim cenama i specijalnim uslovima kupovine u svim svojim salonima i kod ovlašćenih dilera širom Srbije.

 (Dalje)

Toyota Srbija je u Orašcu u saradnji sa partnerima Toyota Centar Beograd, Toyota Novi Beograd, Toyota Novi Sad i Toyota Šabac organizovala flotni događaj pod nazivom „Toyota Hybrid Vehicle“.  

 (Dalje)

Nissanov veliki crossover, model Murano, konačno je dobio dizel varijantu.

 (Dalje)

Globalno zbližavanje Fata i Chyrslera prenelo se i na lokalni nivo pa su tako Fiat Automobili Srbija preuzeli distribuciju i prodaju ovih američkih vozila.

 (Dalje)

Dobar jesenji servis za sigurnu vožnju zimi.   

Svojom posvećenošću i stručnošću smo se pobrinuli da Toyota kvalitet, izdržljivost i sigurnost predano služe vas i vaše vozilo. Obećavamo vam da ćemo tako raditi i ubuduće.

 (Dalje)

Toyota Srbija je pokrenula prodajnu akciju koja će trajati do 31. decembra 2010.

 (Dalje)

BMW je novu, drugu generaciju svog SAV modela X3 zvanično promovisao početkom prošlog meseca na Salonu automobila u Parizu, a juče je uvoznik BMW-a za Srbiju (Delta Motors, www.bmw.rs) ovaj novitet u Beogradu predstavio i domaćim novinarima.

 (Dalje)