Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Veliki popusti za automobile, debi redizajniranog modela Qashqai, do dvadeset odsto jeftiniji delovi i poseban paket finansiranja

Mada je za kupce novih automobila Nissan u beogradskom LF Auto Centru svaki dan izuzetan, evo prilike da se po drugi put ove godine uvere kako je u ovoj auto kući „petak 13.“ postao naročito poseban. Nova šansa da se po osetno nižoj ceni nabavi neki od modela ovog proizvođača je petak 13. oktobar.

 (Dalje)

Reklama


Rezultati prodaje novih vozila u Srbiji po zvaničnim podacima MUP-a po prvi put u ovoj godini beleže negativne brojke.

 (Dalje)

O rezultatima prodaje automobila na tržištu Srbije za prvih osam meseci 2017. godine razgovarali smo sa generalnim sekretarom Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova Bobanom Nikolićem.Uvoznik Renaulta za Srbiju je na svom sajtu objavio kompletan cenovnik za novi Koleos koji kod nas startuje po ceni od 27.000 evra.

 (Dalje)

V40 T2 KINETIC EDITION SADA VEĆ ZA 19.490 EUR

Volvo V40 je kompaktna kombi-limuzina sa toliko karaktera da će Vas osvojiti bez suvišnih reči. Oduševljava markantnom spoljašnošću, agilnošću, raznolikim enterijerom i pametnom tehnologijom - a u našoj ograničenoj ponudi oduševiće Vas i izuzetnom cenom od 19.490 EUR. Uz raznolike pakete opreme oblikujte svoj V40 koji će odražavati Vaš stil. Dobrodošli u Volvo svet.

 (Dalje)Reklama


BMW X4 od 47.990€

BMW X4 ima izraženo upečatljiv oblik, bilo kada i bilo gde da se pojavi. Sa njegovim ekstravertnim dizajnom, on kombinuje životni stil i perfromanse i stapa ih u dve stvari koje nikad ranije nisu bile objedinjenje u ovom segmentu, tipična X snaga i estetika klasičnog kupe vozila.

 (Dalje)

Počela je prodaja Renaulta Koleos u Srbiji, druge generacije SUV-a pod Francuskom markom

 (Dalje)


Renault ponuda za oktobar

Tokom oktobra Renault za sve kupce putničkih vozila nastavlja sa svojom fantastičnom ponudom „Za čistu peticu“ koja sada podrazumeva:

•4 dodatne zimske gume
•5 godina garancije
•Dodatna oprema po izboru kupca u iznosu od 200 € sa PDV-om.

 (Dalje)

Auto centar „Krunić“ od prvog Sajma automobila u Nišu je učesnik, svake godine davajući iskrenu podršku inicijatoru i organizatoru. Osmi put uzeće učešće i od 6. do 8. oktobra izložiće svoje najprodavanije modele Renault i Dacia u niškoj Hali „Čair“.

 (Dalje)

Elantra je konstruisana sa ciljem da ponosno nosi nasleđe ovog modela dok ujedno postavlja nove standarde u klasi kompaktnih modela.

 (Dalje)

Audi brend je u saradnji sa ovlašćenim auto-centrom ’WeltAuto’, spremio jedinstvenu ponudu za ograničeni broj skoro novih i malo korišćenih premijum Audi automobila.

 (Dalje)

Vreme je za promenu.

Zamenite bilo koje dizel putničko vozilo koje ispunjava standarde EU1 do EU4 za ovogodišnji Mercedes-Benz dizel motor i ostvarite bonus za zamenu od 2000 €.

 (Dalje)

Uvoznik Hyundaija za Srbiju je na svom zvaničnom sajtu konačno objavio cenovnik dugo očekivane nove generacije modela i30, koji je inače kod nas predstavljen još u martu ove godine na sajmu automobila u Beogradu.

 (Dalje)

Raavex Group doo je kompanija koja od prvog dana prati Auto Moto Fest koji se održava u Nišu od 2009. godine. Ove godine oni su obavezni izlagači, od 6. do 8. u niškoj Hali „Čair“ kada se održava osmi po redu Sajam automobila u Nišu.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem Auto Moto Festu već tradicionalno učestvuje auto kuća iz Niša GRAND MOTORS koja je prošle godine imala zapaženo učešće, jer su imali najslikaniji model Ford Mustang na svom štandu, koji je prodat već drugog dana sajma.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem Auto Moto Festu tradicionalno učestvuje AUTOČAČAK PROMET iz Niša sa uvek standardno najprodavanijim modelima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 202 203 204  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs