Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Želite novog Forda po posebno povoljnim uslovima? Najtraženiji modeli su Vam na raspolaganju po izuzetnim cenama.

 (Dalje)

Reklama


Honda Srbija od 15. maja započinje tradicionalnu letnju servisnu akciju koja vozačima Hondinih automobila obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti kada je reč o održavanju i opremanju vozila.

 (Dalje)

Informacija koja se mesecima provlači kroz medije i društvene mreže i koju javnost uzima zdravo za gotovo - da je Srbija jedina zemlja u regionu u kojoj se ne može registrovati električni automobil, jednostavno nije tačna.

 (Dalje)

Nakon promocije u Japanu krajem prošle godine, nova generacija Suzukijevog Swifta je početkom marta predstavljena i evropskoj javnosti, i to na sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Iskoristite povoljniji način kupovine novih i korišćenih BMW i MINI vozila

Dan korišćenih vozila biće održan u subotu 20. maja od 10 do 14 časova u prodajnom salonu BMW Srbija u Radničkoj ulici broj 8 u Beogradu.

 (Dalje)

Golf 1,0 TSI Trendline 110 KS po ceni od 15.990 €

u saradnji sa Porsche Mobility 14.990 €

+ 4 zimske gume sa aluminijumskim naplacima

 (Dalje)

Reklama


Lagani rast prodaje novih vozila u Srbiji uliva optimizam. Iako je plasman još uvek pretežno orijentisan prema firmama a manje prema pojedincu, pregled popularnosti pojedinih modela u Srbiji u aprilu mesecu nagoveštava da idu bolji dani.

 (Dalje)

Razgovor sa Slobodanom Nikolićem, generalnim sekretarom SAUViD (Srpske Asocijacija uvoznika vozila i delova) o tržistu polovnih vozila u Srbiji i ekološkoj taksi prema novoj normi.Grand Motors, uvoznik Forda za Srbiju, na svom zvaničnom sajtu je objavio cene za novi Ford Ka+ koji se našim kupcima već nudi po nižim, akcijskim cenama.

 (Dalje)

Pozivamo vas na tradicionalni Dan korišćenih vozila koji se svakog proleća održava u Delta Motors salonu, Radnička 8, u Beogradu.

 (Dalje)

Uvoznik Hyundaija je danas startovao sa novom specijalnom ponudom za model Hyundai i30 Wagon (stare generacije).

 (Dalje)

Pružajući najviši kvalitet po najnižoj ceni, Polo 1.0 75 ks iznova postavlja standarde. Iako omiljeni gradski automobil, Polo svaki put zadovoljava postavljene ciljeve, odgovara na sve izazove i spremno izlazi na crtu konkurenciji.

 (Dalje)

Po podacima koje objavljuje kompanija CUBE, u Srbiji je prošlog meseca prodato 3.468 novih vozila, od čega 3.003 putničkih i 465 lakih komercijalnih vozila. Za poređenje, u martu je plasirano 2.611 vozila.

 (Dalje)

Danas je na Šumadija sajmu u Kragujevcu zvanično otvoren „Sajam polovnih automobila“, manifestacija koja se po prvi put održava u Srbiji.

 (Dalje)


Svaki Fiat Tipo detalj predstavlja idealan spoj elegancije i harmonije. Potrebno je malo da biste dobili mnogo.

 (Dalje)

Srbija je još uvek zemlja gde se kupuju novi automobili, čak u obimu koji možda i prevazilazi mogućnosti u odnosu na kupovnu moć i treću godinu zaredom postoji rast prodaje automobila, izjavio je predsednik Udruženja uvoznika automobila i delova pri PKS Milan Vukasović.

 (Dalje)

Razgovor sa direktorom prodaje Delta Motorsa, Zoranom Mihajlovićem o izložbenom prostoru na Beogradskom Sajmu i akcijama i finansijskim pogodnostima za kupovinu BMW i MINI vozila koje se nastavljajuU četvrtak 27.04. je u Požarevcu svečano otvoren novi prodajni salon kompanije Bibo Car, ovlašćenog distributera za prodaju i servisiranje Renault i Dacia vozila

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 195 196 197  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs