Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Sve više glasina počinje da se pojavljuje u vezi s Ducatijem, povezujući italijanskog proizvođača sa potencijalnim kupcima.

 (Dalje)

Reklama


Tokom poslednjih nekoliko godina, Ducati Multistrada 1200 je polako transformisala u kredibilnu off-road mašinu, a sada je napravila još jedan korak ka utvrđivanju svog statusa.

 (Dalje)

Jedan od najvećih problema električnih motocikala u danima kada su počeli izalazak na tržište je preterani trud oko dizajna.

 (Dalje)

Stižu lepe vesti za sve ljubitelje Ducati brenda, jer je italijanski proizvođač predstavio dve nove varijante popularnog Scrambler modela.

 (Dalje)

KTM je ponosno najavio ekspanziju na azijsko tržište, otvaranjem nove fabrike na Filipinima, čiji cilj je broj od 10.000 proizvedenih jedinica na godišnjem nivou.

 (Dalje)

Na slikama je još jedan modifikovani BMW M4 za koji je zaslužan IND Distribution.

 (Dalje)

S više od 200 krivina koji ne praštaju greške, od kojih mnoge umesto bilo kakve zone izletanja nude ogradu dvorišta ili zid - budući da se vozi po javnim saobraćajnicama, Isle of Man TT je ubedljivo najopasnija motociklistička trka na svetu.

 (Dalje)

Reklama


Živimo u svetu pametnih telefona i raznih pametnih uređaja, pa zašto se ne bi vozili pametnim skuterima?

 (Dalje)

Jedan od najpoznatijih stunt vozača svih vremena, Evil Knievel, je tokom svoje karijere imao dosta uspona i padova.

 (Dalje)

Aprilia je sa zadovoljstvom predstavila novi motocikl, nastao sa jednim ciljem, a to je da pruži tonu zabave na putu kombinujući najbolje karateristike sportskog motocikla i supermotarda.

 (Dalje)

Pre otprilike mesec dana, MV Agusta je objavila veoma misteriozan teaser video sa motociklom skrivenim u tami i slovima RVS, a brzo je stigla potvrda da se radi o skraćenici koja označava odeljenje za izradu specijalnih vozila.

 (Dalje)

Govoreći na godišnjoj konferenciji za medije, predsednik i izvršni direktor Honde, Takahiro Hačigo je izjavio da će japanski brend predstaviti električni skuter 2018. godine.

 (Dalje)

Kada u svojoj garaži imate sedam BMW motocikala, od kojih najstariji ima blizu sedam decenija - a pritom nemate automobil - slobodno možemo reći da je hobi postao opsesija.

 (Dalje)

Suzukijev turbo sportski motocikl je još jednom dospeo u žižu javnosti, nakon što su nedavno otkriveni patenti japanskog proizvođača.

 (Dalje)

Recept da proizvode automobile koji za relativno malo novca pružaju najviše u svojoj klasi, čelnici "Dačije" (Čitaj: "Renoa") ne menjaju u ni sa jednim novim modelom.

 (Dalje)

Yamaha je otkrila novi touring model koji kombinuje klasičan stil s modernom tehnologijom. Upoznajte novi Yamaha Venture (Star Venture).

 (Dalje)

Kada je reč o PR kampanjama velikih igrača moto industrije, jedna je posebno privukla našu pažnju, a definitivno se radi o jednoj od originalnijih.

 (Dalje)

"Najbrži indijanac na svetu" Entonija Hopkinsa nalazi se na listi najboljih trkačkih filmova koje morate pogledati i može proširiti vaš repertoar kako bi on uključio i motore.

 (Dalje)

Vozači motocikala koji su prethodnih dana želeli da registruju svoj dvotočkaš imali su problema da to urade.

 (Dalje)


1 2 3 ... 36 37 38  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs