home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


CF Moto

CFMoto poslednjih godna pravi sve bolje motocikle, a ako novi V.02-NK koncept uspe da postane proizvodna stvarnost, biće to veliki korak napred za kineskog proizvođača.

 (Dalje)

sym Trazer 200

Sve je veća gužva u segmentu mini adventure motocikala, a modelima od 300 kubika renomiranih proizvođača kakvi su BMW, Suzuki i Kawasaki, sada se novim dvotočkašem pridružio i tajvanski Sym.

 (Dalje)Hengjian HJ500-3

Ako pogledate motocikl na slici, pomislićete da se radi o Hondi CB500X. Ako još jednom pogledate, najverovatnije ćete zadržati isto mišljenje. Ali oba puta ćete pogrešili!

 (Dalje)

TVS Apache RR 310

11 Dec 2017 - 09:30 Motociklizam Link
TVS Apache RR 310

Kao što je bilo očekivano, indijski TVS je predstavio svoj Apache RR 310 jednocilindarski sportski motocikl.

 (Dalje)

Demon 150 GR

Kada je Ducati 916 bio ultimativni superbajk, vozači početnici su svoje fantazije mogli da ispune na njegovom dvojniku, Cagiva Mito Evolution motociklu.

 (Dalje)

Honda Africa Twin

Honda Africa Twin je odlično izbalansiran adventure motocikl, koji je novom adventure sports varijatom otvorio mogućnosti za još veće uživanje u vožnju.

 (Dalje)

honda v4

Nazvaćemo je glasinom koja nikako da prestane. Kažemo to jer priče o Hondinom V4 superbajku nikako ne prolaze, samo se manje ili više, ređe ili češće pominju.

 (Dalje)

Dominator 650

Za pojedine custom kreacije su potrebni duboki džepovi, a često se mnogi pitaju da li je moguće napraviti nešto zaista izvanredno, a da se pritom ne potroše ogromna sredstva?

 (Dalje)

honda v4

Kruže glasine da je Honda počela da pravi novu V4 superbajk mašinu, ako us glasine tačne novu Hondu V4 videćemo najranije početkom 2019. godine.

 (Dalje)

harley-davidson

Poslednji model nove Softail linije za 2018. je Softail Slim, koji je uprkos svom retro izgledu izuzetno moderan.

 (Dalje)

bmw rt

Za mnoge, motocikl je način da se razbistri glava i zaborave problemi, ali za Marka Ceilingera je to bio poseban izazov, jer je na svom BMM cafe racer dvotočkašu radio uprkos i u inat ozbiljnoj bolesti svoje devojke.

 (Dalje)

vins

Mnogi vozači će reći da je moto industrija malo napredovala od laganih dvotaktnih modela s kraja osamdesetih i početka devedesetih godine prošlog veka.

 (Dalje)

Austrijski KTM ima velike planove za 2020. godinu, koji uključuju potpunu globalnu dominaciju i to uz pomoć indijske kompanije Bajaj Auto.

 (Dalje)

Montesa Cota 300RR ne donosi previše promena za 2018. godinu, ali ovom motociklu napravljenom za trials takmičenja to uopšte ne smete.

 (Dalje)

Motocikl je testiran u Sočiju na stazi „Formule 1“.

Prvi put je teški motocikl „IŽ“ predstavljen na izložbi „Armija 2017“. On može da razvije brzinu od 100 km/čas za samo 3,5 sekundi, a maksimalna brzina mu je 250 km/čas.

 (Dalje)


1 2 3 ... 59 60 61  Sledeći»