Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Yamahina evropska filijala je počela teaser kampaniju za model od kojeg se očekuje da budde novi adventure dodatak liniji proizvođača.

 (Dalje)

Reklama


Indija je ove godine pretekla Kinu kao najveće svetsko tržište motocikala, a prodaja i dalje beleži rast.

 (Dalje)

BMW Urban G/S možda ima klasični enduro stil, inspirisan R80 G/S modelom, ali se ipak više snalazi u gradu nego van asfalta.

 (Dalje)

Indijska moto industrija je poslednjih godina izuzetno napredovala, ali i dalje mnogo zaostaje za evropskom i japanskom kada je skrivanje novih modela u pitanju.

 (Dalje)

Kalex Moto2 motocikl na kojem je Tito Ribat 2014. godine stigao do titule u toj klasi je ukraden iz sedišta Marc VDS tima.

 (Dalje)

23-godišnji Kejn Aveljano je dobio sertifikat Ginisove knjige rekorda nakon što je prešao 51.500 kilometara oko sveta, za svega 8 meseci.

 (Dalje)

Italijanski proizvođač električnih motocikala, Energica, potvrdila je da 2018. stiže novi član njene linije.

 (Dalje)

Reklama


Yamaha ima razlog za slavlje, jer je tokom prvih šest meseci ove godine ostvarila rast prihoda od 6,6% uz porast neto zarade od 86,8%!

 (Dalje)

BMW sprema novi superbajk za 2018, a sada konačno imamo i fotografije koje nagoveštavaju šta nas čeka. S1000RR je skoro tu, a definitivno bi mogao da bude vredan čekanja.

 (Dalje)

Prošle sedmice su stigle najave da Honda planira novi “Made in China” model, adventure model zasnovan na CB190R.

 (Dalje)

Proizvođač električnih motocikala, kompanija Lightning, se nada da bi tokom ovogodišnje “Sedmice brzine” u Bonvilu uspeti da skine s trona Kawasaki H2R.

 (Dalje)

I dalje se nadamo da Suzuki sprema osveženje Hayabusa linije, a iako se o tome dosta priča, čini se da 2018. neće biti godina za realizaciju tih planova.

 (Dalje)

Ovaj mladi (i mali) vozač je veoma brzo privukao pažnju ljubitelja motokrosa širom sveta, a na takmičenjima uzima trofeje u konkurenciji mnogo starijih takmičara.

 (Dalje)

BMW HP4 Race je žestoka bavarska trkačka mašina, s podjednako žestokom cenom. Ipak, 80.000 evra, koliko je najavljena cena ovog motocikla, nisu jedini trošak na spisku.

 (Dalje)

Ducati je odlučio da za 2018. godinu svom Hypermotard 939 modelu donesei svež izgled, a to je uglavnom postigao zahvaljujući novoj, izuzetno atraktivnoj kombinaciji boja.

 (Dalje)

Iako je italijanska kompanija poznatija po svojim uspesima na stazi, ima dovoljno iskustva i na peščanim dinama Dakar relija.

 (Dalje)

Honda je saopštila neke značajne promene na CRF250R motokros mašini u varijanti za 2018. godinu.

 (Dalje)

Samovozeći automobili su tehničko i tehnološko čudo, a demonstriraju stvarni napredak i primenu masovne tehnologije.

 (Dalje)

Krajem 2010. Rosi je napustio Yamahu, prešavši u Ducati. Bio je to izuzetno emotivan trenutak za Italijana, koji je, videćete, nepopravljiv romantik – pogotovo kada se radi o njegovoj M1 mašini.

 (Dalje)

I mada je glavna vest u vezi kompanije Ducati moguća prodaja italijanskog proizvođača, kao i sve veći broh zainteresovanih, ne smemo zaboraviti najvažniju novinu, a to je najavljeni dolazak novog V4 superbajka.

 (Dalje)


1 2 3 ... 39 40 41  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs