Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Da raščistimo nešto: ako tražite zabavan, za ulicu legalan flet-treker model, male težine, onda Zaeta 530 SE nije motocikl za vas.

 (Dalje)

Reklama


Yamaha je sa zadovoljstvom predstavila novi model, koji će u liniju japanskog proizvođača zameniti YBR125.

 (Dalje)

Barel d.o.o. će na predstojećem sajmu motora MotoPassion, koji se održava na Beogradskom sajmu od 24. marta do 2. aprila, predstaviti Yamaha novitete koji će moći da se pogledaju ali i kupe tokom sajma. To su modeli YZF-R6, XP500A T-Max i CZD300X-MAX.

 (Dalje)

Kada se u katarskoj pustinji otisnete na vožnju, u kojoj je potpuno normalno da skačete s tristotinak metara visokih peščanih dina, svašta možet da se dogodi.

 (Dalje)

Prilično je odjeknulo kada je Gaj Martin najavio povratak na Isle of Man TT trku ove godine, a još veća vest je bio izbor tima.

 (Dalje)

Pre par meseci smo vam pokazali BMW R1200GS Adventure napravljen od Lego kocki i urađen s neverovatnom preciznošću.

 (Dalje)

Specijalno istraživačko odeljenje Piaggio grupe stvorilo je robotizovani prtljažnik ili narodski, kolica za pijacu.

 (Dalje)

Reklama


Yamaha XSR900 je dobila priznanje industrije za svoj izvanredan izgled i to u vidu prestižne "iF" dizajnerske nagrade.

 (Dalje)

Najznačajniji događaj moto industrije u Srbiji, sajam motocikala MotoPassion, ove godine će se održati od 24. marta do 2. aprila 2017. godine na Beogradskom sajmu u halama 7, 8 i 9.

 (Dalje)

Harley-Davidson je spremio još jedan model za 2017, koji donosi kombinaciju tradicionalnih elemenata, uz dašak modernog.

 (Dalje)

Na internetu su se pojavile fotografije najnovijeg rusko-italijanskog motocikla

Vođa poznatog kluba ruskih bajkera „Noćni vukovi“ Aleksandar Zaldostanov poznatiji kao Hirurg kaže da će ovi motori otvoriti novu eru ruske auto-moto industrije.

 (Dalje)

Da li je ovo godina BMW-a K100? Makar kada se radi o custom mašinama? Ne možemo da damo siguran odgovor na to, ali definitivno stoji da ovaj model dobija na popularnosti.

 (Dalje)

Nakon prošlogodišnjeg rasta prodaje od 150% i velike gotovinske injekcije, britanski CCM je saopštio da otvara Skunkwerx diviziju koja će raditi na novoj seriji motocikala.

 (Dalje)

Izuzetno popularna Kawasaki Versys porodica je za 2017. dobila novog člana, mašinu koja će kompanijinu filozofiju približiti velikom broju novih vozača.

 (Dalje)

Prošla godina je bila teška za pojedine proizvođače, pogotovo za one čije glavno tržište su Sjedinjene Države.

 (Dalje)

Zortrax, proizvođač 3D štampača iz Poljske, pokazao je svu snagu svojih proizvoda dizajniravši i odštampavši sopstveni motocikl.

 (Dalje)

Jedan super-automobil definiše njegov izgled, upravljačke karakteristike i dosta snage, a takav je slučaj i sa LightRider modelom, električnim motociklom napravljenim korišćenjem tehnologije 3D štampanja.

 (Dalje)

Harley-Davidson je objavio prodajne rezultate za 2016. godinu, a kompanija iz Milvokija baš i ne može da bude zadovoljna njima.

 (Dalje)

Aukcijska kuća Bonham’s će na uskoro na aukciji u Las Vegasu ponuditi dreg motocikl s V8 motorom.

 (Dalje)

Glavni junak naše priče možda malo previše voli svoj posao, a reč je o policajcu na motociklu koji snimljen tokom neobične patrole na jednom nigerijskom autoputu.

 (Dalje)


1 2 3 ... 32 33 34  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs