home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Pažnja, ljubitelji motocikala, ovo je osvežena Honda CBR500R za 2017. godinu. Najnovija generacija dolazi sa ABS-om u standardnoj opremi, LED svetlima i napred i pozadi, kao i podesivim prednjim ogibljenjem.

Motocikl pokreće paralelni twin DOHC agregat s vodenim hlađenjem, zapremine 471 kubik i nudi više nego soldinu isporuku snage, što kao direktnu posledicu ima odličnu svestranost i izuzetan osećaj u vožnji.

Maksimalnih 49,6 KS je dostupno na 8.500 o/min, uz 44 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Fokusirajući se na vozače koji ne traže toliku agresivnost, CBR500R donosi supersport stil koji će se, u to nema sumnje, dopasti širokom spektru potencijalnih vlasnika. I te kako se vodilo računa o aerodinamici, udobnosti, upravljačkim karakteristikama, ali i visini sedišta.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Sve u svemu, radi se o udobnom sportskom paketu, podjednako uzbudljivom kako za nove, tako i za iskusnije vozače.

Još jedna odlična karakteristika ovog poluteškaša je Hondino Pro-Link zadnje ogibljenje, dizajnirano da poveća ukupnu udobnost u vožnji, uz devet pretpodešavanja (koja nude hod od 120 mm) za što bolje apsorbovanje nesavršenosti na putevima.

Motocikl će biti dostupan u dve kombinacije boja - "Graphite Black" crnoj /"Energy Orange" narandžastoj kao i "Gunpowder Black" metalik mat crnoj. Poznata je cena za američko tržište i ona iznosi 6.599 dolara (oko 6.150 evra).

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 389Komentari