Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Lacama, debitantski model italijanske kompanije Volt, definitivno nije među najlepšim mašinama koje smo iakda videli, ali je vredan hvale, jer je italijanski brend definitivno napravio mašinu koja ostavlja utisak, a pritom ide na struju.

Volt Lacama se na izuzetan način nosi s jednim od najvećih dizajnerskih problema koje proizvođači imaju s motociklima na struju, a to je kako uklopiti masivne baterije u stilski izgled dvotočkaša.

Tu je i korak dalje, jer Volt nudi Lacamu u nekoliko različitih verzija, koje uključuju café racer, scrambler i roadster. 

Agregat Lacame nudi 94 KS i 206,7 Nm obrtnog momenta, što motociklu teškom 245 kilograma nudi sasvim solidne performanse. Uz to, tu je i dosta savremene tehnologije poput kompletne TFT instrument table koja uključuje integraciju GPS i pametnog telefona.

Svaki motocikl se radi prema potrebama vlasnika, uz Öhlins ogibljenje, Brembo kočnice i cenu od oko 35.000 evra.

Lacama će biti dostupna u Evropi i Severnoj Americi, ali još uvek nije sigurno kada će preko bare. Za sada, sigurno je da će dobro biti primljenje među ljubiteljima modela na struju, a za sve ostalo – vreme će pokazati.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 359

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs