Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledao motocikl kog bi pravio proizvođač sportskih automobila? Jeli vas ikada kompako kako bi izgledalo da se Ferrari, McLaren, Lamborgini i drugi umešaju u industriju dvotočkaša?

To se pitao španski dizajner Migel Anhel Bari, a rezultat je najnovija kreacija koja nosi naziv Porsche 618 i radi se o konceptualnom električnom motociklu, koji treba da nam odgovori kako bi izgledao motocikl kompanije iz Štutgarta.

Bari je kao svoju inspiraciju uzeo elemente s modela 911 Turbo, 918 Spyder i 919.

Motocikl je dizajniran sa niskim centrom ravnoteže i baterijom postavljenom na sredini, radi veće stabilnosti. 618 koncept ima upravljački deo sličan nedavno prikazanom i dostupnom motociklu Vyrus 986 M2 Street.

"Rezervoar za gorivo" se otvara, otkrivajući skladišni prostor za full-face kacigu ili bilo šta drugo što hoćete da spakujete tu.

Tu je i 8-inčni ekran osetljiv na dodir, koji pruža potrebne informacije o motociklul, poput stanja baterije ili GPS navigacije.

Autor: Nikola Lasica

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 402

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Baš ružan motocikl. Italijani su najbolji dizajneri.

Autor Berik 28 Mar 2017, 23:49
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs