Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Indian Motorcycles je predstavio svoj novi Chieftain Limited, smelu evoluciju Chieftain linije, koja bi prema najavama trebalo da rezultira u novim i još boljim modelima.

Dizajneri su se potrudili da od standardnog Chieftain dvotočkaša naprave još elegantniju mašinu.

– Naš cilj je bio da napravimo evoluciju nagrađivane Chieftain platforme i podignemo stil ovog motocikla na još viši nivo. Pritom smo želeli da ostanemo verni prepoznatljivom Indian dizajnu – izjavio je Rid Vilson, direktor marketinga američke kompanije.

Gledajući motocikl, najveće promene u poređenju sa standardnim modelom je "isečen" prednji blatobran, kao i nova prednja (19-inča) i zadnja (16-inča) felna.

Na prednjem točku su 300-milimetarske duple disk kočnice, sa četvoroklipnim čeljustima i Indian logotipom, a kao detalj od stila treba pomenuti i novo kožno sedište.

Tu su paljenje bez ključa, ABS, audio sistem od 100 vati, novi Ride Command info-zabavni ekran osetljiv na dodir (s dijagonalom od 7 inča), hromirane ručice, podesivo vetrobransko staklo, kao i koferi sa daljinskim zaključavanjem.

"Srce" mašine je isti Thunder Stroke 111 agregat, koji donosi solidnih 135 Nm obrtnog momenta, a uz motocikl je dostupno i pregršt dodatne opreme, od kvalitetnijih delova, snažnijeg izduvnog sistema, novog filtera za vazduh, drugačijih ručica i još toga.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 308

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs