Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Yamahina evropska filijala je počela teaser kampaniju za model od kojeg se očekuje da budde novi adventure dodatak liniji proizvođača.

Predstavljen kao T7 koncept na prošlogodišnjem EICMA sajmu u Milanu, ova ADV mašina sa twin agregatom zapremine 689 kubika je glavni osumnjičeni za dvotočkaš koji vidimo na video snimku u nastavku.

T7 koncept je zasnovan na MT-07 modelu i predstavlja poboljšani Tenere srednje težine, koji bi u ponudi trebalo da zameni XT600Z Tenere.

T7 koncept je potpuno funkcionalni prototip, a razvijen je u saradnji zvaničnim reli timom japanske kompanije, razvojno-istraživačkim odeljenjem iz Italije i kompanijom GK Design iz Holandije.

Donosi aluminijumski rezervoar za gorivo, LED far, KYB ogibljenje, oklop do ugljeničnih vlakana, kao i po meri napravljen Akrapovič izduvni sistem.

Imamo još nekih par sedmica da spekulišemo šta se sprema u Yamahinoj kuhinji, ali ako je suditi po do sada dostupnim informacijama, očekuje nas nešto dobro. Sve ćemo znati 6. septembra, bar tako poručuju iz kompanje.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 150

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs