Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Bilo je onih koji su se s podrugivanjem smejali Hondinom City Adventure konceptu, predstavljenom 2015. Adventure-tourer-skuter kombinacija nije privukla veliku pažnju medija, a malo ko je očekivao da ćemo ga ikada više videti. Da ne pričamo o serijskoj proizvodnji.

Ipak, on je evoluirao u X-ADV proizvodni motocikl zasnovan na NC750, pokazavši se kao začuđujuće sposobna kombinacija adventure motocikla, tourera i skutera.

Sada i drugi proizvođači žele deo ovog novog tržišnog kolača, pa bi tako X-ADV uskoro trebalo da dobije svog prvog rivala.

Kompanija Kymco je podelila render svog novog koncepta koji nosi naziv Serija C, a koji će biti prikazan na novembarskom EICMA sajmu u Milanu. Zasnovan je na AK500 maksi-skuter, uz tipične adventure elemente.

Pokrećega paralelni twin agregat zapremine 550 kubika, s 53 KS na raspolaganju.

Za sada nije poznato hoće li uslediti i proizvodna verzija, ali imajući u vidu da je i AK550 počeo život kao koncept - K50 - postoje odlične šasne da Seriju C jednog dana vidimo u prodajnim salonima.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 226

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Odlična koncepcija.

Autor P1 05 Sep 2017, 23:19
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs