Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Sećate li se Hondinog 150SS Racer koncepta? Stiže nam proizvodna verzija koja izgleda gotovo isto kao originalna studija.

Prvobitno predstavljen na sajmu u Bangkoku, marta ove godine, 150SS Racer nije odmah izgledao kao kandidat za traku.

Felne od ugljeničnih vlakana, zadnja kamera i angularni stil više su izgledali kao karakteristike za privlačenje pažnje, a ne za proizvodnju. Svejedno, stigla je proizvodna verzija, doduše bez nekih ekstremnijih elemenata. Upoznajte novi CB150R!

Motocikl je namenjen azijskom tržištu i teško da ćemo ga videti u Evropi, ali nas je privukao njegov stilski izgled koji podseća na evropske koncepte poput CB4 i prošlogodišnjeg CB1100 TR. Upravo zbog toga, mogao bi da nam pokaže kako bi izgledale proizvodne verzije ta dva koncepta.

Pokreće ga DOHC agregat zapremine 150 kubika, s vodenim hlađenjem, uz šestostepeni prenos, dok motocikl ispunjava Euro4 emisioni standard. Njegova 41-milimetarska USD viljuška potiče s X-ADV modela, kao i prednja kočnica. Sva svetla su LED.

U osnovnoj formi, motocikl će na Tajlandu koštati nešto preko 2.500 evra, dok je ABS verzija oko 2.800 evra. Honda planira i Street Cafe verziju, koja će biti ograničena na 500 primeraka i koštaće oko 3.500 evra. Još jedna limitirana serija biće Scramble Cafe i za nju će biti potrebno izdvojiti 3.000 evra. Honda je za oktobar najavila i Moriwaki specijalnu seriju

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Honda
  čitanja : 168

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs