Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nakon velikog uspeha s Dragster RR LH modelom, koji je rasprodaz za svega nekoliko sati nakon lansiranja, MV Agusta i Luis Hamilton su udružili snage na još jednom projektu.

Rezultat saradnje je novi model kojeg je dizajnirao britanski as Formule 1.

"Luisa sam upoznao pre par godina kada je pozvao i upitao da li može da kupi poseban motocikl", izjavio je Đovani Kastiljoni, predsednik MV Aguste.

"Našu zajedničku strast smo pretvorili u partnerstvo koje je rezultiralo proizvodnjom 244 primeraka Dragster RR LH modela."

"Izuzetno sam zadovoljan i ponosan što ćemo nastaviti saradnju, pogotovo što će model na čijem dizajniranju je aktivno učestvovao i sam Luis, na tržište stići narednog meseca."

S druge strane, Hamilton je izrazio zadovoljstvo što je mogao da učestvuje na stvaranju novog i originalnog dvotočkaša. Kako sam kaže, projekti s MV Agustom su najbolji način da spoji svoju ljubav prema motociklima sa kreativnim procesom dizajniranja.

Hamilton je tokom rada na ovom projektu postao gotovo stalni deo Kastiljonijevog CRC dizajnerskog tima.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 302

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Bas me zivo zanima sta ce se tu revolucionarno desiti

Autor velibor 07 Sep 2017, 21:51
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs