Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Stiže prvi pogled na predstojeći  Kawasakijev novi retro model, koji izgledom podseća na mašine iz sedamdesetih godina. Novi model se zove Z900RS, a u teaser video snimku je dobio sporednu ulogu.

Naime, motocikl koji se jasno vidi na početku snimka je Z1, model s agregatom zapremine 900 kubika, iz sedamdesetih godina prošlog veka. Jasno ga odaju njegov vazduhom hlađeni motor i prednja disk kočnica

Novi Japanac se pojavljuje nešto kasnije, ali osim krupnog kadra fara, malo šta ostalog možemo jasno videti.

Možda interesantnije i od samog snimka je činjenica da je Kawasaki potvrdio da ovaj model, o kojem se dugo nagađalo, definitivno dolazi na tržište, a kako saopštavaju iz kompanije, njegova premijera je zakazana za oktobarski sajam u Tokiju.

Prema dostupnim informacijama, zasnovan je na Z900, ali s jasnim Z1 stilom.

Video snimak je objavljen na YouTube stranici japanske kompanije, s porukom o dolasku "modernog klasika, istinskog duha".

Do sada, jedina Kawasakijeva ponuda retro fanovima je bio W800, čija proizvodnja je nedavno prekinuta. Imajući u vidu trendove na tržištu, Z900RS bi mogao da bude izuzetno uspešan, pogotovo ako cenovno bude blizu standardnom modelu.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 119

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs