Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kineskim tržištem motocikla i dalje dominiraju jeftini električni skuteri i mašine male zapremine, koje se koriste za svakodnevni prevoz.

Ipak, čini se da Kinezi polako ali sigurno pokazuju interesovanje i za mašine nešto veće kubikaže.

Ovog meseca u serijsku proizvodnju stiže novi kruzer s V-twin agregatom od 800 kubika, koji bi tako trebalo da postane nejveći kineski motocikl na tamošnjem tržištu.

Koreni samog motocikla je prilično konfuzni. Ovi renderi koje vidite su delo kompanije Gaokin Industry, koja proizvodi njegov agregat. Međutim, dizajn se savršeno poklapa s konceptnom mašinom koju je Motrac predstavio prošle godine.

Motrac već proizvodi adventure model sa twin agregatom od 500 kubika - MG500, a velike su šanse da će se pomenuta proizvoda verzija ovog krizera prodavati s oznakom Motrac brenda. Bar na nekim tržištima.

Što se specifikacija tiče, vodom hlađeni V-twin agregat donosi 60 KS i 72 Nm obrtnog momenta. Nema mnogo detalja o motociklu, osim što znamo da donosi tradicipnalni oklop i LED svetla.

Za sada nije poznato hoće li se ovaj motocikl prodavati van Kine. Motrac nudi svoje modele male kubikaže u Evropi i Americi, tako da postoji mogućnost za to. Naravno, ako ispuni sve potrebne preduslove i ako kompanija ima dovoljne proizvodne kapacitete.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 413

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs