Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

U nastavku vidite "procurile" fotografije nove Honde Gold Wing - jednog od najvažnijih i najuspešnijih motocikala na zapadnim tržištima.

Očekuje se da Honda otkrije novi model u oktobru, ali su belgijski MaxxMoto i holandski Oliepeil uspeli da se domognu fotografija poznatog Japanca.

Osim osveženog stila, najočiglednija promena koju vidimo je novi prednji deo, koji donosi dizajn sličan onom koji BMW koristi na svojim motociklima serije K.

Na osnovu ovog što vidimo, agregat je i dalje šestocilindarski, s tim to promene  koje možemo očekivati se tiču smanjenja emisije i možda uz nešto više snage i obrtnog momenta.

Instrument tabla i kontrole info-zabavnog sistema su primetno osveženi, čime su dali doprinos u sveobuhvatnom procesu modernizacije kultnog motocikla.

Biće interesatno narednog meseca videti kompletnu listu poboljšanja i tehničkih promena za Gold Wind. Za sada nam se dopada ono što vidimo.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: MaxxMoto & Oliepeil
  čitanja : 263

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs