Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Poslednjih nedelja u svetskim medijima kruže glasine da je Bimota propala i da je fabrika potpuno obustavila proizvodnju. Od rukovodstva fabrike nam stižu drugačije informacije.

U vezi glasina da je kompanija propala oglasilo, se rukovodstvo Bimote koje je dalo sledeću izjavu:

’’Bimota nastavlja da ’’pravi snove’’ u novom operativnom sedištu, u novoj zgradi. Novi prostor je pun svetla i lepo organizovan. Prostor je postavljen na jednom spratu i omogućava lep raspored i rad za jednu zanatsku fabriku kao što je Bimota.

Prvi motocikl je već napravljen u novom staništu. Uprkos neizbežnim preseljenjima tempo proizvodnje se nastavlja redovnim putem zahvaljujući odabranom i kompetentnom osoblju.

Naša spremnost da pružimo usluge i pomoć našim klijentima širom sveta i našim uvoznicima ostaje glavna posvećenost u ovom trenutku sve dok se nedavno premeštanje ne završi u potpunosti.

Na kraju se može sa sigurnošću reći da Bimota sigurno nije izumrla.

U poslednjih nekoliko nedelja kompanija je bila u žiži interesovanja od strane raznih drugih brendova, što je još jedna potvrda da je Bimota prestižan brend vredan pažnje.

I dok drugi izveštaji iz Italile govore da Bimota ne postoji, što dovodi u pitanje naše stvarno fizičko stanje kompanije, čini se da postoje bar neki znakovi života u novom postrojenju ovog brenda. Ipak ne isključujemo mogućnost da može da doći do gašenja proizvodnje i rada.

Nadamo se da ćemo pronaći svoj čarobni štapić i da ćemo izaći iz krize.’’

Želimo da verujemo da izjava rukovodstva Bimote nije samo marketinški trik i da će kompanija uspeti još jednom da nađe izlaz iz teške situacije i da ćemo uskoro videti nove modele prelepih motocikala sa potpisom italijanskog brenda!

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 185

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs