Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Još manje od mesec dana je ostalo do EICMA sajma u Milanu, što znači da smo polako ušli u sezonu teaser video snimaka. Najnoviji proizvođač koji je odlučio da nam zagolica maštu svojom milanskom premijerom je Honda.

Japanska kompanija je objavila video snimak u trajanju od 31 sekundu, čiji glavni akter je Project N.S.C, što je skraćenica za Neo Sports Cafe.

Kao što je to slučaj sa ovakvim snimcima, gotovo da ništa nije otkriveno, a i kakav bi to teaser video bio kada bi nam na prvu loptu sve bilo jasno. Ono što smo dobili je zvuk, čini nam se, redne četvorocilindarske mašine, uz kratki kadar malog dela agregata i to vodeno hlađenog. Jasno je da nema nikakve veze sa CB1100.

Njegovo ime - Neo Sports Cafe - sugeriše da motocikl neće imati retro stil. Da li je moguće da se radi o novom CB1000R? Poslednji kadar otkriva da će mašina imati LED indikatore promene pravca i LED far. Šta god da je po sredi, nećemo dugo čekati, jer sajam u Milanu počinje 6. novembra.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 159

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs