Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nakon više meseci spekulisanja, Honda je objavila prvi teaser video za novi Gold Wing model.

Kako su i japanski zakonodavci pooštrili emisione standarde kako bi se što više prilagodili evropskim, Honda će uskoro prestati s proizvodnjom aktuelnog modela i okreuti se novoj varijanti popularne mašine.

Krajem prošlog meseca su u javnost "procurile" fotografije na kojma se navodno nalazi novi motocikl, a tada je saopšteno da bi premijeru mogli da vidimo već ovog meseca, pretpostavljamo na sajmu u Tokiju 25. ovog meseca.

Da se nešto zaista kuva u Hondinoj kuhinji sugeriše Hondin teaser video snimak, koji naglašava evoluciju Gold Wing motocikla tokom godina.

Od svog lansiranja 1975. godine, Honda Gold Wing je stekla reputaciju ultimativnog touring motocikla i to pre svega zbog izuzetne udobnosti, praktičnosti, gomile dodataka i prefinjenosti.

Sam motocikl je postao toliko popularan u Severnoj Americi da je Honda otvorila fabriku u SAD, gde je proizvođen isključivo ovaj model, mada je pomenuti pogon premešten nazad u Japan pre nekoliko godina.

Izvor: Moto-berza.com
  čitanja : 175

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs