Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Yamaha je spremila dosta noviteta za predstojeći sajam motocikala u Tokiju, a jedna od najintrigantnijih svetskih premijera je novi koncept japanske kompanije.

Njegovo ime je MOTOROiD i predstavlja futuristički pogled na budućnost dva točka.

MOTOROiD je delom motocikl, a delom kućni ljubimac, jer ne samo što može da prepozna svog vlasnika, već može i da interaktuje s njim, poput živog bića.

Japanci su ponosno poručili da će koncept koristiti veštačku inteligenciju kako bi ljudima pružio Kando - simultano osećenje zadovoljstva i uzbuduđenja, koje se javlja kada sretnemo nešto izuzetne vrednosti.

Koncept je svakako interesantna ideja, a kako su mašine mnogim ljubiteljima dva točka već sada poput prijatelja, zamislite kako bi izgledalo kada bi ona mogla da dodatni karakter ili čak ličnost.

Kao što se može primetiti, MOTOROiD ima jedinstven dizajn šasije, uz elektrnični pogon i pregršt drugih tehnoloških dodataka, o kojima još uvek nema dovoljno detalja.

Biće interesantno videti kako će javnost reagovati na ovakvu studiju.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Yamaha
  čitanja : 153

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs