Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Pre nekog vremena, britanski CCM Motorcycles nas je iznenadio novi flet-treker modelom po imenu Spitfire.

 (Dalje)

Reklama


Fotografija motocikla koji izgleda kao potpuno novi BMW GS model, našla je svoje mesto na mreži i privukla dosta pažnje.

 (Dalje)

Harley demo vikend ispred novog Merkator TC od 02. - 04. juna 2017.

Harley Davidson kamion sa svim najnovijim modelima Harley Davidson motora ponovo stiže u Beograd!

 (Dalje)

BMW je za ovogodišnje izdanje događaja Concorso d’Eleganza Villa d’Este pored koncepta nove Serije 8 pripremio i BMW Motorrad Concept Link.

 (Dalje)

Moto Platz je kreativna radionica i galerija, posvećena ljubiteljima motocikala, i mesto na kome mozete potpuno izmeniti i kastomizirati izgled i performanse svog motora, ili kupiti neki od već sređenih motora

 (Dalje)

Prošlo je tek pet godina otkako je Audi kupio Ducati od Investindustriala, ali nemački premium automobilski proizvođač već želi da se reši legendarne motociklističke marke.

 (Dalje)Reklama


Čuvena američki majstor izrade motocikala po meri, Roland Sands, ima novu kreaciju, zasnovanu na BMW R nineT modelu.

 (Dalje)

Hondin MSX125 (takođe poznat i kao Grom) je tako dobro prošao da je japanski proizvođač odlučio da oživi još jedno ime iz svoje ponude malih dvotočkaša.

 (Dalje)

U petak 12. maja BMW Srbija organizovao je Motorrad skup na placu ispred BMW salona automobila.

 (Dalje)

Honda je najavila da njen motokros model, CRF450R očekuje određeni broj poboljšanja.

 (Dalje)

Da li ste osetili tektonski poremećaj u moto industriji? Ako niste, trebalo je, jer je upravo došlo do smene na vrhu.

 (Dalje)

Harley-Davidson namerava da lansira 100 novih modela motocikala tokom sledeće decenije. Međutim, stvar je u tome što će u igri biti i elektrifikovani dvotočkaši. Zaista, povezati Harley-Davidson i električnu struju… teško, ali interesantno.

 (Dalje)

Za mnoge proizvođače, 2017. je bila veliki izazov i to zbog uvođenja Euro4 emisionog standarda. Pred njima su bila dva izbora: da prilagode svoje agregate i da produže život svojim modelima ili da dizajniraju nešto sasvim novo.

 (Dalje)

Češki proizvođač motocikala, kompanija Jawa, predstavila je novi motocikl kog pokreće jednocilindarski agregat zapremine 350 kubika, nazvan 350 OHC.

 (Dalje)

Kad se misli na hibridnu tehnologiju, prva pomisao će većini biti - automobili, koje mnogi smatraju dosadnim.

 (Dalje)

Prema dostupnim informacijama, KTM trenutno radi na električnoj verziji svog popularnog modela Duke.

 (Dalje)

Definicija ekscentričnosti bila bi odstupanje od normalnog, ali sa naglašenom genijalnošću i kreativnošću. Ako tome dodate i mnogo snage, dobijate „ducati xdijavel S“

 (Dalje)

Primetili smo jedan trend, koji je sve više prisutan tokom poslednjih nekoliko godina, a koji nam se dopao: klasični motocikli sa modernim tehnološkim poboljšanjima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 36 37 38  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs