Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Zahvaljujući razumevanju Yamahe, kompanija Plattner na Motopassionu, i to premijerno u Evropi, prikazuje „Yamahu M1“. Ali, reč nije o „običnom“ nego o takmičarskom motoru Valentina Rosija, po mnogima najboljeg vozača svih vremena u kraljevskoj MotoGP klasi.

 (Dalje)

Reklama


Pažnja, ljubitelji motocikala, ovo je osvežena Honda CBR500R za 2017. godinu. Najnovija generacija dolazi sa ABS-om u standardnoj opremi, LED svetlima i napred i pozadi, kao i podesivim prednjim ogibljenjem.

 (Dalje)

Danas vam predstavljamo izuzetan komad italijanske egzotike, mašinu koja nosi naziv Vyrus 986 M2.

 (Dalje)

Supernaked uzdanica iz Bavarske dobila je nekoliko suptilnih promena za 2017. godinu.

 (Dalje)

U čast pola veka svog legendarnog mini motocikla, Honda je lansirala specijalnu seriju čuvenog Z50.

 (Dalje)

Radionica Shaw Harley-Davidson može da se pohvali najboljim po meri urađenim Harlijem na Ostrvu.

 (Dalje)

Sa tradicijom dugom gotovo 90 godina, Ducati zauzima posebno mesto u motociklističkom svetu, jer ova prestižna marka predstavlja sinonim za vrhunskog proizvođača. Iz ove renomirane italijanske kuće donosimo test najnovijeg modela Monster 1200 S, koji smo ekskluzivno vozili u okolini Monte Karla

 (Dalje)

Reklama


Indian Motorcycle je predstavio novi rezultat saradnje s kompanijom Jack Daniels, a ovoga puta, motocikl koji je izabran za specijalnu seriju je Chieftain.

 (Dalje)

Još malo je ostalo do početka najvažnijeg događaj moto industrije u Srbiji, sajma motocikala MotoPassion. Od 24. marta do 2. aprila, na Beogradskom sajmu će se predstaviti sve vodeće firme iz moto industrije koje posluju u našoj zemlji, a među njima i uvoznik Kawasaki programa za našu zemlju, kompanija Motoring.

 (Dalje)

Kada je reč o adventure-tourer modelima koji se dobro snalaze van asfalta, Honda Africa Twin je definitivno na vrhu liste.

 (Dalje)

Harley-Davidson je predstavio najnovijeg člana svoje linije za 2017. godinu – model Street Rod.

 (Dalje)

Nakon velikih dugova od skoro 40 miliona evra, stiže spas za italijanskog proizvođača motocikala.

 (Dalje)

24. marta počinje najvažniji događaj moto industrije u Srbiji, sajam motocikala MotoPassion, a posetioci će do 2. aprila imati priliku da uživaju u novinama iz sveta dva točka.

 (Dalje)

Sa svojom prirodnom i opuštenom ergonomijom, uz više različitih položaja za vožnju, nova Yamaha MT-10 je svestrani roudster, istovremeno izuzetno agilan i snažan.

 (Dalje)

Da raščistimo nešto: ako tražite zabavan, za ulicu legalan flet-treker model, male težine, onda Zaeta 530 SE nije motocikl za vas.

 (Dalje)

Yamaha je sa zadovoljstvom predstavila novi model, koji će u liniju japanskog proizvođača zameniti YBR125.

 (Dalje)

Barel d.o.o. će na predstojećem sajmu motora MotoPassion, koji se održava na Beogradskom sajmu od 24. marta do 2. aprila, predstaviti Yamaha novitete koji će moći da se pogledaju ali i kupe tokom sajma. To su modeli YZF-R6, XP500A T-Max i CZD300X-MAX.

 (Dalje)

Kada se u katarskoj pustinji otisnete na vožnju, u kojoj je potpuno normalno da skačete s tristotinak metara visokih peščanih dina, svašta možet da se dogodi.

 (Dalje)

Prilično je odjeknulo kada je Gaj Martin najavio povratak na Isle of Man TT trku ove godine, a još veća vest je bio izbor tima.

 (Dalje)

Pre par meseci smo vam pokazali BMW R1200GS Adventure napravljen od Lego kocki i urađen s neverovatnom preciznošću.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 34 35 36  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs