home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Ducati je objavio cene novog Panigale V4 motocikla za Evropu i SAD, koje otkrivaju da superbajk do 215 KS neće biti nimalo jeftin.

 (Dalje)Sećate li se BMW C1 skutera, dizajniranog da ponudi dodatnu bezbednost i to do te mere da je imao pojaseve?

 (Dalje)


Predstavljanje 790 Adventure R prototipa u Milan je pomalo zasenilo ostatak linije austrijskog proizvođača za 2018.

 (Dalje)

Dobro je biti Valentino Rosi. Ne samo zbog toga što imate devet titula šampiona, legije vernih navijača, već i što od prijatelja dobijate prilično lepe poklone.

 (Dalje)

Jedan od dvotočkaša koji se nije našao u centru pažnje ovogodišnjeg EICMA sajma je jedan koncept, koji je više pažnje privukao na društvenim mrežama nego u halama u Milanu.

 (Dalje)

KTM 790 Duke donosi novu platformu austrijskog brenda, zasnovanu na paralelnom twin agregatu zapremine 800 kubika.

 (Dalje)

"Club Custom Motorcycles" je ime radionice za kastamizaciju motora iz Vršca koja je napravila jedan interesantan primerak cafe racera pod nazivom CLUB 125.  Ako za ovu radionica za izradu custom motocikala do sada niste čuli onda i te kako zaslužuje da je bolje upoznate.

 (Dalje)

Yamahini konceptu umeju da budu i previše ambiciozni. Uzmite samo ovaj na primer, predstavljen na nedavnom sajmu u Tokiju, koji je ostao pomalo neprimećen.

 (Dalje)

Moto Guzzi je otkrio tri nove verzije svog popularnog modela V7 III u Milanu – Carbon, Rough i Milano.

 (Dalje)

Prvi serijski proizvedeni motocikli „Iž“ u prodaji već u prvom polugodištu iduće godine.

 (Dalje)

Kompanija Arch Motorcycles, čiji je jedan od osnivača glumac Kijanu Rivs, predstavila je tri nova modela na EICMA sajmu u Milanu.

 (Dalje)

Kawasaki Ninja H2 SX

10 Nov 2017 - 10:30 Motociklizam Link

Kawasaki je značajna sredstva uložio u turbo tehnologiju, koju namerava da koristi na što je više modela moguće. Shodno tome, upoznajte treći turbo motocikl japanskog proizvođača - Kawasaki Ninja H2 SX.

 (Dalje)

Teško je poverovati da motociklima poput Yamahe R1 ili R1 treba povečanje snage, ali verzije za 2018. dolaze sa dosta novina namenjenih poboljšanju vozačkih kapaciteta ovih mašina.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 59 60 61  Sledeći»