Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Britanski Vozz je predstavio novu kacigu, koja bi mogla da napravi pravu revoluciju na tržištu. A reakcije na nju su oprečne.

 (Dalje)

Reklama


Aktuelni CBR1000R je star gotovo 10 godina, što su ozbiljne godine u brzom svetu segmenta kojem pripada.

 (Dalje)

Španska radionica ROA Motorcycles predstavila je svoju najnoviju kreaciju, po meri urađen BMW R80, koji oduševljava svojom jednostavnošću.

 (Dalje)

Kada vas u Dodge Challengeru Hellcat, na autoputu, pretekne devojka na motociklu, i to ne bilo kakvom, već Hayabusi, to je onda definitivno priča koju vredi “istražiti”!

 (Dalje)

Honda i Yamaha su dva velika rivala u svetu dvotočkaša, ali će na najnovijem projektu raditi zajedno.

 (Dalje)

Proslavljajući pedesetu godišnju lansiranja prvog modela, Moto Guzzi je otkrio novi V7 III.

 (Dalje)

Star osam godina, BMW S1000RR je prilično dobro ostario, doduše udeo u tome ima i osveženje odrađeno za proizvodnu 2015.

 (Dalje)

Reklama


Motociklisti presretači tokom maja i juna otkrili su više od 300 prekršaja. Presretači na motorima, bez spoljnih obeležja policije, jedno su od najefikasnijih sredstava u kontroli saobraćaja, budući da im učinioci prekršaja teško mogu pobeći.

 (Dalje)

Ova godina nije nešto naročito dobra za moto industriju, ali to ne smeta kompaniji BMW Motorrad da ostvaruje rekordne prodajne rezultate.

 (Dalje)

U Italiji napravljena specijalna Africa Twin Rally verzija, privukla je mnogo pažnje, a celokupna priča oko motocikla je prilično složena.

 (Dalje)

Radionica Rough Crafts donosi novu kreaciju, zasnovanu na jednom MV Agusta modelu, ne toliko radikalnu, ali dovoljno intrigantnu da privuče pažnju.

 (Dalje)

Harley-Davidson je saopštio prodajne rezultate za drugi kvartal 2017, koji pokazuju da je čuveni proizvođač na matičnom tržištu zabeležio pad od 9,3%.

 (Dalje)

Kawasaki W650 iz 1999. godine je poslužio španskoj radionici Fuel Motorcycles kao platno za najnoviju kreaciju.

 (Dalje)

Ovogodišnje izdanje Red Bull X-Fighters događaja je održana u Madridu, u čuvenoj Plaza de Toros de Las Ventas areni.

 (Dalje)

Yamaha je otkrila detalje osveženog X-MAX 400 maksi-skutera, koji donosi novi stilski izgled i tehnička poboljšanja.

 (Dalje)

Vespa je dobila novu specijalnu verziju, nazvanu Sei Giorni, ili u prevodu "šest dana", a posvećena je Vespi Sport koja je 1951. na trci "Šest dana Varezea" osvojila čak 9 zlatnih medalja.

 (Dalje)

KTM je objavio listu promena za RC 390 sportski motocikl, u varijanti za 2017. godinu, koja uključuje novi ride-by-wire, bočno postavljeni izduvni sistem i novo kvačilo.

 (Dalje)

I dok Yamaha ima svoju XSR Sport Heritage liniju, Kawasakijev odgovor na povećanu potražnju za za mašinama tradicionalnog stila nije bio toliko brz.

 (Dalje)

Ducati je najzad otrkio svoju Final Edition verziju svog 1299 Panigale superbajka, nazvanu Ducati 1299 Panigale R Final Edition.

 (Dalje)

Kada je ćerkica inženjera Krisa Hofmana pitala svog oca da li može da napravi električni motocikl sa 1 točkom iz video igrice, tata je prihvatio izazov.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 39 40 41  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs