Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ne viđamo često po meri izrađen električni motocikl, ali danas ćemo imati priliku da uživamo u kreaciji Rolfa Rajka iz radionice Krautmotors.

 (Dalje)

Reklama


Nemački dizajner, Oliver Ašenbrener, se još kao student zaljubio u Hondu GB500, ali nije imao novac da je kupi.

 (Dalje)

Ako je verovati izvorima iz Suzukija, japanska kompanija sprema turbo Hayabusa model, koji bi najranije na tržištu mogao da se nađe u drugoj polovini naredne godine.

 (Dalje)

Pre nekoliko meseci su stigle prve špijunske fotografije novog BMW F850GS, a sada stižu i fotografije novog 750 i to bez ikakve kamuflaže.

 (Dalje)

Ted Brejdi je novi vlasnik svetskog rekorda u vožnji na jednom točku, postavljenom na svetskom prvenstvu u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Belgijski MaxxMoto magazin nastavlja da prati razvoj predstojećeg Ducati V4 superbajka.

 (Dalje)

Harley-Davidson je poslednjih godina u ozbiljnoj ofanzivi, pre svega radi zaštite tržišnih pozicija od agresivnog rasta kompanije Indian.

 (Dalje)

Reklama


Yamahina evropska filijala je počela teaser kampaniju za model od kojeg se očekuje da budde novi adventure dodatak liniji proizvođača.

 (Dalje)

Indija je ove godine pretekla Kinu kao najveće svetsko tržište motocikala, a prodaja i dalje beleži rast.

 (Dalje)

BMW Urban G/S možda ima klasični enduro stil, inspirisan R80 G/S modelom, ali se ipak više snalazi u gradu nego van asfalta.

 (Dalje)

Indijska moto industrija je poslednjih godina izuzetno napredovala, ali i dalje mnogo zaostaje za evropskom i japanskom kada je skrivanje novih modela u pitanju.

 (Dalje)

Kalex Moto2 motocikl na kojem je Tito Ribat 2014. godine stigao do titule u toj klasi je ukraden iz sedišta Marc VDS tima.

 (Dalje)

23-godišnji Kejn Aveljano je dobio sertifikat Ginisove knjige rekorda nakon što je prešao 51.500 kilometara oko sveta, za svega 8 meseci.

 (Dalje)

Italijanski proizvođač električnih motocikala, Energica, potvrdila je da 2018. stiže novi član njene linije.

 (Dalje)

Yamaha ima razlog za slavlje, jer je tokom prvih šest meseci ove godine ostvarila rast prihoda od 6,6% uz porast neto zarade od 86,8%!

 (Dalje)

BMW sprema novi superbajk za 2018, a sada konačno imamo i fotografije koje nagoveštavaju šta nas čeka. S1000RR je skoro tu, a definitivno bi mogao da bude vredan čekanja.

 (Dalje)

Prošle sedmice su stigle najave da Honda planira novi “Made in China” model, adventure model zasnovan na CB190R.

 (Dalje)

Proizvođač električnih motocikala, kompanija Lightning, se nada da bi tokom ovogodišnje “Sedmice brzine” u Bonvilu uspeti da skine s trona Kawasaki H2R.

 (Dalje)

I dalje se nadamo da Suzuki sprema osveženje Hayabusa linije, a iako se o tome dosta priča, čini se da 2018. neće biti godina za realizaciju tih planova.

 (Dalje)

Ovaj mladi (i mali) vozač je veoma brzo privukao pažnju ljubitelja motokrosa širom sveta, a na takmičenjima uzima trofeje u konkurenciji mnogo starijih takmičara.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 41 42 43  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs