Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Lambretta se konačno vratila korenima novim neo-retro skuterom. Svete, upoznaj V-Special, prvi kompanijin skuter napravljen u XXI veku.

 (Dalje)

Reklama


KTM i indijski proizvođač Bajaj su prošili svoju međusobnu saradnju, pa je u nju sada uključena i Husqvarna, švedski brend koji su Austrijanci kupili 2013

 (Dalje)

U februaru ove godine, Honda i kompanija Hitachi su najavili stvaranje zajedničkog projekta koji bi za cilj imao stvaranje električnih modela.

 (Dalje)

Avgusta prošle godine, Vijetnam je najavio nameru da do 2025. protera motocikle iz glavnog grada, Hanoja.

 (Dalje)

Tražite snažan cafe racer model? Onda je vaša potraga završena, jer stiže model britanske kompanije Hesketh, koji nosi naziv Sonnet.

 (Dalje)

Baš na vreme za proslavu 4. jula, dana nezavisnosti SAD, MV Agusta je predstavila specijalnu verziju modela Brutale 800, koja nosi naziv Brutale 800 America.

 (Dalje)

Suzuki je nedavno predstavio RM-Z450 u varijanti za 2018, napravivši novi standard u motokros segmentu kada je reč o upravljačkim karakteristikama i stilu, uz veću udobnost za vozača.

 (Dalje)

Reklama


Ducati je svoj XDiavel model veštim rukama Belgijanca Freda Krugera, poznatog po svojim modelima izrađenim po meri.

 (Dalje)

Marta prošle godine pojavili su se navodi da je Yamaha i zvanično odustala od touring verzije MT-10.

 (Dalje)

Britanski CCM je proširio svoju nedavno kreiranu liniju modela Spitfire, a najnoviji njen član je nova cafe racer varijanta.

 (Dalje)

Sve više glasina počinje da se pojavljuje u vezi s Ducatijem, povezujući italijanskog proizvođača sa potencijalnim kupcima.

 (Dalje)

Tokom poslednjih nekoliko godina, Ducati Multistrada 1200 je polako transformisala u kredibilnu off-road mašinu, a sada je napravila još jedan korak ka utvrđivanju svog statusa.

 (Dalje)

Jedan od najvećih problema električnih motocikala u danima kada su počeli izalazak na tržište je preterani trud oko dizajna.

 (Dalje)

Stižu lepe vesti za sve ljubitelje Ducati brenda, jer je italijanski proizvođač predstavio dve nove varijante popularnog Scrambler modela.

 (Dalje)

KTM je ponosno najavio ekspanziju na azijsko tržište, otvaranjem nove fabrike na Filipinima, čiji cilj je broj od 10.000 proizvedenih jedinica na godišnjem nivou.

 (Dalje)

Na slikama je još jedan modifikovani BMW M4 za koji je zaslužan IND Distribution.

 (Dalje)

S više od 200 krivina koji ne praštaju greške, od kojih mnoge umesto bilo kakve zone izletanja nude ogradu dvorišta ili zid - budući da se vozi po javnim saobraćajnicama, Isle of Man TT je ubedljivo najopasnija motociklistička trka na svetu.

 (Dalje)

Živimo u svetu pametnih telefona i raznih pametnih uređaja, pa zašto se ne bi vozili pametnim skuterima?

 (Dalje)

Jedan od najpoznatijih stunt vozača svih vremena, Evil Knievel, je tokom svoje karijere imao dosta uspona i padova.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 39 40 41  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs