Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Specijalno istraživačko odeljenje Piaggio grupe stvorilo je robotizovani prtljažnik ili narodski, kolica za pijacu.

 (Dalje)

Reklama


Yamaha XSR900 je dobila priznanje industrije za svoj izvanredan izgled i to u vidu prestižne "iF" dizajnerske nagrade.

 (Dalje)

Najznačajniji događaj moto industrije u Srbiji, sajam motocikala MotoPassion, ove godine će se održati od 24. marta do 2. aprila 2017. godine na Beogradskom sajmu u halama 7, 8 i 9.

 (Dalje)

Harley-Davidson je spremio još jedan model za 2017, koji donosi kombinaciju tradicionalnih elemenata, uz dašak modernog.

 (Dalje)

Na internetu su se pojavile fotografije najnovijeg rusko-italijanskog motocikla

Vođa poznatog kluba ruskih bajkera „Noćni vukovi“ Aleksandar Zaldostanov poznatiji kao Hirurg kaže da će ovi motori otvoriti novu eru ruske auto-moto industrije.

 (Dalje)

Da li je ovo godina BMW-a K100? Makar kada se radi o custom mašinama? Ne možemo da damo siguran odgovor na to, ali definitivno stoji da ovaj model dobija na popularnosti.

 (Dalje)

Nakon prošlogodišnjeg rasta prodaje od 150% i velike gotovinske injekcije, britanski CCM je saopštio da otvara Skunkwerx diviziju koja će raditi na novoj seriji motocikala.

 (Dalje)

Reklama


Izuzetno popularna Kawasaki Versys porodica je za 2017. dobila novog člana, mašinu koja će kompanijinu filozofiju približiti velikom broju novih vozača.

 (Dalje)

Prošla godina je bila teška za pojedine proizvođače, pogotovo za one čije glavno tržište su Sjedinjene Države.

 (Dalje)

Zortrax, proizvođač 3D štampača iz Poljske, pokazao je svu snagu svojih proizvoda dizajniravši i odštampavši sopstveni motocikl.

 (Dalje)

Jedan super-automobil definiše njegov izgled, upravljačke karakteristike i dosta snage, a takav je slučaj i sa LightRider modelom, električnim motociklom napravljenim korišćenjem tehnologije 3D štampanja.

 (Dalje)

Harley-Davidson je objavio prodajne rezultate za 2016. godinu, a kompanija iz Milvokija baš i ne može da bude zadovoljna njima.

 (Dalje)

Aukcijska kuća Bonham’s će na uskoro na aukciji u Las Vegasu ponuditi dreg motocikl s V8 motorom.

 (Dalje)

Glavni junak naše priče možda malo previše voli svoj posao, a reč je o policajcu na motociklu koji snimljen tokom neobične patrole na jednom nigerijskom autoputu.

 (Dalje)

Jedna od glavnih zvezda predstojećeg One Moto sajmu u Portlandu biće kompanija Alta Motors, proizvođač elektičnih motocikal, koja će predstaviti svoj street-tracker koncept.

 (Dalje)

Deset godina nakon predstavljanja originalnog Street Triple modela, Triumph je odlučio da redefiniše ovaj veoma lep motor i doda mu stav sa Triumph Street Triple 765 RS serijom.

 (Dalje)

Nakon ranije uspešne saradnje, Ducati i proizvođač odeće, Diesel, još jednom su udružili snage i napravili specijalnu ediciju modela italijanske kompanije.

 (Dalje)

Prodaja Ducati motocikala je u porastu, a italijanski proizvođač je 2016. završio s isporučenih 55.451 modelom.

 (Dalje)

Dizajneri Artem Smirnov i Vladimir Pančenko donose ovaj radikalni, ali vizuelno impresivni koncept.

 (Dalje)

2016. je bila još jedna rekordna godina za BMW, kada je prodaja u pitanju i to, ni manje više, nego šesti put zaredom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 34 35 36  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs