home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Vespa Elettrica je promovisana na ovogodišnjem sajmu motocikala u Milanu, pri čemu autonomija ovog električnog skutera iznosi oko 100 km (baterije se na običnoj utičnici pune oko četiri sata)

 (Dalje)Moto Guzzi Stelvio je bio čudan motocikl, pomalo na svoju ruku, ali je imao lojalnu bazu obožavatelja, tako da se njegov izostanak iz game italijanske kompanije i te kako osetio.

 (Dalje)

Honda je na salonu motocikala u Milanu izložila i koncept, a koji je predstavljen zajedno s novim modelom CB1000R i CB300R.

 (Dalje)

Dve godine nakon što je Husqvarna prvi put pokazala kao koncept, Vitpilen 701 je juče u Milanu otkriven kao serijski model za 2018.

 (Dalje)

Nova Honda CB1000R

8 Nov 2017 - 23:02 Motociklizam Link

Kada je predstavljen, Hondin Neo Sports Cafe koncept je doneo izvanredan i smeo dizajn, a sama kreacija je predstavljala "čist" i moderan pristup tipu motocikla koji i nije toliko u centru naše pažnje.

 (Dalje)

Iz MV Aguste nam stiže još jedna specijalna verzija, ovog puta se radi o Brutale 800RC modelu. Model Brutale ovih dana pojavio se i u Pirelli verziji.

 (Dalje)

Pun naziv motocikla glasi Z900RS Cafe, koji se u suštini od regularne verzije razlikuje isključivo vizuelno.

 (Dalje)

Nakon teaser videa, BMW je i zvanično pokazao svoje nove GS modele u Milanu, uz još dva nova modela.

 (Dalje)

Yamaha Tenere 700

8 Nov 2017 - 15:34 Motociklizam Link

Yamaha nam je prošle godine privukla pažnju svojim T7 konceptom, od kojeg smo očekivali da postane Tenere mašina od 700 kubika.

 (Dalje)

Aprilija je uvek nudila specijalne verzije za svoje kupce i fanove nudeći modele poput Aprilije RSV4R FW-GP koja isporučuje čak 250 ks.

 (Dalje)

Specijalna Dragster 800 RC varijanta nije bila dovoljna za italijansku kompaniju, pa je sada predstavila i najnoviju - Brutale 800 RR Pirelli, naravno, u ograničenom broju.

 (Dalje)

Stižu uzbudljiva vremena za sve tvrdokorne Dukatiste, jer italijanska kompanija zvanično predstavlje svoj prvi proizvodni četvorocilindarski superbajk model.

 (Dalje)

Novi heritage motocikl italijanske kompanije debituje na ovogodišnjem EICMA sajmu u Milanu, a u suštini nas ne čeka samo jedan dvotočkaš, već čak tri njegove varijante.

 (Dalje)

MV Agusta je izbacila još dva osvežena modela za 2018. godinu, zapravo modeli jesu osvežena verzija prethodnih modela ali su znatno unapređeni od prethodnika.

 (Dalje)

Honda će uskoro otkriti novu verziju svog Africa Twin modela, čiji fokus će biti na vožnjama na duže staze.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 59 60 61  Sledeći»