Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

BMW će uskoro lansirati svoju novu moćnu F850GS mašinu, u pokušaju da se uhvati u koštac s modelima Africa Twin i Multistrada 950.

 (Dalje)

Reklama


Rols-Rojs motocikala, tj. Brough Superior SS100 iz 1928. godine, koji vidite na slikama, potražiće novog vlasnika na aukciji u Italiji, narednog meseca.

 (Dalje)

Najnovije verzije modela GSX-R 1000, V-Strom 650 i BURGMAN 650 dostupne odmah po uplati

 (Dalje)

Mada se Hans Dieter Pötsch (predsednik uprave Volkswagen Grupe) još u oktobru prošle godine kleo da Ducati nije na prodaju, sada je potvrđeno da ipak jeste.

 (Dalje)

Suzuki trenutno radi na tehnologiji koja će omogućiti vozačima da dobiju vitalne informacije u vezi sa njihovim motociklom ili putovanjem preko HUD sistema.

 (Dalje)

Prošle nedelje, BMW Motorrad je izvestio da će na sajmu u Šangaju otkriti ekskluzivni novi model, a gotovo svi su se složili da nas očekuje premijere HP4 Race modela. I bili su pravu!

 (Dalje)

Ducati 1199 Panigale je istovremeno i neverovatni motocikl za stazu i izuzetno atraktivna mašina komad mašina, a po mnogima je najbolji sportski model ikada napravljen.

 (Dalje)

Reklama


Triumph Ghost model motora koji oduzima dah inspirisan je fenomenalnim Lotus C-01 konceptom, a nastao je kao delo australijske radionice Smoked Garage.

 (Dalje)

Hesketh je predstavio najnoviji dodatak svojoj liniji – model Valiant SC, prvi motocikl koji je britanski proizvođač napravio pod novim rukovodstvom.

 (Dalje)

Dizajn Vespe je zaštićen autorskim pravima i ne može da se kopira, objavio je u petak italijanski proizvođač skutera Piaggio i pozdravio istorijsku odluku suda u Torinu.

 (Dalje)

Pokazujući svoju posvećenost ovom segmentu, Honda upravo najavila svoje off-road motocikle za 2017, uz detalje o četiri modela u CRF liniji, poznatoj po pouzdanosti i uživanju koje donosi.

 (Dalje)

Indian Motorcycles je predstavio svoj novi Chieftain Limited, smelu evoluciju Chieftain linije, koja bi prema najavama trebalo da rezultira u novim i još boljim modelima.

 (Dalje)

Najnoviji član Yamahine Sport Heritage linije, XSR900 Abarth, uskoro stiže do kupaca na evropskom kontinentu, pa se već mogu naći i prvi utisci o njemu u specijalizovanim magazinima.

 (Dalje)

Suzuki poručuje da Vam ne treba previše elektronike na motociklu da biste se zabavili.

 (Dalje)

Ma koliko voleli miris benzina i taj zvuk izduvnog sistema, jednostavno ne možemo ignorisati pomalo čudne, ali definitivno predivne kreacije na struju.

 (Dalje)

Honda je na sajmu u Bangkoku, koji traje sve do 9. aprila, predstavila svoju novu konceptnu mašinu.

 (Dalje)

Svaki motociklista zna koliko je važno da ga vide drugi učesnici u saobraćaju. Upravo je tome namenjen novi proizvod na tržištu.

 (Dalje)

Vespa skuter je verovatno najprepoznatljiviji dvotočkaš na svetu, a kako je od 1940. do danas napravljeno na milione primeraka, nije teško naći stare modele u izvanrednom stanju i po povoljnim cenama.

 (Dalje)

Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu održava se i 11. MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme. Manifestacija je ove godine smeštena u tri hale, a više od 150 izlagača premijerno predstavlja čak 130 bicikala, skutera, motocikala i kvadova.

 (Dalje)

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledao motocikl kog bi pravio proizvođač sportskih automobila? Jeli vas ikada kompako kako bi izgledalo da se Ferrari, McLaren, Lamborgini i drugi umešaju u industriju dvotočkaša?

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 36 37 38  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs