Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Italijanska kompanija Tecnoart Sersan prikazala je svoje viđenje MV Aguste F4 RR, u AMG „bojama“, nalazeći inspiraciju u nedavno potpisanom ugovoru o saradnji ove dve kompanije.

 (Dalje)

Reklama


Jedan od najposećenijih štandova na nedavno održanom salonu dvotočkaša u Milanu definitivno je bio Kawasakijev na kome su bili izloženi hyperbike Ninja H2R i njegova drumska verzija sa H2 oznakom. Oni su generisali najveću količinu pažnje kod posetilaca pa nije ni čudno što je ostatak noviteta ovog brenda prošao gotovo nezapaženo. Uz nove Versys primerke Kawasaki je tamo predstavio i dva nova motocikla male zapremine. Tamo su naime po prvi put prikazani Ninja 250SL i naked Z250SL.

 (Dalje)

Porodica Peugeot u svom vlasništvu nije imala samo automobilskog stručnjaka već i proizvodnju kućnih aparata, ekskluzivnih kulinarskih alata, pa i skutera. Upravo ovo poslednje svet pre svega zna zbog modela Speedfight koji je prvo ime koga se setite kada su u pitanju skuteri ovog sa Peugeot logom. Ovaj model je prvi put predstavljen pre 18 godina, a ovih dana je osvanuo u svojoj četvrtoj generaciji i to na salonu dvotočkaša u Milanu.

 (Dalje)

Praksa koju je Triumph počeo prošlog meseca na Intermotu predstavljajući opremljenije modele koji u svom nazivu imaju “X” oznaku postaje sastavni deo njihovog marketinškog plana. Tako su u Milanu prošlog vikenda bila izložena dva modela koji su uz svoj naziv nosila “X” oznaku. To su Tiger 800 XCx i Tiger 800 XRx koji donose brojna poboljšanja u odnosu na osnovni Tiger 800 XC koji je brend iz Hinckleyja predstavio pre par sezona.

 (Dalje)

Honda je jedan od brendova koji su na sajmu u Milanu prikazali najmanje noviteta. Osim studije “True Adventure” koja prikazuje budući model Africa Twin i prototipa drumskog sportiste baziranog na MotoGP dvotočkašu, Honda u Milanu nije predstavila ništa značajno. Dobro, obnovljeni VFR800X Crossrunner zaslužuje pažnju posetilaca, a uz njega tu je i blago našminkani superbike CBR1000RR koji je uz naziv Super Sport poneo i grafiku sa pobedničkog MotoGP motocikla.

 (Dalje)

Prvi skuter na svetu sa tri točka upravo je postao još dominantniji. Reč je o najnovijoj verziji, koja zahvaljujući snazi od 40 „konja“ i naprednim sigurnosnim sistemima, garantuje brz i bezbedan prolaz kroz gužve

 (Dalje)

MGX-21 je koncept koji je italijanski brand predstavio ove nedelje na domaćem terenu.

 (Dalje)

Reklama


Energica je mali italijanski proizvođač električnih motocikala, koji je uzburkao javnost svojim prvencem nazvanim Ego. Ove godine na sajmu EICMA u Milanu, uz već viđeni ‘supersport’ Ego, nalazi se i ‘naked’ verzija nazvana Eva.

 (Dalje)

Iako to tako na prvi pogled izgleda, Aprilijini stručnjaci ne dangube kada je u pitanju rad na njihovim motociklima. To dokazuje i superbike RSV4 RF koji je opsežno dorađen u skladu sa RR verzijom. Uz 204KS koje RSV4 sada donosi, tu je i 1.5 kg manja težina, ali i niz nove elektronike.

 (Dalje)

Pet godina je prošlo otkako je F800R prvi put ugledao svetlost dana pa je BMW Motorrad odlučio da dotera ovaj model. Novi F800R nije samo dobio drugačiji izgled, nego se na sajmu u Milanu pojavio i sa novom tehnologijom i više konja.

 (Dalje)

Novi KTM 1050 Adventure je na sajmu motocikala u Milanu izložen u svom sjaju, a ono čime će pokušati da osvoji simpatije jesu agilnost, funkcionalnost i jednostavnost.

 (Dalje)

Uz novi 701 Supermoto, Husqvarna je na sajmu u Milanu predstavila i dve studije. Koncepti pod nazivom 401 Vitpilen i 401 Svartpilen su studije inspirisane café racer motociklima. Oba primerka (čiji prevod imena otkriva da se radi o beloj i crnoj streli) pokreće jednocilindrični motor zapremine 373 ccm čija je snaga 43KS. 

 (Dalje)

Nakon što je zatalasao javnost sa modelom namenjenim samo za stazu, Ninja H2R, Kawasaki je u Milanu predstavio i civilizovaniju uličnu verziju pod imenom Ninja H2.

 (Dalje)

Priče o drumskoj verziji Hondinog MotoGP dvotočkaša iz sfere glasina i šturih informacija koje je brend dao do sada, sele su u onu ozbiljniju fazu. Motocikl je pripremljen kao premijera za sajam u Milanu, a ovo su prve zvanične slike.

 (Dalje)

Proizvođač motocikala iz Iwate, Yamaha Motor Company, na Salonu motocikala u Milanu, EICMA 2014, predstavila je novu generaciju svog najsnažnijeg modela YZF-R1, kao i specijalnu verziju R1M.

 (Dalje)

BMW Motorrad s ponosom predstavlja potpuno novi model BMW S 1000 XR sa 160KS i 112 Nm.

 (Dalje)

Postoji nešto u supersportskim motociklima što kod svakog drugog muškarca premošćava nagon za preživljavanjem. Odnosom snage i mase povoljnijim od jednog konja po kilogramu, moderni motocikli su više-manje projektili na dva točka

 (Dalje)

Kako se približava najznačajniji sajam motocikala na svetu, EICMA u Milanu, tako se pojavljuje više informacija o modelima koji će biti predstavljeni. Valjda zbog domaćeg terena, najaktivniji su italijanski proizvođači pa je Aprilia objavila prvu sliku i specifikaciju uličnog borca Aprilia Tuono V4 1100 RR.

 (Dalje)

Konačno znamo koji to još dvotočkaš MV Agusta priprema za ovogodišnji EICMA salon u Milanu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 41 42 43  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs