Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

2014 Valkyrie je jedan od noviteta koje je Honda predstavila ove nedelje u Tokiju.

 (Dalje)

Reklama


Od prošle nedelje u Kopru opet radi fabrika Tomos, koja proizvodi motorne dvotočkaše - mopede. U prvim danima su ih proizveli 150

Selidba proizvodnje (montaže mopeda) u tursku fabriku Ramzey kod Istanbula se očigledno nije isplatila. U krovnoj kompaniji Hidria su tako privremeno radili nekoliko meseci, ali je Tomosova robna marka opet zaživela u Kopru, piše Delo.

 (Dalje)

Kineski proizvođači skutera nikako da nauče lekciju. Svake godine nekima od njih zaplene se proizvodi koji dođu u Milano kako bi bili izloženi na EICMA salonu. Baš kao i ranija izdanja i ovo 71. po redu koje je održano prošle nedelje imalo je isti ishod. Italijanska finansijska policija je zaplenila 11 skutera koje je zatekla na štandovima sedam kineskih proizvođača. Svi oni su zaplenjeni zbog plagiranja modela koje u svojoj gami ima Piaggio.

 (Dalje)

Yamaha je možda otkrila pregršt noviteta u Milanu, ali japanski brend ostavio je nešto i za Tokyo Motor Show koji se održava sledeće nedelje. Tamo će Yamaha predstaviti studije električnih motocikala s kojima će dati do znanja da i ona razmišlja o struji kao jednom od rešenja u budućnosti.

 (Dalje)

Italijanska Bimota je nedavno promenila vlasnika, time su došla i nova vremena u ovaj brend, a model koji bi to mogao da simbolizuje je novi BB predstavljen u Milanu ove nedelje. Nova Bimota BB3 je nastavak priče koju je brend iz Riminija započeo prošle godine. Loše osmišljena Bimota BB2 je sada prošlost jer je na njeno mesto došao BB3.

 (Dalje)

* ovaj retro skuter će biti dostupan u verzijama sa 50, 125 i 150 kubikaModelima Zero S, Zero DS, Zero FX i Zero XU brend iz Santa Cruza je dodao još jednog člana. To je novi Zero SR čiju premijeru je Zero Motorcycles odradio na EICMA salonu u Milanu. Novitet iz Kalifornije je vizuelno blizak ostatku Zerove game, a isto važi i za njegove performanse.

 (Dalje)

Reklama


Prelaskom u KTM-ove ruke Husqvarna se odrekla drumskih modela koje je forsirao BMW. Sada kada je vlasnička palica u rukama Austrijanaca sve snage su usmerene na off-road segment. U tom smeru idu i studije koje Husqvarna planira, a pravi primer je u Milanu otkriveni koncept 701 koji ne samo da pruža pogled u budućnost već je i svojevrsna retrospektiva prošlosti ovog skandinavskog brenda.

 (Dalje)

Već nekoliko godina Yamaha se igra idejom o skuteru sa tri točka. Ta igra je konačno urodila plodom. On je model Tricity koji je došao na sajam motocikala u Milanu.

 (Dalje)

Caterham je danas na međunarodnom sajmu motocikala u Milanu promovisao svoju motociklističku filijalu i odmah predstavio tri modela.

 (Dalje)

Možda to njegov izgled baš i ne otkriva, ali Monster 1200 koji je Ducati pripremio za sajam u Milanu je potpuno novi dvotočkaš. Pogledajte samo njegov okvir i sve će vam biti jasno, a onda ne moramo ni da pominjemo novi dvocilindraš koji ga pokreće.

 (Dalje)

Još jedna od niza premijera koje nas očekuju jesu novi Harley-Davidson motocikli - novi Street 500 i Street 750. Malo je reći da su novi Street 500 i Street 750 najvažniji modeli koje je Harley ikada izbacio, jer upravo od njih zavisi širenje brenda na tržišta koja Harley još nije osvojio.

 (Dalje)

Nekoliko dana nas deli od otvaranja salona dvotočkaša u Milanu. Ovo je vreme kada na videlo izlazi najviše informacija o novitetima koji će tamo biti otkriveni. Jedan od njih je nova Honda CBR300R koju smo prvi put videli pre dve nedelje. Tada su objavljene prve dve slike kojima sada možemo da dodamo i par tehničkih podataka.

 (Dalje)

Svi italijanski proizvođači dvotočkaša jednostavno moraju da budu u najjačem sastavu na predstojećem domaćem salonu dvotočkaša. Među njima je i Benelli koji je za 71. izdanje EICMA salona pripremio pregršt noviteta. Dok su većina skuteri i to oni sa elektromotorima, tu su i dva ozbiljnija dvotočkaša u Touring i naked verziji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs