Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Brend iz Hamamatsua je u Nemačku došao bez pravih noviteta. Ono što je Suzuki izložio na Intermotu može se nazvati ziheraškom postavom budući da osim jednog koncepta tamo nema novih modela, već samo osveženi pripadnici postojeće game. Jedan od njih je Burgman 650 koji je vizuelno i tehnički osvežen uoči nove sezone.

 (Dalje)

Reklama


Sastavni deo svakog salona dvotočkaša uz nove primerke motocikala svakako su i koncepti. Pomoću njih moto brendovi najavljuju šta nas očekuje u bliskoj budućnosti, a jedan takav koncept na ovogodišnji Intermot je dovezao i Suzuki.

 (Dalje)

Yamaha je za ovogodišnje izdanje Intermota pripremila i studiju Moto Cage-Six zasnovanu na modelu XJ6.

 (Dalje)

Kako uzeti nešto tako dobro i napraviti još boljim: osim ABS sistema koji je sada standard kod svih BMW motocikala, te opcionih ESA i ASC sistema, novi BMW 700 GS takođe dolazi sa impresivno visokim nivoom komfora.

 (Dalje)

Ovo je priča o Bimoti, italijanskoj kompaniji koja je pokazaka Japancima kako se prave najkvalitetniji ramovi i uticala na buduće generacije motora.

 (Dalje)

U prvom od niza tekstova koji će biti objavljeni na našem i vašem blogu o istorijatima velikih i onih ne toliko velikih u auto-moto svetu, kao i o pojedincima čija su imena zaslužila mesto u istoriji, pisaću vam kako je jedan mehaničar svoje prezime smestio među velikane vredne poštovanja.

 (Dalje)

Peugeot će sledeće nedelje na Salonu automobila izložiti i Onyx Scooter Concept, trocikl koji se odlikuje istom kombinacijom boja (kombinacija mat crne i boje bakra) kao i Peugeotov Onyx koncept hibridnog sportskog automobila.

 (Dalje)

Reklama«Prethodni   1 2 3 ... 40 41 42
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs