home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Preko 600.000 ljudi posetilo je ovogodišnji EICMA sajam u Milanu, a gotovo 12.000 njih je glasalo za najlepši motocikl ove manifestacije.

 (Dalje)Portugalska kompanija AJP predstavila je svoj najnoviji model, ’’off-road’’ mašinu po imenu PR7, koja će se u prodaji naći u drugoj polovini naredne godine.

 (Dalje)

Idrijsko preduzeće Hidria prodalo je koparskog proizvođača Tomos preduzetniku Iztoku Piklu, koji je u BiH poznat kao nekadašnji direktor tomislavgradskog Kapisa, i njegovoj firmi MPO Kabel.

 (Dalje)

Mornarica Sjedinjenih Država je dobila najnovijeg člana, bojni brod USS Milwaukee, dok je njegov dolazak obeležen na neobičan način - motociklom.

 (Dalje)

Piaggio je na EICMA sajmu u Milanu predstavio novi model koji će se naći u ponudi za 2016. godinu.

 (Dalje)

Kompanija SanYang Motor, poznatija po akronimu SYM, je imala bogatu ponudu na ovogodišnjem EICMA sajmu u Milanu.

 (Dalje)

Da li vam "NC 750X" deluje samo kao ušminkani nejkid? Grdno se varate. Ovo je model sa kojim komotno možete sići sa asfalta i zaputiti se u avanturu

 (Dalje)

Honda je na EICMA sajmu u Milanu predstavila svoj novi City Adventure koncept, koji je u osnovi realizacija jedne vrlo interesantne ideje.

 (Dalje)

Honda CB500X je pravi motocikl za početak vozačkog staža, kako zbog svojih performansi i stila, tako i zbog pristupačne cene i niskih troškova održavanja.

 (Dalje)

Italijanska kompanija Energica je na EICMA sajmu, po drugi put, predstavila svoj elektični stritfajter po imenu Eva.

 (Dalje)

Suzuki SV650 polako postaje kultni model japanskog brenda, dok sve više vozača, kako novih tako i onih sa iskustvom, uživa onome što njegov V-twin agregat može da ponudi.

 (Dalje)

Triumph za 2016. oživljava svoju Tiger Explorer liniju, što znači da veliki adventure-touring model dobija više različitih varijacija, kako bi se zadovoljio širok spektar kupaca.

 (Dalje)

Specijalista za sređivanje BWM-ovih modela, kompanija Wunderlich, je poznata po svojim konceptima u unikatnim mašinama, od kojih su neke poslužile i kao inspiracija bavarskom proizvođaču.

 (Dalje)

Evo Hondine osvežene NC750 linije, predstavljene, a gde drugo nego na EICMA sajmu u Milanu.

 (Dalje)

Italijanski brend u kineskom vlasništvu, Benelli, predstavio je na EICMA sajmu novu liniju, u kojoj se nalaze četiri modela.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 60 61 62  Sledeći»