Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nakon niza teasera, kompanija Scuderia Cameron Glickenhaus je objavila fotografije novog modela 004S, superautomobila troseda sa centralno pozicioniranim sedištem vozača kao što je slučaj kod McLarena F1.

 (Dalje)

Reklama


Kia NP

18 Nov, 2017 - 01:34 Noviteti Komentari (0) comments  English

Kia Motors je na sajmu automobila Guangzhou Auto Show u Kini prikazala i novi SUV, jednostavno nazvan NP.

 (Dalje)

Najnaprednija bezbednosna tehnologija i neprevaziđen dizajn sa brojnim kreativnim i korisnim rešenjima samo su neke od karakteristika novog Volvoa XC40.

 (Dalje)

BMW Abu Dhabi Motors prikazuje doterani BMW Serije 4 za koji su pobrinuli Alpina i BMW Individual.

 (Dalje)

Q5L je nova, produžena verzija Audijevog SUV modela, namenjenog kineskom tržištu.

 (Dalje)

Tesla je pored električnog kamiona predstavio i novi električni Roadster koji bi trebalo da bude dostupan 2020. godine.

 (Dalje)

Teslin nestrpljivo očekivani električni šleper Semi napokon je pokazao lice, pa bar na fotografijama i papiru deluje kao pun pogodak.

 (Dalje)

Reklama


Baojun 360

17 Nov, 2017 - 08:30 Noviteti Komentari (0) comments  English

Nakon MPV modela 730 sa sedam sedišta, kineski Baojun (nastao saradnjom kompanija GM, SAIC i Wuling) najavljuje da će u svoju ponudu ubaciti još jedan MPV.

 (Dalje)

Malezijski Perodua je na tamošnjem tržištu i zvanično promovisao novu, treću generaciju modela Myvi.

 (Dalje)

Volkswagen je u junu novinarima prvo predstavio novu generaciju Pola, dok je u septembru na sajmu u Frankfurtu ovaj hatchback (samo u verziji sa 5 vrata) mogla da upozna i šira javnost. Sada na red stiže i njegova limuzinska verzija, što je Volkswagen inače potvrdio još pre nekoliko meseci.

 (Dalje)

Italijanski specijalista za trkačke automobile Dallara je još ranije ove godine saopštio da će njihov novi drumski sportski model nositi naziv Stradale (it. "put"), a sada je ovaj dvosed konačno i zvanično predstavljen.

 (Dalje)

Pre nekoliko dana pisali smo o kompaniji Devel koja je najavila predstavljanje produkcijske verzije najsnažnijeg automobila na svetu na salonu u Dubaiju. Pomenuti salon je svoja vrata medijima otvorio juče, a upravo je Develov štand plenio najviše pažnje.

 (Dalje)

Nakon što je u septembru na sajmu automobila u Frankfurtu Dacia prikazala novu generaciju Dustera, sada je ovaj model ugledao svetlost dana i sa znakom Renaulta (između ostalog za tržište Južne Amerike i Rusije).

 (Dalje)

Osma generacija Toyotinog pick-up modela Hilux se pojavila sredinom 2015. godine, ali Japanci su već pripremili njegovu restilizovanu verziju. Za sada doduše samo u Aziji, konkretnije za tržište Tajlanda.

 (Dalje)

McLaren 720S u crno-zlatnoj kombinaciji

Specijalno odeljenje McLarena (MSO) je dizajniralo jedinstven primerak superautomobila McLaren 720S, inspirisan rečima Brusa McLarena, koji će biti predstavljen na Sajmu automobila u Dubaiju, od 14. do 18. novembra.

 (Dalje)


Kompanija Daimler, odnosno njena filijala Thomas Built Buses, predstavila je svoj prvi električni školski autobus.

 (Dalje)

Tajvanski Luxgen je za modelsku godinu 2018 pripremio i restilizovanu verziju crossovera U6.

 (Dalje)

Za mali broj ljudi, nemačka kompanija Volkner Mobil razvila je neobičan autobus, koji više podseća na apartman luksuznog hotela. Pogledajte šta sve može ovaj autobus.

 (Dalje)

Još jedan model Bugatti Chiron pokušava da pronađe novi dom, ali ovoga puta je drugačije.

 (Dalje)

Kineskim kupcima je za 56.800 juana (8.560 američkih dolara) ponuđen novi SUV model Wuling Hong Guang S3, zajednički proizvod SAIC-GM-Wulinga.

 (Dalje)


1 2 3 ... 533 534 535  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs