Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Indijski Maruti je gamu modela Ciaz proširio i S verzijom, kod koje je kao kao baza poslužio dosadašnji Ciaz sa Delta opremom.

 (Dalje)

Reklama


Geely S1

19 Avg, 2017 - 06:30 Noviteti Komentari (0) comments  English

Kineska kompanija Geely brzo širi svoju crossover ponudu modela, pa će tako od oktobra tamošnjem tržištu ponuditi i novi crossover S1 (s tim što je moguće da automobil do tada dobije novi naziv).

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno pre nekoliko dana, Ken Okuyama, najpoznatiji po dizajnu Ferrari Enza, predstavlja novu kreaciju, i to superautomobil Kode 0.

 (Dalje)

Michael Fux nije dobio samo unikatni McLaren 720S, već je ovaj kolekcionar naručio i specijalni Rolls-Royce Dawn.

 (Dalje)


Na ovogodišnjem izdanju prestižne manifestacije Pebble Beach Concours d’Elegance u Kaliforniji je naravno prisutan i britanski McLaren, i to sa uniukatnoim izdanjem najnovijeg modela 720S.

 (Dalje)

Sem više tjuniranih Golfova, Volkswagen grupacija je u maju na tradicionalnom Worthersee GTI okupljanju prikazala i Audi A5 Sportback g-tron. To je međutim bio predprodukcijski model, ali sada je kupcima ponuđen i serijski A5 Sportback G-Tron (kao i A4 Avant G-Tron).

 (Dalje)

Mercedes je za novu prodajnu sezonu osvežio ponudu modela C klase, GLC i GLC Coupe.

 (Dalje)

Reklama


Poznato je da Honda retko menja svoj model HR-V koji je najprodavaniji u kompaktnom SUV segmentu u SAD-u.

 (Dalje)

U punom opterećenju ima deset tona, a u vožnji je nezaustavljiv.

 (Dalje)

Honda je najavila da će od marta sledeće godine na evropskom tržištu ponuditi i Civic sa revidiranim 1.6 i-DTEC dizel motorom.

 (Dalje)

Riselhajm. Opel Vivaro je istinski svestran. On služi kao fleksibilan i odgovoran kolega u poslu, a istovremeno je veoma efikasan transporter. Zahvaljujući obilju mogućnosti konfigurisanja, ovaj svestrani model je Opelovo najprodavanije komercijalno vozilo. Sada model Vivaro otvara novo poglavlje – sa veoma komfornim i funkcionalnim putničkim verzijama Vivaro Tourer i Vivaro Combi+.

 (Dalje)

Aston Martin je ekskluzivnu brojčano ograničenu Vanquish Zagato ediciju proširio s još dva karoserijska oblika, a ukupna produkcija sva četiri modela iznosi 325 primeraka.

 (Dalje)

Porscheova Azijsko-pacifička divizija se pobrinula za atraktivniji izgled Macana Turbo, pri čemu treba naglasiti da je ovo (za sada) samo unikatni primerak kojim se demonstriraju mogućnosti personalizacije.

 (Dalje)

Yaris Ativ je novi Toyotin sedan za pojedine azijske zemlje (uključujući tu i Tajland), pri čemu je kao baza poslužio aktuelni Toyotin Vios.

 (Dalje)

Ograničena posebna edicija Fordovog modela GT inspirisana je trkačkim modelom GT40 Mk.IV s kojim su A. J. Foyt i Dan Gurney 1967. godine pobedili na trci 24 sata Le Mana.

 (Dalje)

Peugeot je paletu svog najmanjeg modela 108 na britanskom tržištu proširio sa dve nove specijalne verzije: Collection i TOP! Roland Garros.

 (Dalje)

Audi Q2 dobio je novu najjaču varijantu sa oznakom 2.0 TFSI i quattro pogonom na svim točkovima. Automobil raspolaže sa 190KS i biće najjači Q2 do premijere SQ2.

 (Dalje)


Nakon Japana i Amerike, Honda će uskoro i u Evropi predstaviti blago restilizovanu verziju modela Jazz (na nekim tržištima kao Honda Fit).

 (Dalje)

Maxus D90

14 Avg, 2017 - 08:30 Noviteti Komentari (0) comments  English

Kineski SAIC je kupcima ponudio i crossover Maxus D90, rivala modelima ko što su Haval H9, BAIC BJ80 i Changan CS95.

 (Dalje)

Američki pickup modeli su izuzetno popularni u Americi, a među njima tzv. heavy-duty modeli imaju poseban status.

 (Dalje)


1 2 3 ... 518 519 520  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs