Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Hyundai je u Indiji i zvanično tamošnjim kupcima ponudio restilizovanu verziju model Xcent (u stvari Hyundai i10 u formi malog sedana).

Mada je promene doživeo i prednji deo (upadljivija hromirana maska i novi branik), glavne izmene su pozadi. Ovde se naime ističu potpuno nova svetla, izmenjeni poklopac prtljažnika, hromirana lajsna i drugačiji branik.

U unutrašnjosti se primećuju dvobojni prednji panel kao i novi 7.0-inčni ekran osetljiv na dodir (dostupan kod skupljih verzija).

Treba pomenuti i modifikovano oslanjanje i poboljšano upravljanje, par novih boja i točkova, ali i novi motor u ponudi. To je trocilindrični 1,2 litarski dizelaš sa 74KS i 190 Nm, kome društvo u gami pravi i već poznati 1,2 litarski Kappa četvorocilindrični benzinac sa 82KS i 114 Nm.

Oba motora standardno dolaze sa manuelnim petostepenim menjačem, a kao opcija se kod benzinca nudi i četvorostepeni automatik.

Što se diemnzija tiče, Xcent facelift je dugačak 3995 mm, širok 1660 mm, visok 1520 mm, međuosovinsko rastojanje je 2425 mm, klirens iznosi 165 mm, a prtljažnik je zapremine 407 litara.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 333

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs