Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Subaru je novu Imprezu Amerikancima predstavio još pre više od godinu dana, dok će evropsku verziju ovog automobila Japanci konačno prikazati u septembru, na sajmu u Frankfurtu.

Subaru je ovim povodom objavio i prve slike evropske Impreze i par osnovnih detalja, uz informaciju da je od 1992. godine do danas širom sveta prodao više od 2,5 miliona primeraka Impreze (od čega 250.000 komada u Evropi).

Da se vratimo novoj Imprezi. Automobil se bazira na novoj Subaru Global Platformi i dostupan je u hatchback i sedan verziji. Obe varijante imaju duže međuosovinsko rastojanje nego ranije (sada 267 cm), pri čemu dužina hatchbacka iznosi 446 cm a sedana 463 cm.

Takođe, vozilo ima i širi trag točkova, niže težište, poboljšanu upravljivost, standardni pogon na sva četiri točka, novi STARLINK multimedia sistem, Android Auto i Apple CarPlay, kao i EyeSight bezbednosni sistem (uključuje automatsko kočenje, sistem koji upozorava na napuštanje kolovozne trake i adaptivni tempomat).

Subaru je za sada potvrdio da će Evropljani novu Imprezu dobiti sa 1,6 i 2,0 litarskim benzincima, pa ostaje pitanje da li će se kasnije u ponudi naći i dizelaš.

U svakom slučaju, više detalja će biti saopšteno naknadno.

Ivan Mitić - Auto.blog.rs
  čitanja : 547

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs