Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Daihatsu je za novu modelsku godinu pripremio obnovljenu verziju Kei automobila Move, koji se u ovoj generaciji na japanskom tržištu pojavio 2014. godine.

Kao što se i očekivalo, Move modelske godine 2018 se u odnosu na dosadašnju verziju razlikuje po doteranom eksterijeru, modernijem enterijeru i bogatijoj opremi.

Dakle, treba pomenuti novu masku, LED prednja svetla, izmenjene branike, doteranu grafiku zadnjih svetala, novi dizajn točkova, širu paletu boja nego ranije, kao i sistem za automatsko kočenje u gradu pri manjim brzinama (sa detekcijom pešaka).

Motor je naravno zapremine 660 kubika (može i sa turbo punjačem), u paru sa CVT menjačem, dok se kao opcija nudi i pogon na sva četiri točka.

Takođe, u ponudi je i više opcija za personalizaciju (uključujući i dvobojni eksterijer), kao i varijanta Move Custom koja ima vizuelno drugačiji prednji deo (maska, svetla, branik) i bogatiju standardnu opremu.

Cene za obnovljeni Move u Japanu startuju od 1.112.400 jena, što je 8.475 evra.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 210

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs