Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Toyota je za evropske kupce pripremila novo specijalno izdanje karavanskog Aurisa, a priliku da prvi vide takav Auris Touring Sports Freestyle imaju posetioci sajma automobila u Frankfurtu.

Auris Touring Sports Freestyle je dobio određene (pro)terenske elemente, od crnih štitnika blatobrana, drugačijih pragova, crnog prednjeg grila, zaštite ispod prednjeg i zadnjeg branika sa aluminijumskim finišom, pa do zatamnjenih zadnjih stakala, srebrnih kućišta retovizora i 17-inčnih alu točkova. Međutim, evenutalno povećanje klirensa se u kratkoj vesti ne pominje.

Toyota će narudžbine za Auris Touring Sports Freestyle početi da prima u decembru, a isporuke se najavljuju za početak 2018. godine.

Automobil će biti dostupan sa već poznatim benzinskim i dizel motorima iz regularnog Aurisa Touring Sports, kao i sa hibridnim pogonom, a treba napomenuti da se ovde radi o limited edition modelu. Takođe, cene će biti saopštene naknadno.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 255

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs